OGC 06.11.2008 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2008 Nie będę robił poważnych otworów więc myślę, że wiertarko-wkrętaarka udarowa się sprawdzi. No nie wiem jaki sprzęt jest dobry do niepoważnych otworów ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aedifico 06.11.2008 17:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2008 Dedykuję U220ST20 Jest takie powiedzenie - jak jedna osoba mówi Ci, że jesteś osłem to ją olej. Jak trzy osoby mówią Ci, że jesteś osłem to się nad sobą zastanów. Jak pięć osób mówi Ci, że jesteś osłem to poszukaj sobie żłobu i stajenki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Cpt_Q 07.11.2008 00:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2008 Chłopa namawiałam na to ze trzy miesiące ale jak już uległ to życia bez tego nie widzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Cpt_Q 07.11.2008 00:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2008 Po przeczytaniu wszystkich postów na tym forum sądzę, że dobrze byłoby gdyby ...Mamy rekordzistę :o i to jakiego skromnego - sam w tym czasie napisał dopiero 1 posta . A ile ich miał napisać? Czytał i czytał - czasu nie miał! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 07.11.2008 07:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2008 Po przeczytaniu wszystkich postów na tym forum sądzę, że dobrze byłoby gdyby ...Mamy rekordzistę :o i to jakiego skromnego - sam w tym czasie napisał dopiero 1 posta . A ile ich miał napisać? Czytał i czytał - czasu nie miał! "zacytany jak świnia" mawiał znajomy baca... (co to jego znajomy som pise ksionski) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 07.11.2008 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2008 Ja akurat skręcałem i uszczelniałem cyną (nie napiszę że lutowałem bo przewodzenie prądu zapewnia skręcenie nie lut) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Altaries 07.11.2008 15:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2008 Co do wylewki to była lana z takiej maszyny (nie gruszki) coś tam mieszali to szło wężem do takiego trójnoga który był postawiony w pomieszczeniu i z tego szła ta wylewka. Pod domem jest podobno wylane ileś tam betonu, izolacja z tego co widziałem jest od fundamentu (coś tam wystawało ze ściany jak nie było elewacji). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aedifico 07.11.2008 17:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2008 czy użycie do budowy fundamentu takich bloczków jak w wersji z cementem za 12 zł/worek spowoduje, że dom się zawali/będzie pękał/rozpadał się itp.? to zależy od ławy fundamentowej, jak dasz porządne zbrojenie w niej to nawet z oszukanym betonem z betoniarni B-7,5 będzie stać i nic nie pęknie, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aedifico 08.11.2008 17:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2008 Na murlate standardowo nie dziala zadna sila rozporowa! Sily przekazywane przez dach powinny byc pionowe, wylacznie "w dol". Tylko w przypadku np. podmuchu wiatru moga pojawic sie sily dzialajace "w bok". Takze glowa do gory - wszystko jest OK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 12.11.2008 03:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2008 Czy jest możliwość zdobycia ościeżnic regulowanych w Poznaniu od ręki??? są tylko regulowane w Krakowie od nogi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 12.11.2008 03:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2008 . Chyba ich spowolnie nie dotyka, ani teraz ani wcześniej , bo tak jest odkąd pamiętam. jakby ich spowolnie dotykało, to by dopiero było! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikolayi 12.11.2008 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2008 Oczywiście każdy styropian oddycha. coś przeoczyłem pora wrócić do podstaw czyli szkoły podstawowej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renia 12.11.2008 22:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2008 Najpierw malowanie ścian a potem cyklinowanie i lakierowanie podłogi? Biedne ściany... Czy ten pył z cyklinowania im nie zaszkodzi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 13.11.2008 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2008 Widze mały problem w przyszłości Co z tym rozbić?? z tym nic nie rozbijaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sSiwy12 14.11.2008 13:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2008 Mówią, że oddamy budynek bez (piwnicy) a potem wystąpimy o pozwolenie na dobudowanie piwnicy. .. Czerwony dopisek mój - dla jasności o co chodzi. Ludzka wyobraźnia nie zna granic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 16.11.2008 06:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2008 chciałbym aby podłoga była pływająca, wolałbym nie stosować kleju ponieważ jeden uczciwy pan w sklepie z deskami powiedział mi ,że to jest lipa i po gwarancji bedzie się rozpadać- mimo tego co mówią inni sprzedawcy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 16.11.2008 06:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2008 podłoga pływająca nie nadaje się do połączeń korkiem ale zastanawiam się czy mógłym taką podłogę przymocować do podłoża wzdłuż krawędzi przy kaflach - tak aby jednak ten korek sobie tam wcisnąć ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 16.11.2008 16:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2008 Ja niby nie wierze w to całe FENG SHUi ... ...I teraz zanim się połozę to sprawdzam, czy aby nie odbijam sie w tym lustrze lezac w łózku i często przesuwam na męża strone mąż się cieszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Eugeniusz_ 16.11.2008 16:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2008 albo i nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikolayi 16.11.2008 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2008 No dobra, a gdyby tak podczas odbiory zakamuflować piwnice. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts