HenoK 26.08.2008 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2008 Miejsca przecięcia ław fundamentowych będę w tym tygodniu na wszelki wypadek ubijał stopą. Ubija ona do 5 m wgłąb Jakiś super karateka czy co ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aedifico 26.08.2008 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2008 Miejsca przecięcia ław fundamentowych będę w tym tygodniu na wszelki wypadek ubijał stopą. Ubija ona do 5 m wgłąb Jakiś super karateka czy co ? Jak się zrzuci 20t ze 100m to oże na 5 m zagęści Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 26.08.2008 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2008 Moim zdaniem od ledow mozna stracic wzrok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
enickman 27.08.2008 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2008 Moim zdaniem od ledow mozna stracic wzrok jak się wbije taką listwę w oko to i owszem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DeeM 27.08.2008 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2008 Moim zdaniem od ledow mozna stracic wzrok To zdanie jest prawdziwe! Tak samo jak zdanie "Od siekiery można stracić palce". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
enickman 27.08.2008 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2008 Moim zdaniem od ledow mozna stracic wzrok To zdanie jest prawdziwe! Tak samo jak zdanie "Od siekiery można stracić palce". w sumie to monotlenek diwodoru też bywa zabójczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
HenoK 27.08.2008 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2008 albo w ogóle przejdźcie na tradycyjny czajnik do gotowania wody na kuchence, chyba jest taniej niz elektryczny... Jak widać, niekoniecznie taniej. Można nie tylko spodnie stracić . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 27.08.2008 10:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2008 noż kuźwwa... nie przy jedzeniu - się zakrztusiłam ... jego spodnie i coś tam to pikuś przy moim zyciu ...kto by kredyt spłacał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 27.08.2008 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2008 a w ogóle to trzeba uprzedzać , że wątku sa pokazane drastyczne zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DeeM 27.08.2008 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2008 Jakie drastyczne zdjęcia? Czajnika nie widziałaś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość M@riusz_Radom 27.08.2008 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2008 Pewnie fantazyjny gwizdek zrobił na Niej takie wrażenie Zdjęcie fajne, ale zdążyło już okrążyć Internet kilka razy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 27.08.2008 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2008 Założyć komentarze do Złotych myśli, a nie zasmiecać wątku!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 27.08.2008 12:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2008 jest , tutaj: http://forum.muratordom.pl/komentarze-do-zlotych-mysli-forumowiczow,t130939.htm osobiście przeze mnie założony, ale cóż ...nikt nie korzysta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DeeM 27.08.2008 13:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2008 Trochę długie i wyciągnięte z kontekstu: A ja nie wiem dlaczego stosuje sie zaprawe budując dom z bloczków betonu komórkowego (czy np ceramiki) , zamiast poukładać je jedne na drugich bez żadnego spoiwa łączącego je nawzajem !!! A niektorzy upieraja sie i ostro naskakuja na takich ktorzy łacza te sciany zaprawą I wogóle tak atakują innych. Nie podają swoje źródła na podstawie których wywodzą swoje twierdzenia. !!! Nie jestem ani zwolennikiem ani przeciwnikiem łączenia bloczków z ktorych stawia się ściany czymkolwieki, sam nawet połączyłem je zaprawą ale chciałbym tutaj konkretnych przykładów dlaczego należy to robić. !!!! Argumenty że BK niepolaczony niczym sprawi ze cala sciana sie zawali nie przemawia do mnie- ciekawe jak skoro sa cieżkie a potem jeszcze bedzie strop i wiezba i ciezka dachówka - to przeciez ta zaprawa co je zcala nie jest potrzebna !!!! będą stały ( no chyba ze ktoś mocno kopnie ale w domu to sie ścian nie kopie bo to niekulturalnie ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aedifico 27.08.2008 13:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2008 Trochę długie i wyciągnięte z kontekstu: A ja nie wiem dlaczego stosuje sie zaprawe budując dom z bloczków betonu komórkowego (czy np ceramiki) , zamiast poukładać je jedne na drugich bez żadnego spoiwa łączącego je nawzajem !!! A niektorzy upieraja sie i ostro naskakuja na takich ktorzy łacza te sciany zaprawą I wogóle tak atakują innych. Nie podają swoje źródła na podstawie których wywodzą swoje twierdzenia. !!! Nie jestem ani zwolennikiem ani przeciwnikiem łączenia bloczków z ktorych stawia się ściany czymkolwieki, sam nawet połączyłem je zaprawą ale chciałbym tutaj konkretnych przykładów dlaczego należy to robić. !!!! Argumenty że BK niepolaczony niczym sprawi ze cala sciana sie zawali nie przemawia do mnie- ciekawe jak skoro sa cieżkie a potem jeszcze bedzie strop i wiezba i ciezka dachówka - to przeciez ta zaprawa co je zcala nie jest potrzebna !!!! będą stały ( no chyba ze ktoś mocno kopnie ale w domu to sie ścian nie kopie bo to niekulturalnie ) Leżę na ziemi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bigbeat 27.08.2008 14:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2008 Nie nooooo.... Gość sobie chyba jaja robił. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DeeM 27.08.2008 14:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2008 Nie nooooo.... Gość sobie chyba jaja robił. Oczywiście że sobie jaja robił - po to aby pokazać że robimy pewne rzeczy nawet nie zastanawiając się dlaczego. Zauważ że choć : Argumenty że BK niepolaczony niczym sprawi ze cala sciana sie zawali nie przemawia do mnie to jednak : sam nawet połączyłem je zaprawą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mrozek1 27.08.2008 14:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2008 a tak sobie wdepnąłem, coby spojrzeć czy czasem nie trafiłem na tablice sławy Ale widzę tu prekursorów myśli budowlanej nie brak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
HenoK 27.08.2008 15:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2008 jest , tutaj: http://forum.muratordom.pl/komentarze-do-zlotych-mysli-forumowiczow,t130939.htm osobiście przeze mnie założony, ale cóż ...nikt nie korzysta Właśnie skorzystałem, i innych też zapraszam . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 27.08.2008 16:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2008 zaprawa jest po to, żeby wypełnić nierówności pomiędzy warstwami, co z jednej strony pozwala utrzymać pion w ścianie, a z drugiej strony ściany? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts