budulec1 07.05.2009 16:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2009 Jednak nasz architekt twierdzi, że najlepiej dać jako izolację pionową papę termozgrzewalną i mieć spokój. Pogrubienie moje. i co tutaj nie halo? O stosowaniu papy termozgrzewalnej jako izolacji poziomej, to słyszałam, ba - nawet mam, ale o pionowej nie Wystarczy poczytać, lub podyskutować na wymianie doświadczeń, a tak chcąc zrobić pośmiewisko z kogoś robisz pośmiewisko z siebie. pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-Mandzia 08.05.2009 11:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2009 Wystarczy poczytać, lub podyskutować na wymianie doświadczeń, a tak chcąc zrobić pośmiewisko z kogoś robisz pośmiewisko z siebie. pzdr Cieszę się, że się ubawiłeś, w końcu w tym temacie o to chodzi. PS Pośmiewisko z kogoś można zrobić wówczas, kiedy wiadomo, kto to napisał - mój cytat nie był z nickiem autora, ale chyba się nie obraziłeś, bo z siebie mi wolno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbossa 08.05.2009 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2009 niemniej deczko za ostronie wiesz o tym, bo nie musiszstąd te moje "dlaczego nie halo" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-Mandzia 08.05.2009 13:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2009 Mam ZNPM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbossa 08.05.2009 15:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2009 Mam ZNPM za ostro - to było do budulca1 nie dziwię się Twojej reakcji choć na jego usprawiedliwienie dodam, że to budowlaniec chyba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-Mandzia 08.05.2009 16:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2009 (...) dodam, że to budowlaniec chyba O w mooooorde Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbossa 08.05.2009 16:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2009 z drugiej strony, dobrze, że nie użył powiedzenia Kapitana Bombyznaczy się i na dywanach bywa... budulec1 - bez obrazyto tak na luzie, przy piątku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 10.05.2009 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2009 wykopalem 2 studnie i chce je przylaczyc do 1 weza do prowadzajacego a prowadzajacy to gdzie prowadzi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 10.05.2009 11:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2009 na kominie żądnych kabli ciągnąć nie można można, można, jak są żądne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość elutek 12.05.2009 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2009 postanowiłem zbadac sprawe go forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
coulignon 12.05.2009 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2009 z drugiej strony, dobrze, że nie użył powiedzenia Kapitana Bomby tępy ch..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 13.05.2009 14:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2009 ... Jak Obama nie chce dostac w czape mimo, ze ma poparcie spoleczenstwa jak John F Kennedy zreszta, to zmiany nie moga byc z a szybkie . ... http://www.chefpaul.net/smiles/funny3.gif ... przestraszył sie biedaczek ... "prezidęt" http://www.chefpaul.net/smiles/funny21a.gif ... doskonałe usprawiedliwienie na nie wywiązywanie się z obietnic wyborczych ... może tak ten pomysł podsunąć Tuskowi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 13.05.2009 16:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2009 Nie kloc sie ze mna wreszcie... Ja wiem lepiej proponuję argument szeroko upowszechnić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 13.05.2009 17:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2009 To nie z forum, ale zasługuje na zapisanie (pochodzi z jednego z SMS-ów) "...spierniczałam tak, że mi fotoradar zdjęcie zrobił!" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 14.05.2009 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2009 w materiałach producenta jest zalecenie klarowania co trzeciej dachówki na połaci taka sklarowana dachówka jest bardziej przezroczysta niż najdelikatniejszy rosół. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobiczek 14.05.2009 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2009 swojej rzyci chyba - to by miało sens czuć dziołszka prawdziwo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ZBYSZEK_SK 19.05.2009 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2009 Szanowni Forumowicze. Dostałem prywatną wiadomość od johna2: cyt. :Od: johna2 Do: ZBYSZEK_SK Wysłany: Wto, 19 Maj 2009 15:45 Temat: uwaga Możesz gnoju nie mieszać ludziom na tym forum. Przeczytałam twoje uwagi dotyczące dachu, mam nadzieję że Cie cwaniaku moderatorzy usuną z tego forum. Zycze powodzenia przy budowie dachów. Ciekawe co sądzicie o tej wypowiedzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbossa 19.05.2009 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2009 skoro zasłużyłeś... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ZBYSZEK_SK 19.05.2009 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2009 skoro zasłużyłeś... Hehehe. Ciekawe czymże zasłużyłem. Ja sprzedaję kabelki i pstryczki elektryczki. A dach to budowałem jeden na mojej Emanuelce. Ale ten język zacietrzewionej jędzy....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
m.k.k 20.05.2009 07:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2009 Kurczę, jak miło. Warto skrzynkę sprawdzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts