Krisker 22.04.2008 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2008 Jeszcze! Jeszcze! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izabela.16 22.04.2008 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2008 wiecej wiecej....porad..boskie smieje sie do monitora:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
HenoK 22.04.2008 15:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2008 wow!!! Jakoś chyba nie bywam na tej części muratora. Nie spotkałam na "Najczęściej zadawane pytania!!!"... To chyba z wątków "psychologicznych" (???), a ja jako, że to właśnie mój "podstawowy fach", to tam rzadko zaglądam. Bo to chyba jednak nie cytat z Forum Muratora (przynajmniej do czasu umieszczenia bo przez bobiczka ). No chyba, że takie teksty odchodzą na CZACIE. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Andrzej Wilhelmi 22.04.2008 22:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2008 Jak przeglądam nasze Forum to tak czami sobie myślę, że część z nas to nie myśli . No to pomyślności . Żyjmy z pomysłem albo miejmy pomysł na życie . Czego wszystkim życzę . Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aedifico 23.04.2008 06:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2008 Ja bym się tym nie przejmował. Kazał położyć kilka warstw betonowej szprycy. Nająć starego tynkarza - on będzie wiedział o co chodzi. Pani inspektor ma rację. Takie kwiatki na budowie to częste zjawisko. Beton dookoła tych wystających prętów i tak nie pracuje - w tym miejscu belka jest rozciągana... Znaczy się beton w ogóle wokół prętów nie jest potrzebny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom-Kon 30.04.2008 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2008 (...) Znaczy się beton w ogóle wokół prętów nie jest potrzebny W tym wypadku beton jest elementem dystansowym... można się bez niego obyć... wystarczy tylko zagęścić pręty zbrojenia takiej belki... Takie belki nawet już występują w sprzedaży.... cheba się to nazywa HEB W takiej belce pręty tak poukładali ściśle że tworzą jednolitą strukturę i żaden beton nie jest już potrzebny... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia138 30.04.2008 15:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2008 znalazlam taki watek, deskowanie dachu czy folia: "Nie no ludzie , włamania przez dach to są ewenementy , nigdy co prawda o tym nie słyszałem , ale może są nie wiem .Jeśli jakiś furiat zapragnie włamać sie przez dach ( skończony debil to musiał by być ) to żadne tam deski nie powstrzymają go . Tylko alarm jest tu pomocny ,sprawdzony sasiad lub groźny pies .W przypadku wlamania z użyciem helikoptera lub desantu spadochronowego ,pies jest bezuzyteczny" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
langerob25 30.04.2008 16:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2008 znalazlam taki watek, deskowanie dachu czy folia: "Nie no ludzie , włamania przez dach to są ewenementy , nigdy co prawda o tym nie słyszałem , ale może są nie wiem .Jeśli jakiś furiat zapragnie włamać sie przez dach ( skończony debil to musiał by być ) to żadne tam deski nie powstrzymają go . Tylko alarm jest tu pomocny ,sprawdzony sasiad lub groźny pies .W przypadku wlamania z użyciem helikoptera lub desantu spadochronowego ,pies jest bezuzyteczny" Nie,no,gościu pięknie napisał! Dobry tekst,ale jak najbardziej słuszny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
qwert 30.04.2008 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2008 cyt.:"Pytanie kompletnej dyletanki do szanownych użytkowników piecy na ekogroszek: co to jest ten ekogroszek i czym się to "je"" chyba z ryżem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 01.05.2008 05:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2008 Kwiczałam radośnie i płakałam ze szczęścia czytając o samochodzie na benzynę lub diesel i o gumie. Dziękuję bardzo, proszę o więcej! