Wowka 31.12.2008 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2008 Planuję dobudować taras do istniejącego budynku z lat 50-tych który nie ma planów i zwracam się z prośbą czy nie znacie taniego architekta który za niewielkie pieniądze zrobi mi uprzejmość i poratuje prostym projektem. Innymi słowy - Poszukiwany jest uprzejmy architekt- altruista. Niekoniecznie musi być dobrym w swoim fachu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wowka 31.12.2008 12:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2008 jakis czas pracowalem w urzedzie pod jego rzadami dobrze rzadzi choc nie zasze zatrudnia wlasciwych ludzi Ciekawe czy zatrudnienie przez wójta piszącego cytowane słowa, było porażką czy też victorią? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Cpt_Q 31.12.2008 13:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2008 ...Innymi słowy - Poszukiwany jest uprzejmy architekt- altruista. Niekoniecznie musi być dobrym w swoim fachu. Taki jest wydźwięk znaczącej liczby postów na forum...najbardziej poszukiwani sa altruiści-projektanci wnętrz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
q-bis 02.01.2009 11:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2009 Przeczytałem "Srom na elewacji" i trochę mnie taka możliwość zadziwiła (...?) Dotyczy tematu "Szron na elewacji". Niektórym to wszystko się z d... kojarzy A kolejny forumowicz dodał, że można by to przeczytać jako "Sram na elewacje" ale to już chyba przesada... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bigbeat 02.01.2009 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2009 Przeczytałem "Srom na elewacji" i trochę mnie taka możliwość zadziwiła (...?) Dotyczy tematu "Szron na elewacji". Niektórym to wszystko się z d... kojarzy Jak to niektórym? To nie wszystkim? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
coulignon 02.01.2009 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2009 swoją drogą ta medyczna nazwa niezbyt ładnie brzmi w określeniu tak sympatycznego.....eeeeee.....miejsca.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bigbeat 02.01.2009 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2009 Kolega się czepia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobiczek 02.01.2009 22:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2009 Tomek_J napisał: Chętnie też dam coś ekstra za załatwienie pewnych rzeczy za mnie tak, żebym nie musiał tracić czasu na pętanie się . Wyrwane z kontekstu z premedytacją, bo bardzo erotyczne. PS: Tomek - nie obraź się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 03.01.2009 00:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2009 bobiczku, tutaj nie podajemy autorów zamieszczanych cytatów. No chyba że cytujemy post zamieszczony nad naszym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jacekp71 03.01.2009 01:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2009 hej. dołanczam się do pytań ze to sie da powiedziec, to wiedzialem, ale ze napisac ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobiczek 03.01.2009 01:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2009 no to przepraszam. Ale przepraszałem autora od razu i jako "stary ryjek" tępy nie wszystko pojmuję i potrafię. Naprawdę - bez urazy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Cpt_Q 03.01.2009 11:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2009 ...ze to sie da powiedziec, to wiedzialem, ale ze napisac ?? Ja z kolei pierwszy raz coś takiego zobaczyłem ze względu na wilgodnośc powietrza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 03.01.2009 12:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2009 Opłaca się, ponieważ jest to maszyna, która zarabia na siebie. Jednakże trzeba pamiętać aby przed inwestycją wszystko sobie skalkulować - czy to się poprostu opłaca !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 03.01.2009 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2009 nie no weżcie użytkownicy podłogówki pomóźcie - ja już tylu osobom pomogłem na forum - a jak ja coś potrzebuję to nie ma komu pomóc - hipokryci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czmirek 03.01.2009 17:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2009 Ja najpierw spróbował bym wiertarką nawiercać dziury w bliskiej odległości zawsze potem możesz użyć szlifierki kątowej myślę że ona poradzi sobie z tym. porada dotyczca montazu nawiewnikow w oknach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 04.01.2009 11:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2009 Po drugie to liczy się wielkość ........................... a jednak się liczy eee tam, nieprawda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jacekp71 04.01.2009 12:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2009 czy te znaczki (XYZ) maja jakąś płeć ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 04.01.2009 17:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2009 czy te znaczki (XYZ) maja jakąś płeć ? mają, ale dyskutują o przekątnej telewizora Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wowka 06.01.2009 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2009 słyszałam taż że w Czechach przy przejściu na euro najbardziej popłynęli ci co mieli kredyty we frankach , może więc wziąść w euro ? Franki czy euro? Czechy czy Słowacja? Piszę z głową lub głupoty? Jedne licho.... kogo to obchodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 06.01.2009 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2009 Co do tej maszyny do Ciecia co piszesz to tez ja widziałem tylko ze ona ma małe oszcze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts