PaniGdżi1719504772 20.05.2009 18:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2009 No właśnie,a Ty chyba nie sprawdzasz...czy nie doszło? ZBYSZEK_SK, już wyraziłam wcześniej swoją opinię na ten temat ,a Ty dalej to P.W. pchasz na forum.Prywata boli czy nie,chamska czy nie-jest dla Ciebie.Przyklasku potrzebujesz?żeś taki bidny chop ,bo Ci "laska" wygarnęła ? Jakby tak moje pisanie na P.W. ujawnili,to dawno rozwód bym miała.Do Ciebie pisać nie będę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PaniGdżi1719504772 20.05.2009 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2009 na sęku żeś się zassała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ZBYSZEK_SK 20.05.2009 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2009 No właśnie,a Ty chyba nie sprawdzasz...czy nie doszło? ZBYSZEK_SK, już wyraziłam wcześniej swoją opinię na ten temat ,a Ty dalej to P.W. pchasz na forum.Prywata boli czy nie,chamska czy nie-jest dla Ciebie.Przyklasku potrzebujesz?żeś taki bidny chop ,bo Ci "laska" wygarnęła ? Jakby tak moje pisanie na P.W. ujawnili,to dawno rozwód bym miała.Do Ciebie pisać nie będę E tam zostały tylko dwa bo reszte usunęli. No bidnym chłop, przejąłem się niesłuszną, niczemu niezasłużoną obelgą no i z tego wszystkiego muszę się napić. Ja myślę że to nie była laska ino jakiś babachłop A co do pisania to wyslij mi Gidżia swoje foto na priva ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PaniGdżi1719504772 20.05.2009 22:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2009 Gidżia mi się podoba ale Dzierżoniów ni tu ja. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom-Kon 23.05.2009 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2009 zamontowane okna w okleinie brązowej powyłaziły z obróbki ? co może być przyczyną? ...oczywiście to jet pełen tekst postu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 25.05.2009 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2009 -w końcu śmierdzi czy nie śmierdzi ? Ooooo! To jest pytanie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość elutek 26.05.2009 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2009 wez sobie moje cycki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Eugeniusz_ 27.05.2009 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2009 tynki sprubowac u .......... apropo ruznych podciagniec i tym podobnych do liczy sie dodatkowo robote a nie dolicza sie do m2 pozdrawiam rozumię brak polskich liter ale bez przesady Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OGC 28.05.2009 07:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2009 Z serii marzenia .... A ja to bym zamontowal pod swoim prysznicem - Brodzik Joanne Ciekawe jakby ją tam zamontował? Kajdanki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Browar 29.05.2009 13:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2009 Legalett to idea fundamentu bez mostków termicznych , może być (jak widać u twórców pomysłu) ogrzewany powietrzem, wodą lub kalem.? Nie ma to jak sobie nas..ć w agregaty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 29.05.2009 13:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2009 uwielbiam ten wątek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 30.05.2009 03:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2009 tynki sprubowac u .......... apropo ruznych podciagniec i tym podobnych do liczy sie dodatkowo robote a nie dolicza sie do m2 pozdrawiam rozumię brak polskich liter ale bez przesady A to mam nadzieję ironia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-Mandzia 02.06.2009 13:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2009 Legalett to idea fundamentu bez mostków termicznych , może być (jak widać u twórców pomysłu) ogrzewany powietrzem, wodą lub kalem.? Nie ma to jak sobie nas..ć w agregaty normalnie duży Browar się należy ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-Mandzia 02.06.2009 13:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2009 tynki sprubowac u .......... apropo ruznych podciagniec i tym podobnych do liczy sie dodatkowo robote a nie dolicza sie do m2 pozdrawiam rozumię brak polskich liter ale bez przesady A to mam nadzieję ironia? Się rozumię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Eugeniusz_ 02.06.2009 15:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2009 tynki sprubowac u .......... apropo ruznych podciagniec i tym podobnych do liczy sie dodatkowo robote a nie dolicza sie do m2 pozdrawiam rozumię brak polskich liter ale bez przesady A to mam nadzieję ironia? Się rozumię a jakby się miało być inaczej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 02.06.2009 15:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2009 tynki sprubowac u .......... apropo ruznych podciagniec i tym podobnych do liczy sie dodatkowo robote a nie dolicza sie do m2 pozdrawiam rozumię brak polskich liter ale bez przesady A to mam nadzieję ironia? Się rozumię a jakby się miało być inaczej To się cieszę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annecy 05.06.2009 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2009 odpowiedź zacytowana w całości Ci co mają nowe wylewki maszynowe w domach na pewno firma co je robiła zakładała dyletacje przy ścianach taka rolka z gąbki ok 0,5 cm. Nie tylko drewno kurczy się jak sucho i pęcznieje jak mokro. Beton, gazobeton też i płytki również. Częstym błędem jest ocieplanie mokrych murów i to wszystko kisi się i odparowuje do środka do tego osiadanie . Ja miałem u siebie taki przypadek, że położyłem płytki w łazience i leżały sobie z dobre pięć lat do czasu jak sąsiad zza ściany też sobie położył płytki i moje spuchły i spadły. Przykleiłem je ponownie ale już taflę ściany przy suficie i bocznych ścianach zafugowałem akrylem w kolorze fugi. ten text działa na mnie zbawiennie - puszcza mocz, czyści krew i przedziwnie wzmacnia.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 05.06.2009 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2009 o w mordę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aglig 05.06.2009 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2009 Witam podczas robienia stropu Nad wykuszem powinno być wyszalowane,zazbrojone i powinno być zatopione w betonie docieplenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Browar 06.06.2009 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2009 Ja przy aplikacji aktylu nie używam nic oprócz palca nie no wszelkie aktyle to tylko palcem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts