sSiwy12 01.03.2009 14:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2009 ...pękła jedna narożna kafelka... A ja myślałem, ze tylko Kopernik była kobietą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 01.03.2009 14:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2009 ...pękła jedna narożna kafelka... A ja myślałem, ze tylko Kopernik była kobietą mylisz się ...kafelka też jest kobietą , bo gdyby miał być to facet to byłby z pewnością kafelek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość elutek 01.03.2009 14:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2009 ...pękła jedna narożna kafelka... A ja myślałem, ze tylko Kopernik była kobietą mylisz się ...kafelka też jest kobietą , bo gdyby miał być to facet to byłby z pewnością kafelek ale prawdziwym macho to kachel jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 01.03.2009 15:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2009 ...pękła jedna narożna kafelka... A ja myślałem, ze tylko Kopernik była kobietą mylisz się ...kafelka też jest kobietą , bo gdyby miał być to facet to byłby z pewnością kafelek ale prawdziwym macho to kachel jest oooooooo... masz nowe wyrko.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
q-bis 02.03.2009 07:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2009 Witam wszystkich.Czy ma ktos pomysł jak oświetlić salon nad ktorym nie ma sufitu.Moze ktos ma jakies fotki i dobry pomysł? Wowka, zalinkuj proszę, wątek skąd to wyciąłeś bo ja mam tę samą rozterkę co zacytowany... Może znajdę jakiś dobry pomysł na to oświetlenie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 02.03.2009 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2009 Witam wszystkich.Czy ma ktos pomysł jak oświetlić salon nad ktorym nie ma sufitu.Moze ktos ma jakies fotki i dobry pomysł? Wowka, zalinkuj proszę, wątek skąd to wyciąłeś bo ja mam tę samą rozterkę co zacytowany... Może znajdę jakiś dobry pomysł na to oświetlenie? księżyc jest dobry... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 02.03.2009 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2009 Pamiętam jaj je montowali bez jaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dode 02.03.2009 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2009 Witam wszystkich.Czy ma ktos pomysł jak oświetlić salon nad ktorym nie ma sufitu.Moze ktos ma jakies fotki i dobry pomysł? Wowka, zalinkuj proszę, wątek skąd to wyciąłeś bo ja mam tę samą rozterkę co zacytowany... Może znajdę jakiś dobry pomysł na to oświetlenie? księżyc jest dobry... uprzedziłeś mnie retro, niebo gwiaździste nade mną przyszło mi do głowy, ba oczami wyobraźni nawet zobaczyłam je będąc w tym salonie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 02.03.2009 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2009 Chłopaki czyżbyście nie odróżniali dachu od sufitu??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 02.03.2009 11:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2009 Chłopaki czyżbyście nie odróżniali dachu od sufitu??? nikt nie pisał, że jest dach... no dobra, proponuję fluorescencyjne dachówki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość elutek 02.03.2009 11:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2009 Chłopaki czyżbyście nie odróżniali dachu od sufitu??? nikt nie pisał, że jest dach... no dobra, proponuję fluorescencyjne dachówki... nikt nie napisał, że nie ma fluorescencyjnych dachówek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dode 02.03.2009 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2009 Chłopaki czyżbyście nie odróżniali dachu od sufitu??? nikt nie pisał, że jest dach... no dobra, proponuję fluorescencyjne dachówki... Dorcia, ładnie to z imienniczki chopa robić . no i znowu za retro, o dachu nikt nic nie wspominał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piterazim 02.03.2009 14:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2009 Jakież było nasze ogromne zdziwienie, kiedy w styczniu zauważyliśmy w "niby garażu" sąsiada hodowle świń, oraz odchody zwierzęce ( tzw. obornik) składowane tuz pod naszym płotem dosięgła mnie wizja kolejnych lat pełnych dźwięków wygłodniałej trzody chlewnej, oraz obrzydliwego zapachu unoszącego się w mojej kuchni i salonie lub ogrodzie może czas na kurs gotowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 02.03.2009 14:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2009 Jakież było nasze ogromne zdziwienie, kiedy w styczniu zauważyliśmy w "niby garażu" sąsiada hodowle świń, oraz odchody zwierzęce ( tzw. obornik) składowane tuz pod naszym płotem dosięgła mnie wizja kolejnych lat pełnych dźwięków wygłodniałej trzody chlewnej, oraz obrzydliwego zapachu unoszącego się w mojej kuchni i salonie lub ogrodzie może czas na kurs gotowania można też wyjść na zewnątrz, zamiast wdychać salonowe zapachy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mirek_Lewandowski 02.03.2009 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2009 Masarnię otworzyć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 02.03.2009 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2009 Chłopaki czyżbyście nie odróżniali dachu od sufitu??? nikt nie pisał, że jest dach... no dobra, proponuję fluorescencyjne dachówki... Dorcia, ładnie to z imienniczki chopa robić . no i znowu za retro, o dachu nikt nic nie wspominał Ale dach jest w domyśle Oj bo myślałam że tylko faceci tacy niedomyślni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piterazim 02.03.2009 22:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2009 Masarnię otworzyć? albo salon masażu - blondynki za płotem a są różne zboczenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
q-bis 03.03.2009 07:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2009 Nie wszystkie okładziny się nadawają, nie połozysz np. 3 centymatrowej grubości deski... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dode 03.03.2009 07:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2009 Cytaty z tego samego postu ... nie licząc koparki ,która zrobi sfoje więc tylko zaszałowanie dróga sprawa mnie bardziej to zaszałowanie kręci szał już na poziomie wykopów, ludzie to mają gest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 03.03.2009 07:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2009 mnie bardziej to zaszałowanie kręci szał już na poziomie wykopów, ludzie to mają gest imprezowiczka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts