Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Złote Myśli forumowiczów

Geno

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Wyjątkowa konwersacja:

- Mówi się WZIĄĆ nie wziąść. Od BRAĆ a nie od KRAŚĆ. Dziękuję. Do widzenia.

-

O kurcze, może wreszcie zapamiętam. Ciągle mi się to myli i też piszę wziąść.. od lat, a to takie proste - od brać :lol: :lol: :lol:

• 2 weeks później...

Z mojego ulubionego autora 6 lat zajmującego się doradzaniem na forum :

,,Procedura suszenia skrzyń w Polsce jest taka jak pisałem wcześniej i to co w Kanadzie, Szwecji czy USA nie musi być dobre w Polsce."

I jeszcze :

,,XXXX - spiro robią tylko rzadziej i zwykle na gruntach bardziej "ruchliwych". U nas na Podkarpaciu takie nadal robią. Można wybrać."'

Oo o i to moje ulubione ......

,,XXXXXX ,czy byłbyś uprzejmy wymienić wszystkie znane Ci wady yyyyyy?Te mniejsze i te większe.Najlepiej w punktach-tak chyba najczytelniej.

-Bardzo dobre, konkretne pytanie.

Większość z tych "wad" to jednocześnie zalety. "

JAK NA SPRZEDAWCĘ -GENIALNY .............

A ja mam taki problem z termostatem, że jak przy 2 stopniach na plusie na zewnątrz otworzę okno to mi tzw. zwora czy jak ją tam zwał puszcza grzejnik na full! Byłem w Spółdzielni ale koleś mówi że tak ma być aby nie zamarzło jak wyjadę na dłużej a ktoś w zimie wybije mi szybę... Debil jeden! PRZY DWÓCH STOPNIACH + NA ZEWNĄTRZ ????!!!! Ni jak nie chcą gnoje tego naprawić... Termostat najprostszy - manualny Danofss. Wiecie co tam pokręcić aby było ok? Może to to kryzowanie o którym czytałem wyżej? Pozdrawiam.

tak w całości, bo chyba warte utrwalenia