Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Złote Myśli forumowiczów

Geno

Recommended Posts

No właśnie,a Ty chyba nie sprawdzasz...czy nie doszło? :p

ZBYSZEK_SK, już wyraziłam wcześniej swoją opinię na ten temat ,a Ty dalej to P.W. pchasz na forum.Prywata boli czy nie,chamska czy nie-jest dla Ciebie.Przyklasku potrzebujesz?żeś taki bidny chop ,bo Ci "laska" wygarnęła :lol:?

Jakby tak moje pisanie na P.W. ujawnili,to dawno rozwód bym miała.Do Ciebie pisać nie będę :D

• Odpowiedzi 1,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

No właśnie,a Ty chyba nie sprawdzasz...czy nie doszło? :p

ZBYSZEK_SK, już wyraziłam wcześniej swoją opinię na ten temat ,a Ty dalej to P.W. pchasz na forum.Prywata boli czy nie,chamska czy nie-jest dla Ciebie.Przyklasku potrzebujesz?żeś taki bidny chop ,bo Ci "laska" wygarnęła :lol:?

Jakby tak moje pisanie na P.W. ujawnili,to dawno rozwód bym miała.Do Ciebie pisać nie będę :D

E tam zostały tylko dwa bo reszte usunęli.

No bidnym chłop, przejąłem się niesłuszną, niczemu niezasłużoną obelgą no i z tego wszystkiego muszę się napić.

Ja myślę że to nie była laska ino jakiś babachłop :D

A co do pisania to wyslij mi Gidżia swoje foto na priva ..... :lol:

tynki sprubowac u .......... apropo ruznych podciagniec i tym podobnych do liczy sie dodatkowo robote a nie dolicza sie do m2 pozdrawiam

rozumię brak polskich liter ale bez przesady :wink: :wink: :wink:

A to mam nadzieję ironia? :roll: :roll: :roll:

Się rozumię :D

a jakby się miało być inaczej :wink: :wink: :wink:

tynki sprubowac u .......... apropo ruznych podciagniec i tym podobnych do liczy sie dodatkowo robote a nie dolicza sie do m2 pozdrawiam

rozumię brak polskich liter ale bez przesady :wink: :wink: :wink:

A to mam nadzieję ironia? :roll: :roll: :roll:

Się rozumię :D

a jakby się miało być inaczej :wink: :wink: :wink:

To się cieszę. :wink:

odpowiedź zacytowana w całości

Ci co mają nowe wylewki maszynowe w domach na pewno firma co je robiła zakładała dyletacje przy ścianach taka rolka z gąbki ok 0,5 cm. Nie tylko drewno kurczy się jak sucho i pęcznieje jak mokro. Beton, gazobeton też i płytki również. Częstym błędem jest ocieplanie mokrych murów i to wszystko kisi się i odparowuje do środka do tego osiadanie . Ja miałem u siebie taki przypadek, że położyłem płytki w łazience i leżały sobie z dobre pięć lat do czasu jak sąsiad zza ściany też sobie położył płytki i moje spuchły i spadły. Przykleiłem je ponownie ale już taflę ściany przy suficie i bocznych ścianach zafugowałem akrylem w kolorze fugi.

ten text działa na mnie zbawiennie - puszcza mocz, czyści krew i przedziwnie wzmacnia....