Rom-Kon 15.04.2009 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2009 Nie chce mi się zakładać wątku "złote rysunki" wiec zamieszczam to tu... ...wybaczycie mi? http://pwildowicz.w.interii.pl/podbitka/styk.jpg ...co za perspektywa i te śmiałe pociągnięcia pędzla...eeee... myszki. No i akcent roślinny! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dode 15.04.2009 15:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2009 Jakie okapy planujecie montowac u siebie w domu ? Zamkniete ("zabite deskami") czy otwarte (widoczne krokwie itp) ? pytanie o podbitke odpowiedź Zabudowany rozumiem, że podszafkowy. I tak też zagłosowałam. Ale z moich obserwacji wynika, że są one raczej tańsze. Te widoczne nazywają się chyba kominowe. A są jeszcze podszafkowe, których od frontu pod szafką nie widać (nie trzeba też wysuwać teleskopów). Ale nie wiem, jak się nazywają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 15.04.2009 15:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2009 Nie chce mi się zakładać wątku "złote rysunki" wiec zamieszczam to tu... ...wybaczycie mi? http://pwildowicz.w.interii.pl/podbitka/styk.jpg ...co za perspektywa i te śmiałe pociągnięcia pędzla...eeee... myszki. No i akcent roślinny! Piękne (te kwiatki w oknach - ale serio - naprawde mi sie podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 15.04.2009 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2009 Jak ta medycyna idzie do przodu: witam jak w temacie poszukuję zdjęc lub linków jak prawidłowo powinno się łączyc ciemiączka z drutem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 15.04.2009 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2009 Jak ta medycyna idzie do przodu: witam jak w temacie poszukuję zdjęc lub linków jak prawidłowo powinno się łączyc ciemiączka z drutem ależ to musi boleć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 15.04.2009 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2009 Może robią pod narkozą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PaniGdżi1719504772 16.04.2009 07:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2009 Nie chce mi się zakładać wątku "złote rysunki" wiec zamieszczam to tu... ...wybaczycie mi? http://pwildowicz.w.interii.pl/podbitka/styk.jpg ...co za perspektywa i te śmiałe pociągnięcia pędzla...eeee... myszki. No i akcent roślinny! Sztuki nie pojmujesz,to nie roślinki...w pierwszym oknie to jeleń,a w drugim fido dido. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dode 16.04.2009 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2009 Jak ta medycyna idzie do przodu: witam jak w temacie poszukuję zdjęc lub linków jak prawidłowo powinno się łączyc ciemiączka z drutem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 16.04.2009 12:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2009 Nie chce mi się zakładać wątku "złote rysunki" wiec zamieszczam to tu... ...wybaczycie mi? http://pwildowicz.w.interii.pl/podbitka/styk.jpg ...co za perspektywa i te śmiałe pociągnięcia pędzla...eeee... myszki. No i akcent roślinny! Sztuki nie pojmujesz,to nie roślinki...w pierwszym oknie to jeleń,a w drugim fido dido. aaaaaale ściema ... o ile z jeleniem w pierwszym oknie mogę się jeszcze zgodzić to to w drugim na pewno nie jest fido dido .... mój pies tak nie wygląda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PaniGdżi1719504772 16.04.2009 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2009 Masz rację,trochę ściemniłam...,ale w drugim to fido dido ,mur-beton . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 16.04.2009 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2009 Masz rację,trochę ściemniłam...,ale w drugim to fido dido ,mur-beton . eee ta, nie piernicz - idź se do mojego dziennika i zobacz jak fidodido wygląda a poza tym.... kuźwa , nie mogę sie oprzeć wrażeeniu od zawsze , że Ty to facet jesteś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 16.04.2009 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2009 Ja uważam ze ten rysuneczek powinien zostac logiem Forum Muratora (albo autor przynajmniej powinien dostac ładny kubeczek ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PaniGdżi1719504772 16.04.2009 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2009 a poza tym.... kuźwa , nie mogę sie oprzeć wrażeeniu od zawsze , że Ty to facet jesteś A ten domek to jakiś test psychologiczny obrazkowy,bo na Test Rorschacha nie wygląda?I na prawdę nie wiem skąd to wrażenie u Ciebie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 16.04.2009 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2009 a poza tym.... kuźwa , nie mogę sie oprzeć wrażeeniu od zawsze , że Ty to facet jesteś A ten domek to jakiś test psychologiczny obrazkowy,bo na Test Rorschacha nie wygląda?I na prawdę nie wiem skąd to wrażenie u Ciebie. tylko czemu z lewego okna wygląda jeleń? Jego miejsce jest w lesie!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 17.04.2009 05:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2009 tylko czemu z lewego okna wygląda jeleń? Jego miejsce jest w lesie!!! Ma się wyprowadzać z własnego diomu tylko dlatego, że mu żona z fido dido rogi przyprawili? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mały 17.04.2009 05:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2009 Nie - on się wyprowadzić nie może bo rogami zahacza! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
galka 17.04.2009 05:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2009 tylko czemu z lewego okna wygląda jeleń? Jego miejsce jest w lesie!!! Ma się wyprowadzać z własnego diomu tylko dlatego, że mu żona z fido dido rogi przyprawili? I to w dodatku w miejscu zaznaczonym strzałką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PaniGdżi1719504772 17.04.2009 11:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2009 tylko czemu z lewego okna wygląda jeleń? Jego miejsce jest w lesie!!! Bo to nie leśny jeleń,rogi żona mu przyprawiła,stwierdził,że żadnej kobiecie już nie zaufa i mieszka teraz z fido dido.Tylko nie wiem co to kółko oznacza...szczytowanie? wiem ,wiem "daggulka",znowu ściemniam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 17.04.2009 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2009 dobra, chcieliście to macie: http://forum.muratordom.pl/ciag-dalszy-domniemywan-o-fidodido,t157515.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
coulignon 18.04.2009 07:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2009 Ytong (czy też inny BK) jest ciepły w dotyku. Ceramika jest zimna w dotyku. Jest to jeden z rzadko używanych argumentów, a też ma swoje znaczenie - jak chodzi o temperaturę ściany od wewnątrz domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts