Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Złote Myśli forumowiczów

Geno

Recommended Posts

Jednak nasz architekt twierdzi, że najlepiej dać jako izolację pionową papę termozgrzewalną i mieć spokój.

Pogrubienie moje.

i co tutaj nie halo?

O stosowaniu papy termozgrzewalnej jako izolacji poziomej, to słyszałam, ba - nawet mam, ale o pionowej nie :roll:

Wystarczy poczytać, lub podyskutować na wymianie doświadczeń, a tak chcąc zrobić pośmiewisko z kogoś robisz pośmiewisko z siebie.

pzdr

• Odpowiedzi 1,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Wystarczy poczytać, lub podyskutować na wymianie doświadczeń, a tak chcąc zrobić pośmiewisko z kogoś robisz pośmiewisko z siebie.

pzdr

Cieszę się, że się ubawiłeś, w końcu w tym temacie o to chodzi.

PS

Pośmiewisko z kogoś można zrobić wówczas, kiedy wiadomo, kto to napisał - mój cytat nie był z nickiem autora, ale chyba się nie obraziłeś, bo z siebie mi wolno.

...

Jak Obama nie chce dostac w czape mimo, ze ma poparcie spoleczenstwa jak

John F Kennedy zreszta, to zmiany nie moga byc z a szybkie .

...

http://www.chefpaul.net/smiles/funny3.gif ... przestraszył sie biedaczek ... "prezidęt" http://www.chefpaul.net/smiles/funny21a.gif

... doskonałe usprawiedliwienie na nie wywiązywanie się z obietnic wyborczych ... może tak ten pomysł podsunąć Tuskowi :)

Szanowni Forumowicze.

Dostałem prywatną wiadomość od johna2:

cyt. :Od: johna2

Do: ZBYSZEK_SK

Wysłany: Wto, 19 Maj 2009 15:45

Temat: uwaga

Możesz gnoju nie mieszać ludziom na tym forum. Przeczytałam twoje uwagi dotyczące dachu, mam nadzieję że Cie cwaniaku moderatorzy usuną z tego forum. Zycze powodzenia przy budowie dachów.

Ciekawe co sądzicie o tej wypowiedzi.