e-Mandzia 31.03.2009 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2009 No to jest przerażające a jak oddaje mentalność tych mend Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość elutek 31.03.2009 13:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2009 Na pocieszenie powiem, że jestem męszczyzną, no, to kamień z serca... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-Mandzia 01.04.2009 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2009 przewżnie jest tam zawsze wilgotno Na dwoje babka wróżyła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość elutek 01.04.2009 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2009 przewżnie jest tam zawsze wilgotno Na dwoje babka wróżyła. mam jeszcze trzecią propozycję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-Mandzia 01.04.2009 10:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2009 przewżnie jest tam zawsze wilgotno Na dwoje babka wróżyła. mam jeszcze trzecią propozycję jaką ?, jaką ? jaką ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-Mandzia 01.04.2009 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2009 - przepraaaaaaaaszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 01.04.2009 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2009 - przepraaaaaaaaszam nie za ma co!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 01.04.2009 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2009 Pamietaj jesli cos jest 2 w 1 to jest do kitu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 01.04.2009 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2009 Ależ się czyje rozdwojony. to w końcu czyje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 01.04.2009 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2009 Książkę kiedyś czytałam nie ty jedna... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dode 01.04.2009 21:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2009 Książkę kiedyś czytałam nie ty jedna... ale w tamtej pytania byly Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 02.04.2009 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2009 Pamietaj jesli cos jest 2 w 1 to jest do kitu! To chyba trawestacja tego: jak coś jest dobre do wszystkiego, to jest dobre do niczego, ale czy 2 to wszystko? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 03.04.2009 14:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2009 Co do wylewek, to my już po tygodniu od wylania kładlismy podłogówke i płytki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annecy 04.04.2009 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2009 byliśmy dla siebie jak rodzina, a nawet bliżej, sodomia i gomoria sie tu na forum szerzy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annecy 04.04.2009 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2009 albo mniej pij, albo mniej bierz ...a myślałem , cytując klasyka, że życie na trzeźwo jest nie do przyjęcia.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
WaldiM 07.04.2009 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2009 To cytacik o robaczkach złotookich naszego forumowego guru od dziś kocham te żyjątka... wstyd sie przyznać - wcześniej ulegały terminacji Ma łeb, nikt nie wiedział że on genetyk taki dobry. Marnuje się chłop na tym portalu budowlanym;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbossa 07.04.2009 12:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2009 a to cytacik tekstu pewnego forumowego erudyty na ten tekst Ty to masz łeb !!!!! W warunkach domowych żeś terminację robił ze złotookami, a durni naukowcy nie mogą tego w super laboratoriach zrobić !!! Może zaspokuj moją ciekawość co z tego wyszło? Złotooki barbossa ze skrzydełkami? To twoje potomstwo też potrafi pożerać robactowo, czy już się przerzuciło na inne większe stworzenia? Cholera masz łeb z tego co kojarzę ostatni co dokonał terminacji to człowiek mucha ale to był tylko film, tyś tego dokonał w rzeczywistości, NOBEL ci się należy. PS. Tylko uważaj bo społeczeństwo mamy jakby ze średniowiecza i może dokonać ci eksterminacji potomstwa, ze szkodą dla genetyki, na razie z domu nie wypuszczaj !!! wydaje mi się, że również perełka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
WaldiM 07.04.2009 13:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2009 a to cytacik tekstu pewnego forumowego erudyty na ten tekst Ty to masz łeb !!!!! W warunkach domowych żeś terminację robił ze złotookami, a durni naukowcy nie mogą tego w super laboratoriach zrobić !!! Może zaspokuj moją ciekawość co z tego wyszło? Złotooki barbossa ze skrzydełkami? To twoje potomstwo też potrafi pożerać robactowo, czy już się przerzuciło na inne większe stworzenia? Cholera masz łeb z tego co kojarzę ostatni co dokonał terminacji to człowiek mucha ale to był tylko film, tyś tego dokonał w rzeczywistości, NOBEL ci się należy. PS. Tylko uważaj bo społeczeństwo mamy jakby ze średniowiecza i może dokonać ci eksterminacji potomstwa, ze szkodą dla genetyki, na razie z domu nie wypuszczaj !!! wydaje mi się, że również perełka... Ba no pewnie !!! ale kudy mnie do twojej terminacji z złotookimi, tym mnie zabiłeś, rozpropagowałem to szeroko, bo znajomych mam genetyków, wszędzie budzisz niekłamany podziw z domieszką niedowierzania, chcą z tobą przedyskutować ten problem i uważają że im nieuczciwą konkurencję robisz ))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 08.04.2009 06:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2009 byliśmy dla siebie jak rodzina, a nawet bliżej, sodomia i gomoria sie tu na forum szerzy... to chyba i po terenie się rozlało... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 08.04.2009 07:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2009 no ale przecież forum i przepadkowi ludzie, to nie właściwe miejsce aby je rozwiązywać przepadliśmy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts