Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Złote Myśli forumowiczów

Geno

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Z przyczyn finansowych muszę wykonać ogrodzenie SAM do pomocy szwagier ... Póki co wsród moich znajomych głosy sa podzielone: jedni każą mi wylewać podstawe ogrodzenia -inni kupić gotowe elementy... Ja sie skłaniam ku gotowym elementom ale moze jestem w błedzie?

Z przyczyn finansowych muszę wykonać ogrodzenie SAM do pomocy szwagier ... Póki co wsród moich znajomych głosy sa podzielone: jedni każą mi wylewać podstawe ogrodzenia -inni kupić gotowe elementy... Ja sie skłaniam ku gotowym elementom ale moze jestem w błedzie?

retro, złośliwie zapytam czy jak kotlety na obiad robisz to prosiaka sam hodujesz? jajko od własnej kury? przyprawy samodzielnie wychodowane? bułka tarta z pieczywa własnego wypieku? A jeśli nabywasz "gotowe elementy"-np. kg schabu to kto jest wykonawca kotleta? :lol: Pozdro od żony informatyka od płotu:)

Ech, te legendarne bojowe żony informatyków....

a co! mój małż urasta dla mnie do rangi super hero z okazji tego płotu!:):):)

I od razu widać ma chłop łeb na karku. Obwieścił w internecie że bedzie robił płot i jego męskość w momencie wzrosła trzykrotnie. Tylko niech nie popełni błędu i nie zacznie tego płotu robić, bo może się okazać że w konfrontacji z wynikami męskość ucierpi i będzie musiała wrócić do pierwotnych rozmiarów :)

Mimo wszystko mam jednak nadzieję że płot się uda, zrobić coś konkretnego, co istnieje w realu to największa radość dla informatyka :)