Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Złote Myśli forumowiczów

Geno

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

a to cytacik tekstu pewnego forumowego erudyty na ten tekst

Ty to masz łeb !!!!! W warunkach domowych żeś terminację robił ze złotookami, a durni naukowcy nie mogą tego w super laboratoriach zrobić !!! Może zaspokuj moją ciekawość co z tego wyszło? Złotooki barbossa ze skrzydełkami? To twoje potomstwo też potrafi pożerać robactowo, czy już się przerzuciło na inne większe stworzenia? Cholera masz łeb z tego co kojarzę ostatni co dokonał terminacji to człowiek mucha ale to był tylko film, tyś tego dokonał w rzeczywistości, NOBEL ci się należy.

PS.

Tylko uważaj bo społeczeństwo mamy jakby ze średniowiecza i może dokonać ci eksterminacji potomstwa, ze szkodą dla genetyki, na razie z domu nie wypuszczaj !!!

wydaje mi się, że również perełka...

a to cytacik tekstu pewnego forumowego erudyty na ten tekst

Ty to masz łeb !!!!! W warunkach domowych żeś terminację robił ze złotookami, a durni naukowcy nie mogą tego w super laboratoriach zrobić !!! Może zaspokuj moją ciekawość co z tego wyszło? Złotooki barbossa ze skrzydełkami? To twoje potomstwo też potrafi pożerać robactowo, czy już się przerzuciło na inne większe stworzenia? Cholera masz łeb z tego co kojarzę ostatni co dokonał terminacji to człowiek mucha ale to był tylko film, tyś tego dokonał w rzeczywistości, NOBEL ci się należy.

PS.

Tylko uważaj bo społeczeństwo mamy jakby ze średniowiecza i może dokonać ci eksterminacji potomstwa, ze szkodą dla genetyki, na razie z domu nie wypuszczaj !!!

wydaje mi się, że również perełka...

Ba no pewnie !!! ale kudy mnie do twojej terminacji z złotookimi, tym mnie zabiłeś, rozpropagowałem to szeroko, bo znajomych mam genetyków, wszędzie budzisz niekłamany podziw z domieszką niedowierzania, chcą z tobą przedyskutować ten problem i uważają że im nieuczciwą konkurencję robisz ;))))