retrofood 10.01.2009 07:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2009 KOZA jakie mozliwosci ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 10.01.2009 11:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2009 ja jestem bardzo zadodowlony z kosztów eksploatacyjnych ta Doda bez majtek weszła niektórym do głowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wowka 12.01.2009 22:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2009 .... zarządca wodociągu kazał mi wybudować blisko 300 m przyłącza kilka hydrantów pomimo, że 50 m od wybudowanego domu mieszka moja teściowa. Jaki wpływa może mieć teściowa na długość przyłącza, autor postu wyjawia dopiero po napisaniu jakichś 5 centymetrów tekstu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 13.01.2009 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2009 .... zarządca wodociągu kazał mi wybudować blisko 300 m przyłącza kilka hydrantów pomimo, że 50 m od wybudowanego domu mieszka moja teściowa. Jaki wpływa może mieć teściowa na długość przyłącza, autor postu wyjawia dopiero po napisaniu jakichś 5 centymetrów tekstu. Ale można się tego domyśleć i bez tego - że chciałby ciągnąć od niej, tak? (jakkolwiek dziwnie by to nie zabrzmiało, szczególnie gdy teściowa w kontekście brrrr ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Cpt_Q 13.01.2009 10:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2009 Jeszcze kilka lat temu, gdy eskalacja pirackich ataków na statki nie osiągnęła takich rozmiarów jak dziś, to jednym z zaleceń dla załóg statków przepływających przez zagrożone akweny było przygotowanie hydrantów i rozciągnięcie linii wodnych w celu użycia ich jako swego rodzaju armatek wodnych... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Xiff 13.01.2009 22:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2009 .... zarządca wodociągu kazał mi wybudować blisko 300 m przyłącza kilka hydrantów pomimo, że 50 m od wybudowanego domu mieszka moja teściowa. widac zarzadca ma kiepskie doswiadczenia ze swoja tesciowa i chce mu oszczedzic tagedii zyciowej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 13.01.2009 23:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2009 kafelki jakas mizerota uwazajaca sie za kafelkarza kladla 3 tygodnie pracujac od 8.00 do 16.00. dostal za to 200zł (dwiescie zl). Jakas uwaga w tej kwestii? Tak się buduje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Xiff 14.01.2009 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2009 heh... pozwole sobie na komentarz... inwestor jakas mizerota skoro za 3 tyg pracy placi 200zl.. no chyba ze nie bylo za co placic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogdan65 14.01.2009 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2009 posiadało wadę fabryczną powstałą zapewne w transporcie przez firmę kurierską Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wowka 14.01.2009 12:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2009 Wujek ma żone i córke z którą jest po rozwodzie .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 16.01.2009 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2009 zasilajacy kabel czerwony do jednego styku i niebieski do drugiego styku - znaczy sie po dwa do styki (hehe co to znaczy pisac fachowym jezykiem ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jacekp71 16.01.2009 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2009 Ja nie słuchając opinii na forum zrobiłem .... (..) skrajna nieodpowiedzialność Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wowka 16.01.2009 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2009 Niebawem pewnie umieszczę namiary Pana(ktory za 3000 zl gubi dzienniki budowy) Ja bym Ci za połowe tej kasy zgubił dziennik, przepłaciłeś. Po przeczytaniu cytowanego wątku, musiałem wytrzeć monitor z drobinek krakersa Szkoda by był prwrywać tę licytację Zgłaszam swoją osobę do zgubienia dziennika za 1/3 kwoty wyjściowej. PROMOCJA !!! Dojazd do Tychów po dziennik gratis. Zgubię dziennik we wskazanej miejscowości woj. śląskiego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 17.01.2009 05:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2009 jakie współczynniki mają okna nieotwieralne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wowka 17.01.2009 13:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2009 Na piecu temp wyjściowa jest ustawiona na 50 stopni. Grzejniki mam na maksa odkręcone. Temperatura powracająca jest oczywiście niższa. Mówisz że przez miesiąc spaliłeś 313m2. Powierzchnie masz podobne jak ja myślę że też powinienem spalać ok 10m3 na miesiąc a nie jak teraz 17m3. Na ogrzanie domu zużywa raptem 17m3 gazu miesięcznie i jeszcze narzeka W głowie się ludziom poprzewracało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wowka 17.01.2009 17:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2009 Witam ! Aktualnie jestem na etapie przepisywania pozwolenia na budowe oraz gruntow z tesciow na mnie. Postawione sa fundamenty. Czy moge kupowac materialy juz na siebie czy musze miec przepisane pozwolenie i grunty ? Cytat bez skrótów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 17.01.2009 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2009 Tom stoi i czy zimny czy ciepły to spawa gospodarza. A państwo od zimnych domów ma wieksze wpływy ostatecznie biora VAT. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 17.01.2009 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2009 trochę czasu już na świecie jestem i jak pamięć mi sięga latek 20 do tyłu nie pamiętam aby nasz rżąd zrobił jedną ustawę taką jaką powinna być czy dotyczącą budowy jak i życia coodziennego wiecznie buble ale jedno jest pewne za każdym razem trafiają w zwykłego człowieka zamiast nas hronić podrzynają nam żyły może ktoś pamięta dobrą ustawę i się pochwali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Cpt_Q 17.01.2009 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2009 trochę czasu już na świecie jestem i jak pamięć mi sięga latek 20 do tyłu nie pamiętam aby nasz rżąd zrobił jedną ustawę taką jaką powinna być czy dotyczącą budowy jak i życia coodziennego wiecznie buble ale jedno jest pewne za każdym razem trafiają w zwykłego człowieka zamiast nas hronić podrzynają nam żyły może ktoś pamięta dobrą ustawę i się pochwali o holera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mirek_Lewandowski 18.01.2009 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2009 cyt.:Malowanie fafelków w łazience Mnie się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts