retrofood 08.01.2009 11:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2009 znany już autor nie daje odetchnąć...: Mam mnustow pomyslów tylko chcialbym dostać opinie bo w rzeczywistość jest inna niz plany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 08.01.2009 11:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2009 i kolejna: myśle o pile łancuchowaje, a czytaj wasze opinie i porady to nie wiem w czy tkwi przekonanie nad wyższościa pily spalnowej nad elektryczna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wowka 08.01.2009 12:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2009 znany już autor nie daje odetchnąć... retrofood Tych kilka ostatnich postów, to moim zdaniem, nie złote myśli, lecz zwyczajne niechlujstwo. Cóż.... spodziewam się kolejnych kwiatków. Nasz forumowy kolega jest, jak dotąd, autorem 23 postów. Przejrzałem je. Każdy z nich można cytować. Właściwie to dobrze, że "wklejasz" te wypowiedzi. Możliwe, że podziałają na kogoś orzeźwiająco. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Cpt_Q 08.01.2009 13:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2009 ...Nasz forumowy kolega jest, jak dotąd, autorem 23 postów. Przejrzałem je. Każdy z nich można cytować. Właściwie to dobrze, że "wklejasz" te wypowiedzi. Możliwe, że podziałają na kogoś orzeźwiająco. ... Może mu linka do tego wątku zarzucić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mirek_Lewandowski 08.01.2009 15:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2009 Zajmuje sie remntami dorwywczo w firmie ojaca i tak dalej... przejrzałem tą radosną "tfurczość"... litość bierze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elka62 09.01.2009 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2009 znany już autor nie daje odetchnąć... retrofood Tych kilka ostatnich postów, to moim zdaniem, nie złote myśli, lecz zwyczajne niechlujstwo. A może dopiero uczy się języka polskiego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wowka 09.01.2009 11:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2009 znany już autor nie daje odetchnąć... retrofood Tych kilka ostatnich postów, to moim zdaniem, nie złote myśli, lecz zwyczajne niechlujstwo. A może dopiero uczy się języka polskiego? Raczej palce zbyt grube a i myśli nieuczesane (bez obrazy twórczości Stanisława Jerzego Leca) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 09.01.2009 14:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2009 Ojejku a może ma dysleksję, dysgrafię czy inną dys(kotekę w głowie) - trochę poszanowania dla niepełnosprawności, chłopcy.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 09.01.2009 14:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2009 dorcia jestem adminem ..na pru forach i hubach masakra zawsze to samo...i zawsze zwalaja na dys...obojetnie co potem nastepuje..albo cała rodzina pisze nie oni wzglednie kot po klawie przeleciał standardy ..takie są..nagminne..a ja powiadam całkowity wstręt do słowa pisanego i czytanego..a wiadomym jest, że "cytaty cynią cłowieka łocytanym" i błydów whali meenij... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Cpt_Q 09.01.2009 15:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2009 jestem adminem ..na pru forach Nie spiesz się tak - powoli A te wszystkie dys... to jakiś nowomodny wynalazek, który mnie zupełnie nie przekonuje. Niechlujstwo jest niechlujstwem i tyle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 09.01.2009 15:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2009 dorcia jestem adminem ..na pru forach i hubach masakra zawsze to samo...i zawsze zwalaja na dys...obojetnie co potem nastepuje..albo cała rodzina pisze nie oni wzglednie kot po klawie przeleciał standardy ..takie są..nagminne..a ja powiadam całkowity wstręt do słowa pisanego i czytanego..a wiadomym jest, że "cytaty cynią cłowieka łocytanym" i błydów whali meenij... Ciesz się że Ciebie tu jeszcze nie zacytowano z Twoimi leśmianizmami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 09.01.2009 15:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2009 mossno tyle zy to efykt samierzchony wis... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 09.01.2009 15:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2009 Nio ale nie każdy kuma czaczę/turla pyzę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Cpt_Q 09.01.2009 16:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2009 W ogóle to dryfujemy z głównego tematu wątku - jak Wowka słusznie zauważył - dywagacje o pisowni mamy np. tu: http://forum.muratordom.pl/ortografia,t54163.htm i tu: http://forum.muratordom.pl/dys-leksja-grafia-orotgrafia-kalkulia-co-bedzie-next,t115036.htm a przede wszystkim tu: http://forum.muratordom.pl/ortografia-czy-to-naprawde-takie-trudne,t100843.htm Wracajmy do "Złotych myśli" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 09.01.2009 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2009 Młodzi żądzą! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogdan65 09.01.2009 22:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2009 Nio ale nie każdy kuma czaczę/turla pyzę... Znaczy, że nie kąsają intrygi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 09.01.2009 22:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2009 snacy nie świrujom jastrzombka.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
matka dyrektorka 09.01.2009 22:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2009 Aaaaa czają bazę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wowka 09.01.2009 22:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2009 Czy wybuduje 164m2 dom za 400.000zł? Czyżby autor obawiał się, że nie podoła z wydaniem tej kwoty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 10.01.2009 03:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2009 Czy wybuduje 164m2 dom za 400.000zł? Czyżby autor obawiał się, że nie podoła z wydaniem tej kwoty? bym odpisał, że pomogę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts