DorciaIQ 26.11.2008 13:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2008 W kwietniu 2003 roku, nasza koleżanka zwróciła się do Forumowiczów z dramatycznym postem o tytule: Skad wytrzasnac 12cm listwy przypodlogowe?POMORZCIE! Na Forumowiczów zawsze można liczyć. Minęło niespełna 5 i pół roku i w listopadzie 2008 r. pojawił się post: na allegro są merbauowe... zobacz też w DLH... źródło - http://forum.muratordom.pl/skad-wytrzasnac-12cm-listwy-przypodlogowe-pomorzcie,t9391.htm Nie no to jest niezłe Ale źródła wywal. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 26.11.2008 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2008 I teraz te 2 pętle gdzie jest chłodniej chodzą na całkowitym przykręceniu, a pozostałę są prawie pozakręcane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 28.11.2008 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2008 Kociło na ekogroszke - co na górę komina? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mirek_Lewandowski 29.11.2008 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2008 Autko oddajemy do mechanika, jak podkręcanie głośniej radia nie pomaga na odgłosy jego pracy! I bardzo słusznie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 30.11.2008 12:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2008 Retrofood wróc do podstawowki - nie przyglądnij tylko przyjżyj no, kurna, tom nauczyciela pozyskał... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Darex 30.11.2008 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2008 Retrofood wróc do podstawowki - nie przyglądnij tylko przyjżyj no, kurna, tom nauczyciela pozyskał... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Xiff 03.12.2008 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2008 "lepsze niemieckie wiadro dziurawe, niz polskie całe.." ostatnio stalem w sklepie przy stoisku z "gumkami" mialem do wybory polskie i niemieckie...i zastanowila mnie slusznosc powyzszej teorii w odniesieniu do "gumek".. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piterazim 03.12.2008 12:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2008 Taki temat wątku doświadczenia ze szkieletami jakoś nekrofilią mi pachnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sSiwy12 03.12.2008 17:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2008 Napisałem że pod pompę trzeba specjalnie projektować fatalnie izolowany dom Arcydzieło, a jakie odkrywcze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 04.12.2008 07:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2008 stukanie w domu- cóż to może być??? jak to co? stukpuk! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikolayi 04.12.2008 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2008 stukanie w domu- cóż to może być??? jak to co? stukpuk! Stukpuk się zaparł... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość elutek 04.12.2008 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2008 stukanie w domu- cóż to może być??? jak to co? stukpuk! Stukpuk się zaparł... eee, zazdrośni i tyle jak Stukpuk szedł, to mu coś stukało o podłogę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 05.12.2008 05:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2008 stukanie w domu- cóż to może być??? jak to co? stukpuk! Stukpuk się zaparł... eee, zazdrośni i tyle jak Stukpuk szedł, to mu coś stukało o podłogę i tym się zaparł? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
listek 05.12.2008 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2008 stukanie w domu- cóż to może być??? jak to co? stukpuk! Stukpuk się zaparł... eee, zazdrośni i tyle jak Stukpuk szedł, to mu coś stukało o podłogę i tym się zaparł? Stukało mu to co wkleił tutaj http://forum.muratordom.pl/krokwie-wzory-zakonczen,t79962.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość elutek 05.12.2008 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2008 Stukało mu to co wkleił tutaj http://forum.muratordom.pl/krokwie-wzory-zakonczen,t79962.htm kto wkleił, to wkleił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wowka 05.12.2008 13:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2008 Witam. Otóż coś się niedobrego porobiło z moim komputerem i zagubiły się namiary na pracownię - gdzie miałem zamówić projekt. Niestety nie jestem w stanie sobie przypomnieć nawet nazwy pracowni . Przeglądnąłem w ostatnich dniach chyba z milion projektów i teraz mi się wszystko pomieszało. Jedyne co pamiętam to fakt, iż na stronie internetowej tej pracowni, projekty domków(a na pewno rzuty) wyglądały jak rysunki odręczne a nie sterylne komputerowe. Może ktoś ma pomysł? Namiar na tę pracownię znalazłem tu, na forum muratora, o ile pamiętam - więc ktoś chyba będzie pamiętał. uh. się porobiło normalnie.... By odgadnąć jaki to projekt widział w necie nasz forumowy kolega, jest pilnie poszukiwana złota rybka z czarnym kotem i szklaną kulą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oskar0259 05.12.2008 13:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2008 Zajrzałem tu przypadkowo i spróbuję pobawić się w złotą rybkę (bez gwarancji skuteczności - wskazania biura i dotarcia do autora - chyba tylko za pośrednictwem Wowki, który ten post znalazł).Chodzi być może o biuro Sajdaka (są tam głównie dworki). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 05.12.2008 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2008 Gdzieś czytałam ze pomniejszyc mozna ale powiększyc juz nie ...gdzies na tym forum...był taki temat kiedys... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość elutek 10.12.2008 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2008 ja używam pipe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
enickman 10.12.2008 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2008 co w tym złotego?każdy w wieku produkcyjnym używa pipę (biernie lub czynnie) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts