retrofood 02.01.2010 23:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2010 W wolnej chwili zrobię test i zobaczę czy są gródki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 03.01.2010 00:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2010 Jak się cytuje nie swoje - to się zaznacza ....już o tym kiedyś było ...... Myślałam ,że to Twoje ,,dzieło". Nic nie tracę - nie znając badziewnych przyśpiewek... Szanowna Pani! Zamieściła Pani mój tekst nie w formie cytatu, tylko w formie tekstu, wraz z moim podpisem w profilu, co łatwo pozwala zidentyfikować piszącego. Co jest sprzeczne z ideą tego wątku. I ja zacytowałem Pani wpis Wysłany: Sob, 2 Styczeń 2010 23:37 Temat postu: Taakie coś z przytupem...: xxxxxx napisał: To były czasy ....................................odpowiedź : gdy Babcia żyła... Dziadkowi pod pierzyną stawała żyła! _________________ Wypijmy zatem, wypijmy do dna Za pokręconą nić DNA zamieszczony w tym właśnie wątku, więc nie wiem o co Pani chodzi. Każdy może przecież go przeczytać troszkę wyżej. Podejrzewam brak (----) znaczy cenzura wewnętrzna I informuję Panią uprzejmie, że więcej na żadne zaczepki Pani nie odpowiem. Natomiast cytować mnie może Pani do woli. Wszystkich forumowiczów uprzejmie informuję o tym, oraz proszę, aby byli wyrozumiali. Nic nie tracę - nie znając badziewnych przyśpiewek... Jak się nie ma wiedzy to się gębusi nie otwiera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MARTINA1 03.01.2010 00:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2010 Szanowny Panie ... PONOĆ nie ma się czego wstydzić w Pańskim PRZYPADKU... Usunę te DNA , a PAN we własnym zakresie ... usunie z wklejanek Żadnych zaczepek z mojej strony względem Pana nie ma ..... i lepiej podejrzewać jak się ma CO.....(a nie w każdym przypadku ...) W punkcie oznaczonym ......................... nie było nic - łatwe do sprawdzenia w wątku..... JAK SIĘ NIE MA NIC DO POWIEDZENIA - to z cudzego się korzysta nie zaznaczając ............ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 03.01.2010 00:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2010 W katergorii opinie - XXXXXXX napisał : pro-monta to my znamy od parudziesięciu lat. Wynalazek jak...uj ________________ jak ktoś dzisiaj odkrywa pro-monta, to współczuję wiedzy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MARTINA1 03.01.2010 01:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2010 No i jak można SAMEGO SIEBIE zacytować ? i jeszcze sobie współczuć wiedzy ? Toż to SZCZYTY PARANOJI Panie Retro .....,bo ten xxxx to PAN Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 03.01.2010 01:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2010 No i jak można SAMEGO SIEBIE zacytować ? i jeszcze sobie współczuć wiedzy ? Toż to SZCZYTY PARANOJI Panie Retro .....,bo ten xxxx to PAN nooooo... patrzajta ludziska, jaki ten lump praski jest sprytny... obnażył mnie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MARTINA1 03.01.2010 01:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2010 Zawsze byłeś goły ....tylko tego nie zauważałeś ... Jaki Lump ? szwankujesz całkiem ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
coulignon 03.01.2010 07:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2010 nooooo... patrzajta ludziska, jaki ten lump praski jest sprytny.. Ja myślę że to Brzęczkowski. Albo jego Matka. Córka może... W każdym razie rodzina. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
coulignon 03.01.2010 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2010 miałem coś powiedzieć ale się ugryzłem w zęby mocne! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 03.01.2010 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2010 nooooo... patrzajta ludziska, jaki ten lump praski jest sprytny.. Ja myślę że to Brzęczkowski. Albo jego Matka. Córka może... W każdym razie rodzina. ja nie wiem czy matka, córka czy kochanka .... ale wybitnie zjadliwe toto się ulęgło .... właśnie po to, żeby nie zaśmiecać wątków przydatnych- na te delikwenty założyłam to: http://forum.muratordom.pl/wkurzajacy,t177257.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość elutek 03.01.2010 16:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2010 niektórym sąsiadom przeszkadza mój pies biegający luzem, ale mi to .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 03.01.2010 16:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2010 przewiercanie w zdłusz, szlifowanie , żeźbiebinie ciekawe, czy to ...iebinie ma coś spólnego z ..ebanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
an-bud 03.01.2010 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2010 Ustrojstwa grzejące o wyglądzie przeszklonych bunkrów lub co najwyżej spuchniętych piekarników kominkami nie są i nie będą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobiczek 03.01.2010 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2010 Wzywam mariana.Może na zasadzie przenikania odpowiesz mi w moim temacie. dobre Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
an-bud 03.01.2010 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2010 Na marginesie, oglądanie ognia przez szybę jest zabiegiem równie celowym jak branie prysznica w płaszczu przeciwdeszczowym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
an-bud 03.01.2010 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2010 Impregnowanie to też zabieg kompletnie jałowy-wrecz szkodliwy a kasożerny. Nie daje zadnego pozytywnego efektu poza-rzecz jasna-wpływami dla producentów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
an-bud 03.01.2010 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2010 A szansa na przyjęcie się żywego drzewka które postało w pokoju, w temp. 20 stopni ponad tydzień jest podobna jak wypuszczanie karpia usmażonego na patelni z powrotem do stawu. Gość jest kopalnią złotych myśli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
an-bud 03.01.2010 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2010 To przerażające ile kasy "trzeba"(w świetle krwiopijczego-grabieżczego prawa) wydać na rzeczy de facto zbędne i nikomu nie potrzebne. Z wyjątkiem oczywiście "potrzeb"tych wszystkich urzędniczych pijawek które tuczą sobie pasozytnicze odwłoki naszymi pieniędzmi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
an-bud 03.01.2010 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2010 Estetyka to kwestia gustu a gust albo sie ma albo ...ma sie amstafa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
an-bud 03.01.2010 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2010 )pod 10cm betonu niewiele rzeczy potrafi wstać lub wibrować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts