ghost34 17.11.2008 13:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2008 chciałbym aby podłoga była pływająca, wolałbym nie stosować kleju ponieważ jeden uczciwy pan w sklepie z deskami powiedział mi ,że to jest lipa i po gwarancji bedzie się rozpadać- mimo tego co mówią inni sprzedawcy jaaaaaaaaaaa ciieeeeeeee aleee jazdaaaa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OGC 17.11.2008 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2008 Ja TEŻ umiem upychać doskonale, ale zmywarki staram się do tego nie mieszać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Darex 17.11.2008 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2008 Z dwuch powodow estetyczne: 1) widac bardzo kratka na podbytki,s plastykiem nic nie zrobis a metal mozna pomalowac w ten sam kolor co podbytka, kratka jest mnej widoczna 2) plastik s czasem zmeniai kolor, po latach sie roby kruchy. Ja kupilam kratka metalowa s ramecka. Montuje sie ramecka,ma takei 2 zakrzewiony blaski, ktory sie wykrywia, a do nej sie wciska kratka. Plastik montujesz na wkrety..lub gwozdiki. Duzo latwej jest w razie czego zajrzec przez tej kratecki, jest klatwej ja zdiac. My nie mamy deskowanie,mamy folia Tyvek, mamy zamontowane te wrobluwki do wentilacja dachu. Dekarz, ktory robyl nasz dach robi teraz u nas podbytka drewniana, powiedzial ze kratki MUSA byc!! Ja sie nie spiralam, bo przecez to jest jego dodatkowa robota-musi pod kazda kratka wyciac drziury w podbytce. o so qrna chosi z wątku o drewnianej podbitce i wentylacji [/b] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 17.11.2008 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2008 chciałbym aby podłoga była pływająca, wolałbym nie stosować kleju ponieważ jeden uczciwy pan w sklepie z deskami powiedział mi ,że to jest lipa i po gwarancji bedzie się rozpadać- mimo tego co mówią inni sprzedawcy jaaaaaaaaaaa ciieeeeeeee aleee jazdaaaa miało być bez nazwisk. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 17.11.2008 22:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2008 Moi drodzy, mam dwa dni i muszę kupić płytki na taras i wejście do domu. ambitny osesek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Cpt_Q 17.11.2008 23:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2008 Wolała bym węża jak znajdę, bo ja z tych co wolą najpierw pomacać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Cpt_Q 17.11.2008 23:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2008 Z dwuch powodow estetyczne: 1) widac bardzo kratka na podbytki,s plastykiem nic nie zrobis a metal mozna pomalowac w ten sam kolor co podbytka, kratka jest mnej widoczna 2) plastik s czasem zmeniai kolor, po latach sie roby kruchy. Ja kupilam kratka metalowa s ramecka. Montuje sie ramecka,ma takei 2 zakrzewiony blaski, ktory sie wykrywia, a do nej sie wciska kratka. Plastik montujesz na wkrety..lub gwozdiki. Duzo latwej jest w razie czego zajrzec przez tej kratecki, jest klatwej ja zdiac. My nie mamy deskowanie,mamy folia Tyvek, mamy zamontowane te wrobluwki do wentilacja dachu. Dekarz, ktory robyl nasz dach robi teraz u nas podbytka drewniana, powiedzial ze kratki MUSA byc!! Ja sie nie spiralam, bo przecez to jest jego dodatkowa robota-musi pod kazda kratka wyciac drziury w podbytce. o so qrna chosi z wątku o drewnianej podbitce i wentylacji [/b] Z gory przepraszam za bledy ortograficzny, ale nie jestem s pochodzenie polka.. i jakos polska ortografja mi nie lezy na serdcu.. Sprawa jasna i uczciwie postawiona Żeby czasem naszym rodakom tak ortografia polska poleżała na serdcu :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikolayi 18.11.2008 12:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2008 byłam u sprzedawcy, ma się tym zająć, ale powiedziął, niedobrze, że nie sprawdziłam co dosrałam i, że tyle czasu minęło, mam z tym wielkiego mola wiem, że to tylko literówka, ale oplułem biurko kawą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Darex 18.11.2008 14:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2008 Z dwuch powodow estetyczne: 1) widac bardzo kratka na podbytki,s plastykiem nic nie zrobis a metal mozna pomalowac w ten sam kolor co podbytka, kratka jest mnej widoczna 2) plastik s czasem zmeniai kolor, po latach sie roby kruchy. Ja kupilam kratka metalowa s ramecka. Montuje sie ramecka,ma takei 2 zakrzewiony blaski, ktory sie wykrywia, a do nej sie wciska kratka. Plastik