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbossa 01.05.2008 16:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2008 cyt.:"Pytanie kompletnej dyletanki do szanownych użytkowników piecy na ekogroszek: co to jest ten ekogroszek i czym się to "je"" chyba z ryżem? optuję za pałeczkami ZOMO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 03.05.2008 05:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2008 na chudziaka poszło 8 m3 B15 ...nie podoba mi się współpraca z kierbudem - szanuje człowieka ale mnie wk... ostatnio chodzi o komunikację- jest fatalna, dodatkowo odnoszę wrażenie że nabrał za dużo budów, i nie za bardzo wszystko pamięta - bo za każdym razem pyta się o to samo - np z czego będzie budowany dom ... choć widać co leży na placu....Na szczęście wczoraj w nocy padało -ale i tak mąż o 24.00 pojechał polać strop ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom-Kon 04.05.2008 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2008 TEORIA jest wtedy gdy wszystko wiemy i nic nie działa PRAKTYKA jest wtedy gdy wszysko działa a my nie wiemy dlaczego My łączymy Teorią z praktyką czyli nic nie działa i nikt nie wie dlaczego ...piękna myśl... i jakże prawdziwa... ps. ośmieliłem się podać autora i chyba mi to wybaczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ZBYSZEK_SK 04.05.2008 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2008 cyt.:"Pytanie kompletnej dyletanki do szanownych użytkowników piecy na ekogroszek: co to jest ten ekogroszek i czym się to "je"" chyba z ryżem? E tam. Groszek to ja jadam z marchewką (ale bez kija). Bobiczek jestes the best. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OlaiPiotr 04.05.2008 22:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2008 aż sie wzruszyłam czytając Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adamol 04.05.2008 22:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2008 Jak sprawdzić, czy wylewka jest już odpowiednio sucha, by móc układać parkiet:Też uważam że po 3-ch miesiącach ,a najlepiej sprawdzić gotową wylewkę podlewając wodą i gdy woda nie wsiąknie szybko tzn że można zabrać się za robotę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
HenoK 06.05.2008 05:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2008 jak to sie by mialo do domku o 140 mkw parteru z ogrzewaniem podlogowym i plytkami z czego 70 mkw to ogrzewanie podlogowe z panelami . i zostaje poddasze 90 mkw i tu niestety nie mozemy polozyc podlogowki bo nie ma stropu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 06.05.2008 06:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2008 Ja pracuję jako laborant... trochę nudna robota, ale przynajmniej robię to co lubię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Cypek 06.05.2008 07:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2008 Cytat: Jeżeli się zdecydujecie na 2 taryfy to pamiętajcie o rozmowie w ZE aby zamontowano wam zegar sterujący astronomiczny, jest to bardzo ważne, zegar astronomiczny przestawia się automatycznie przy zmianie czasu letni-zimowy, zimowy- letni, w większości domostw nie montują takich zegarów a wiadomo z czym to jest związane jak domownik praktycznie nie wie w jakich godzinach ma tanią taryfę. To z postu o taryfach w ZE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobiczek 06.05.2008 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2008 Skoro zacząłem o innych forach i poradach , to jeszcze mały przykład z nocnego (chyba) czacika. Też mi się podoba. Troszkę tam wulgaryzmów, ale nie moje jakby co. Cytuję tylko czesc ile masz lat ? 23 a ja 24 opisz mi siebie 2 nogi, 2 rece glowa itd masz photo? nie jakie masz zainteresowania ? chyba nie mam zadnych, kiedys komputery ale teraz to moja praca wiec chyba nie zainteresowanie jesteś dziewicą ? no w sumie nikt mnie jeszcze w dupe nie walil.... lubisz sex ? a znasz kogos kto nie lubi ? nie podniecisz mnie ? jak ? przez powiedzenie podniecających zdań podaj przyklad opowiedz po prostu co byś zrobiła gdybys była ze mną sam na sam pewnie powiedzialbym "spierdalaj czekoladowy nosku" i poszedl bym dalej.... powiedziałbym ? a kiedy kurwa matole powiedzialem ze jestem kobieta ! Widziales kiedys kobiete o ksywie Kretilla !? kończy sie na a Maradona też kończy sie na a durniu... koniec zarejestrowanej rozmowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts