Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Złote Myśli forumowiczów

Geno

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Wybaczcie - dłuższa konwersacja.

....

Mam problem z trawertynem na kominku tzn po dłuższym paleniu wypala mi się on wkoło kratki wentylacyjnej. Kratka jest metalowa. Już raz było to naprawiane i teraz to samo ;/

Na opakowaniu od trawertynu nie jest napisane do ilu stopni wytrzymuje a moze trzeba jakis inny trawertyn użyć?

Może ktoś mi doradzi :(

A może to trawertyn żywicowany ?

Trawertyn został kupiony w wiaderku w postaci proszku rozrabianego z wodą i nic tam nie było o trawertynie żywicowym...

Wybaczcie - dłuższa konwersacja.

....

Mam problem z trawertynem na kominku tzn po dłuższym paleniu wypala mi się on wkoło kratki wentylacyjnej. Kratka jest metalowa. Już raz było to naprawiane i teraz to samo ;/

Na opakowaniu od trawertynu nie jest napisane do ilu stopni wytrzymuje a moze trzeba jakis inny trawertyn użyć?

Może ktoś mi doradzi :(

A może to trawertyn żywicowany ?

Trawertyn został kupiony w wiaderku w postaci proszku rozrabianego z wodą i nic tam nie było o trawertynie żywicowym...

e tam czepiasz się trawertyn jest powszechnie stosowaną nazwą tynku dekoracyjnego - wygoogluj sobie - pojawią się wyniki i jako kamień i jako tynku :wink:

Jestem ............... przeciwnikiem montowania podłogówki w miejscu wielogodzinnej pracy i całodziennego przebywania.

W takich miejscach istnieje zagrożenie nasilenia chorób układu krążenia oraz pogorszenia skuteczności pracy umysłowej.

Widocznie sprawdził na sobie... ;)