montujesz na wkrety..lub gwozdiki. Duzo latwej jest w razie czego zajrzec przez tej kratecki, jest klatwej ja zdiac. My nie mamy deskowanie,mamy folia Tyvek, mamy zamontowane te wrobluwki do wentilacja dachu. Dekarz, ktory robyl nasz dach robi teraz u nas podbytka drewniana, powiedzial ze kratki MUSA byc!! Ja sie nie spiralam, bo przecez to jest jego dodatkowa robota-musi pod kazda kratka wyciac drziury w podbytce. o so qrna chosi z wątku o drewnianej podbitce i wentylacji [/b] Z gory przepraszam za bledy ortograficzny, ale nie jestem s pochodzenie polka.. i jakos polska ortografja mi nie lezy na serdcu.. Sprawa jasna i uczciwie postawiona Żeby czasem naszym rodakom tak ortografia polska poleżała na serdcu :/ nie wiedziałem. sorry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
an-bud 23.11.2008 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2008 rady do wykonania obudowy kominka Rure spalinową izoluje się ze względu bezpieczeństwa i żeby spaliny nie stygły bo komin potrzebuje okreslonej tem i jeszcze jedna Rure można zaizolować wełna kominkową po rozdeptaniu i zdięciu foli alu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mirek_Lewandowski 24.11.2008 16:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2008 W kwestii formalnej:depczemy rurę czy wełnę kominkową, cobym błedu nie popełnił? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 24.11.2008 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2008 W kwestii formalnej: depczemy rurę czy wełnę kominkową, cobym błedu nie popełnił? trza wypróbować organoleptycznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
an-bud 25.11.2008 02:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2008 W kwestii formalnej: depczemy rurę czy wełnę kominkową, cobym błedu nie popełnił? trza wypróbować organoleptycznie se jaja robicie z "poważnego" doradzania monitor musiałem wycierać napisałem właścicielowi tych myśli że go tu będę reklamował a on na to : Jak ty to kolego zaliczasz do złotych myśli to Ci powiem że żaden z ciebie doradca a obok najlepszego to nawet nie stałes. Bez urazy ale wam powiem uczcie sie ludzie .Pozdrawiam to ja w tej fomalnej może tytuła "złoty myśliwy" przyznawać ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mirek_Lewandowski 25.11.2008 15:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2008 Komisję by jaką trzeba.. posądzenie o korupcję będzie... lepiej nie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 25.11.2008 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2008 Nie ma to jak przekonywująca argumentacja: wybrałbym prostokątną ponieważ właśnie ją posiadam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 25.11.2008 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2008 Witajcie Macie większe doświadczenia niż ja. Chcemy umieścić kuchenkę elektryczną z piekarnikiem. Ale chcę ją wsadzić do szafki i do otworu w blacie. Są takie kuchenki? dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wowka 25.11.2008 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2008 pytanie ....babcia jest głównym najemcą, .....teraz ja chciał bym być tym głównym najemcą..... błyskotliwa odpowiedź Niech Ci babcia notarialnie przepisze to mieszkanie i po kłopocie... źródło - http://forum.muratordom.pl/zmiana-glownego-najemcy,t145794.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wowka 26.11.2008 07:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2008 W kwietniu 2003 roku, nasza koleżanka zwróciła się do Forumowiczów z dramatycznym postem o tytule: Skad wytrzasnac 12cm listwy przypodlogowe?POMORZCIE! Na Forumowiczów zawsze można liczyć. Minęło niespełna 5 i pół roku i w listopadzie 2008 r. pojawił się post: na allegro są merbauowe... zobacz też w DLH... źródło - http://forum.muratordom.pl/skad-wytrzasnac-12cm-listwy-przypodlogowe-pomorzcie,t9391.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 26.11.2008 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2008 Miało być bez nicków, a i cytowane myśli nie za bardzo złote... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wowka 26.11.2008 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2008 Miało być bez nicków, a i cytowane myśli nie za bardzo złote... OK. Nicki skasowałem. A co do oceny myśli, czy złote, czy srebrene .... to kwestia uznania. Moim zdaniam jak najbardziej pasują do wątku. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts