daggulka 04.03.2009 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2009 Polspaw - kocioła na ekogroszek a jednak Kopernik była kobietą! kafelka się kwalifikuje , kocioła nie .... ogłaszam wszem i wobec, że kocioła nie jest kobietą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dode 04.03.2009 22:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2009 Witajcie,mam problem z rozkminieniem tego tematu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość elutek 05.03.2009 06:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2009 Witajcie,mam problem z rozkminieniem tego tematu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 05.03.2009 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2009 Witajcie,mam problem z rozkminieniem tego tematu Taki więzienny slang. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 05.03.2009 10:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2009 poradzcie co by mozna bylo zrobic by nie rozmrozilo rur wody i kaloryferow jakiś bałwan to pisal. Nie chce rozmarznąć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 05.03.2009 16:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2009 Drugi temat to grubość ocielenia forum się rozrasta o tematy hodowlane... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 05.03.2009 16:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2009 Na ile ściana może nie byc pionowa? ja twierdzę, że na tydzień. Potem to juz alkoholizm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
galka 05.03.2009 17:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2009 Na ile ściana może nie byc pionowa? Krzywa wieża w Pizie pokazuje ,że na pięć metrów ale to bardzo niebezpieczny precedens Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 05.03.2009 17:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2009 Witajcie,mam problem z rozkminieniem tego tematu Taki więzienny slang. wcale nie ...wcale nie ... bo : Daro - mikrofonu szaman z "O co kaman" robi rozkminke utworów (niby muzycznych , ale muzyką tego czegoś to bym nie nazwała )...więc "rozkminka" jak najbardziej w slangu młodzieżowym jezd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 05.03.2009 17:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2009 ...więc "rozkminka" jak najbardziej w slangu młodzieżowym jezd eeeee tam, kmin to roślina i kasztan roślina. Jak Szwejk mówił, że idzie się wykasztanić to dyć nie był to slang młodzieżowy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dode 05.03.2009 23:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2009 ...więc "rozkminka" jak najbardziej w slangu młodzieżowym jezd eeeee tam, kmin to roślina i kasztan roślina. Jak Szwejk mówił, że idzie się wykasztanić to dyć nie był to slang młodzieżowy... ale faktu to nie zmienia, mianowicie takiego, że slangu nie łapię , znaczy się, ze niby zgred????, pewnie w slangu to sie tera i zgreda inaczej okresla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 05.03.2009 23:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2009 ...więc "rozkminka" jak najbardziej w slangu młodzieżowym jezd eeeee tam, kmin to roślina i kasztan roślina. Jak Szwejk mówił, że idzie się wykasztanić to dyć nie był to slang młodzieżowy... ale faktu to nie zmienia, mianowicie takiego, że slangu nie łapię , znaczy się, ze niby zgred????, pewnie w slangu to sie tera i zgreda inaczej okresla kiedys zadzwonił do domu kolega mojego ojca i mówi "malka, rzuć wapno na druty " no chwilę trwało nim rozkminiłam. I to niby slang młodzieżowy niezrozumiały jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 06.03.2009 05:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2009 Jednym pomieszczeniem ma być łazienka. Reszta to 2 sypialnie i korytarz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 06.03.2009 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2009 wcale nie ...wcale nie ... bo : Daro - mikrofonu szaman z "O co kaman" robi rozkminke utworów (niby muzycznych , ale muzyką tego czegoś to bym nie nazwała )...więc "rozkminka" jak najbardziej w slangu młodzieżowym jezd Niestety nie masz racji, go młodzieżowego slangu to stwierdzenie przedostało się z więziennej grypsery. Pewnie dlatego tak bardzo nie lubię tego określenia. http://www.zgapa.pl/zgapedia/Gwara_wi%C4%99zienna.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sSiwy12 06.03.2009 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2009 Myślę ,że powinieneś iść do łazienki i się zbrędzlować,a ode mnie won. Siła argumentów, czy argument siły? , a może błędne założenie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 06.03.2009 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2009 Myślę ,że powinieneś iść do łazienki i się zbrędzlować,a ode mnie won. Siła argumentów, czy argument siły? , a może błędne założenie? praktyk po prostu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sSiwy12 06.03.2009 22:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2009 Również pan projektant instalacji był przeciwny ze względu na nieprawidłowe działanie wentylacji grawitacyjnej przy podłogówkach. To chyba "cytata" roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 06.03.2009 22:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2009 Również pan projektant instalacji był przeciwny ze względu na nieprawidłowe działanie wentylacji grawitacyjnej przy podłogówkach. To chyba "cytata" roku a ja chce takie mieć "grawitacyją wentylację w podłogówkach " - ja chcę.....spełni ktos moje marzenie ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 07.03.2009 15:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2009 odpływ linowy ced'or sznurkowe lepsze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 08.03.2009 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2009 Podczas palenia miałem zanika niebieski płomień i wytwarzają się gazy jak się można domyśleć wybuchowe. W tym momencie piec wybucha. I to był ostatni post autora. Sprzed lat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts