galka 19.02.2009 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2009 cytat; ,,to jakas nie przeszliwowana lata to jakas mala dziurka" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 19.02.2009 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2009 udzilam rad jestem absolwentem technikum budowlanego, i jestem już na 3 roku polibudy no kurrrr...a ekspert!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 19.02.2009 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2009 buja się sedes montowany na stelażu - gdzie jest błąd?? jaki błąd???? Ja o tym marzę!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 20.02.2009 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2009 A ciągnięcie druta dobiega ku końcowi - małż wyczerpany ale dał radę . To dopiero tolerancja! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 20.02.2009 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2009 udzilam rad jestem absolwentem technikum budowlanego, i jestem już na 3 roku polibudy no kurrrr...a ekspert!!!!! Mam 38 lat i jestem już na 3 roku polibudy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 22.02.2009 17:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2009 łazienka duża nie jest, ma kilkanaście latek minimum od kiedy obowiązują nowe jednostki miar? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
WaldiM 23.02.2009 04:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2009 to o okienkach ale aluminium rdzewieje.... i trzeba o nie dbać ;( O wszystko trzeba dbać Elewacja się też brudzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 23.02.2009 07:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2009 to o okienkach ale aluminium rdzewieje.... i trzeba o nie dbać ;( O wszystko trzeba dbać Elewacja się też brudzi czyli aluminium - to nie jest stara miłość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 23.02.2009 12:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2009 to o okienkach ale aluminium rdzewieje.... i trzeba o nie dbać ;( O wszystko trzeba dbać Elewacja się też brudzi czyli aluminium - to nie jest stara miłość ... kiedy jednak się to pomaluje "minium" to przestaje rdzewieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
galka 23.02.2009 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2009 Dobrze powiedziane-chociaż zawsze myślałam,że "minium" nie na alu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 23.02.2009 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2009 "Ile kosztuje m2 robocizny termomodernizacji".. A dlaczego nie kJ albo kg albo m3 ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 23.02.2009 23:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2009 Wybaczcie - dłuższa konwersacja. .... Mam problem z trawertynem na kominku tzn po dłuższym paleniu wypala mi się on wkoło kratki wentylacyjnej. Kratka jest metalowa. Już raz było to naprawiane i teraz to samo ;/ Na opakowaniu od trawertynu nie jest napisane do ilu stopni wytrzymuje a moze trzeba jakis inny trawertyn użyć? Może ktoś mi doradzi A może to trawertyn żywicowany ? Trawertyn został kupiony w wiaderku w postaci proszku rozrabianego z wodą i nic tam nie było o trawertynie żywicowym... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 24.02.2009 07:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2009 "Ile kosztuje m2 robocizny termomodernizacji".. A dlaczego nie kJ albo kg albo m3 ? Pytałem się wcześniej (przy innej okazji) od kiedy są nowe jednostki miar, ale chyba nikt nie wie, bo odpowiedzi brak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
q-bis 24.02.2009 11:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2009 wymagane dokumenty których od mnie zażądano to: 1. zawiadomienie o rozpoczęciu budowy 2. zawiadomienie o zakończeniu budowy 3. akt własności 4. zaświadczenia z banku o salcie kredytu 5 . umowa kredytowa Nawet na czasie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 24.02.2009 11:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2009 ale bez zaświadczenia nie wiedzą??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 24.02.2009 11:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2009 ajj ja to już czekam z niecierpliwością na WIONĘ może ktoś już ją widział? WIONA była wczoraj u mnie. Wionęła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piterazim 24.02.2009 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2009 Wybaczcie - dłuższa konwersacja. .... Mam problem z trawertynem na kominku tzn po dłuższym paleniu wypala mi się on wkoło kratki wentylacyjnej. Kratka jest metalowa. Już raz było to naprawiane i teraz to samo ;/ Na opakowaniu od trawertynu nie jest napisane do ilu stopni wytrzymuje a moze trzeba jakis inny trawertyn użyć? Może ktoś mi doradzi A może to trawertyn żywicowany ? Trawertyn został kupiony w wiaderku w postaci proszku rozrabianego z wodą i nic tam nie było o trawertynie żywicowym... e tam czepiasz się trawertyn jest powszechnie stosowaną nazwą tynku dekoracyjnego - wygoogluj sobie - pojawią się wyniki i jako kamień i jako tynku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 24.02.2009 15:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2009 wymagane dokumenty których od mnie zażądano to: 1. zawiadomienie o rozpoczęciu budowy 2. zawiadomienie o zakończeniu budowy 3. akt własności 4. zaświadczenia z banku o salcie kredytu 5 . umowa kredytowa Nawet na czasie... Znaczy że kredyt fiknął... salto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 24.02.2009 17:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2009 Jestem ............... przeciwnikiem montowania podłogówki w miejscu wielogodzinnej pracy i całodziennego przebywania. W takich miejscach istnieje zagrożenie nasilenia chorób układu krążenia oraz pogorszenia skuteczności pracy umysłowej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 24.02.2009 17:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2009 Jestem ............... przeciwnikiem montowania podłogówki w miejscu wielogodzinnej pracy i całodziennego przebywania. W takich miejscach istnieje zagrożenie nasilenia chorób układu krążenia oraz pogorszenia skuteczności pracy umysłowej. Widocznie sprawdził na sobie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts