LukaEgon 27.12.2009 13:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2009 No i nie mogłem się powstrzymać..tytuł jednego z wątków.. CZARNE SPRZĘTY... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 28.12.2009 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2009 Zastanawiam się nad tymi dyletacjami A jest się nad czym zastanowić... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
LukaEgon 28.12.2009 11:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2009 Czy sa takie rybki, ktore potrafia przezimowac w lodzie, bo do domu nie zabardzo mi je zabierac, wlaszcza nie wiem co powiedza na to moje brzanki odeskie, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
an-bud 28.12.2009 17:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2009 XXXXX napisał: witam. mnie interesuje kwestia jaki jest koszt działania takiego rekupertora, tzn energi elektr,dzieki za info. Zapewne dzisiaj Ciebie to nie interesuje natomiast za kilka lat może być powodem do pozbycia się nieruchomości... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość elutek 29.12.2009 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2009 dlatego urosły im te jaja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomkwas 29.12.2009 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2009 dlatego urosły im te jaja. ... gratulować, czy się martwić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 29.12.2009 23:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2009 dlatego urosły im te jaja. ... gratulować, czy się martwić? Zależy o kogo chodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom-Kon 30.12.2009 01:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2009 dlatego urosły im te jaja. elutek wszystko z tobą wporządku... brachu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość elutek 30.12.2009 07:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2009 elutek wszystko z tobą wporządku... brachu... w porządku, siostro i mam nadzieję, że nigdy TU nie trafię... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 01.01.2010 18:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2010 jak pisalam u nas robili dach ,a czy sa dobrzy w całej budowie domu niewiem sama solidna rekomendacja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 01.01.2010 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2010 Na wszelki wypadek zasięgnę opinii u domwoników to takie zapachowce... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tutli_putli 02.01.2010 22:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2010 Jezeli nie masz swiatków lub 100% dowodów dla policji ze to sasiad zrobił to po ptokach Własnie to przerabiałem (sprawa umozona, brak sprawcy ) oczywiscie sąsiad sobie wyciał kilka drzebek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MARTINA1 02.01.2010 22:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2010 Taakie coś z przytupem...: xxxxxx napisał: To były czasy ....................................Odpowiedź : gdy Babcia żyła... Dziadkowi pod pierzyną stawała żyła! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MARTINA1 02.01.2010 22:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2010 W kategorii milczenie jest złotem ............XXXXX napisał :Wysłany: Sob, 2 Styczeń 2010 23:16 Temat postu: miałem coś powiedzieć ale się ugryzłem w zęby_________________ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 02.01.2010 22:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2010 krzesła obite eko-skórą (czytaj lepszy skaj ) są daremne 3 lata i do obicia wcale te w kolorze berzu Czy jest na sali tłumacz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 02.01.2010 22:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2010 Bardzo mi się spodobało to twierdzenie : Na tamtym forum ludzie polecają tego Berghoffa. Nie wiem czy to akurat dobra marka, skoro nigdy o takich garczkach nie słyszałem. Może jest coś lepszego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 02.01.2010 22:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2010 krzesła obite eko-skórą (czytaj lepszy skaj ) są daremne 3 lata i do obicia wcale te w kolorze berzu Czy jest na sali tłumacz ? fakt. a już "berzu" to nie trawię zupełnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 02.01.2010 22:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2010 Taakie coś z przytupem...: xxxxxx napisał: To były czasy ....................................odpowiedź : gdy Babcia żyła... Dziadkowi pod pierzyną stawała żyła! _________________ Wypijmy zatem, wypijmy do dna Za pokręconą nić DNA Wreszcie trafiłem do "Złotych myśli". Tyle, że bezprawnie. Małolata nie zna folkloru... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MARTINA1 02.01.2010 23:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2010 Jak się cytuje nie swoje - to się zaznacza ....już o tym kiedyś było ...... Myślałam ,że to Twoje ,,dzieło". Nic nie tracę - nie znając badziewnych przyśpiewek... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MARTINA1 02.01.2010 23:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2010 W katergorii opinie - XXXXXXX napisał :pro-monta to my znamy od parudziesięciu lat. Wynalazek jak...uj________________ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts