amalfi 25.11.2009 13:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2009 MACIE PANSTWO POKAZ LUDZI NA POZIOMIE CO TU PISZA ALE PRYMITYCH HAMSTWO NAWET WSTYDZA SIE SIEBIE BO NIE PODAJA DANYCH JUZ PISALEM NIKT POWAQZNY TU NIE PISZE TYLKO PLEPS Gdzie to wygrzebałeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
q-bis 25.11.2009 13:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2009 We wątku o schodach...coraz ciekawsza tam dyskusja... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 25.11.2009 15:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2009 We wątku o schodach...coraz ciekawsza tam dyskusja... Tylko ciężko cokolwiek zrozumieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
galka 25.11.2009 15:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2009 jak tam twoje principia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 25.11.2009 17:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2009 Wyjątkowa konwersacja: - Mówi się WZIĄĆ nie wziąść. Od BRAĆ a nie od KRAŚĆ. Dziękuję. Do widzenia. - O kurcze, może wreszcie zapamiętam. Ciągle mi się to myli i też piszę wziąść.. od lat, a to takie proste - od brać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sSiwy12 25.11.2009 17:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2009 No chyba, że bierze bez zgody właściciela. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TINEK 26.11.2009 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2009 ja mam małą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość elutek 29.11.2009 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2009 Najgorsze jest, że na koniec, jak nie ma na pieprze to cena się zawsze zmienia w górę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
q-bis 01.12.2009 07:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2009 No i tu leży piec pogrzebany. I doświadczonym forumowiczom się przytrafi... Chyba, że tak było w zamyśle... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
an-bud 02.12.2009 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2009 Mamy plany na deczek z moim Wężem, ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mirek_Lewandowski 11.12.2009 17:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2009 łazienką przystosowaną do niepełnospranych osób. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MARTINA1 11.12.2009 18:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2009 Z mojego ulubionego autora 6 lat zajmującego się doradzaniem na forum : ,,Procedura suszenia skrzyń w Polsce jest taka jak pisałem wcześniej i to co w Kanadzie, Szwecji czy USA nie musi być dobre w Polsce." I jeszcze :,,XXXX - spiro robią tylko rzadziej i zwykle na gruntach bardziej "ruchliwych". U nas na Podkarpaciu takie nadal robią. Można wybrać."' Oo o i to moje ulubione ...... ,,XXXXXX ,czy byłbyś uprzejmy wymienić wszystkie znane Ci wady yyyyyy?Te mniejsze i te większe.Najlepiej w punktach-tak chyba najczytelniej.-Bardzo dobre, konkretne pytanie.Większość z tych "wad" to jednocześnie zalety. " JAK NA SPRZEDAWCĘ -GENIALNY ............. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MARTINA1 12.12.2009 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2009 O PIĘKNEJ ITALII : ,,Niedługo jadę do Włoch /wycieczka autokarowa/.Wiem że kraj ten słynie z drobnych kradzieży i rabunkach na turystach.'' Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lump praski 12.12.2009 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2009 O mafii zapomniał . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tutli_putli 13.12.2009 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2009 o osłabieniu Ja niechcę nic mówić tj. pisać, ale jak mam okres to snią mi się takie sceny, że aż wstaję osłabiona też bym tak chciała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 13.12.2009 13:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2009 o osłabieniu Ja niechcę nic mówić tj. pisać, ale jak mam okres to snią mi się takie sceny, że aż wstaję osłabiona też bym tak chciała marzycielka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 13.12.2009 13:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2009 Znaczy, narąbałem się, narżnąłem i nabudowałem. Walenia nie było. Wszystko stoi jak należy. To jest ściąłem drzewa, naciąłem desek, ułożyłem je i zbudowałem dach nad nimi. Stoi mimo wiatrów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbossa 13.12.2009 13:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2009 A ja mam taki problem z termostatem, że jak przy 2 stopniach na plusie na zewnątrz otworzę okno to mi tzw. zwora czy jak ją tam zwał puszcza grzejnik na full! Byłem w Spółdzielni ale koleś mówi że tak ma być aby nie zamarzło jak wyjadę na dłużej a ktoś w zimie wybije mi szybę... Debil jeden! PRZY DWÓCH STOPNIACH + NA ZEWNĄTRZ ????!!!! Ni jak nie chcą gnoje tego naprawić... Termostat najprostszy - manualny Danofss. Wiecie co tam pokręcić aby było ok? Może to to kryzowanie o którym czytałem wyżej? Pozdrawiam. tak w całości, bo chyba warte utrwalenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 14.12.2009 17:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2009 Ostatnio zarejestrował się szprychamarycha oj, będzie chyba wesoło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MARTINA1 14.12.2009 17:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2009 Z kategorii słowotwórstwo - odnośnie sytuacji wątku : ale nakasztaniliście... _________________ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts