kosmo77 30.05.2008 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2008 Dobre, hehe. A obok tego jeszcze jeden murek, w którym będzie salon, kuchnia i 4 sypialnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 30.05.2008 15:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2008 Ja pewnie jeszcze mało tutaj spenetrowałam ale wydaje mi się że to najbardziej pokopany i zdygresjonowany wątek na FM. Podoba mi się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 06.06.2008 06:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2008 Zawsze coś zostaje, tylko czemu póżniej się nie nadaje ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 06.06.2008 06:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2008 Kto ma to rozłożyc? (pyta anula) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 06.06.2008 06:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2008 Belki nośne w powietrzu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sSiwy12 06.06.2008 10:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2008 ...Sosny są raczej karłowate, ich średnica na wysokości pierśnicy nie przekracza 30cm (20-30), ale są niziutkie (do kilkunastu metrów), ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 07.06.2008 16:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2008 Mam rekuperator, ale dziwnie dziala (nie dziala?) to jak kierunkowskaz dla policjanta: działa, nie działa, działa, nie działa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 07.06.2008 16:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2008 Oszuści co robić? kurde, nie wiem, nie jestem oszustem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 08.06.2008 04:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2008 Z przyczyn finansowych muszę wykonać ogrodzenie SAM do pomocy szwagier ... Póki co wsród moich znajomych głosy sa podzielone: jedni każą mi wylewać podstawe ogrodzenia -inni kupić gotowe elementy... Ja sie skłaniam ku gotowym elementom ale moze jestem w błedzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
d5620s 08.06.2008 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2008 Z przyczyn finansowych muszę wykonać ogrodzenie SAM do pomocy szwagier ... Póki co wsród moich znajomych głosy sa podzielone: jedni każą mi wylewać podstawe ogrodzenia -inni kupić gotowe elementy... Ja sie skłaniam ku gotowym elementom ale moze jestem w błedzie? retro, złośliwie zapytam czy jak kotlety na obiad robisz to prosiaka sam hodujesz? jajko od własnej kury? przyprawy samodzielnie wychodowane? bułka tarta z pieczywa własnego wypieku? A jeśli nabywasz "gotowe elementy"-np. kg schabu to kto jest wykonawca kotleta? Pozdro od żony informatyka od płotu:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kosmo77 08.06.2008 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2008 Ech, te legendarne bojowe żony informatyków.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
d5620s 08.06.2008 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2008 Ech, te legendarne bojowe żony informatyków.... a co! mój małż urasta dla mnie do rangi super hero z okazji tego płotu!:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 08.06.2008 21:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2008 Ech, te legendarne bojowe żony informatyków.... a co! mój małż urasta dla mnie do rangi super hero z okazji tego płotu!:) a cóż ja biedny poradzę, że mnie się kojarzy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skorpio 08.06.2008 23:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2008 Czy wygodne zabiegi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kosmo77 09.06.2008 07:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2008 Ech, te legendarne bojowe żony informatyków.... a co! mój małż urasta dla mnie do rangi super hero z okazji tego płotu!:) I od razu widać ma chłop łeb na karku. Obwieścił w internecie że bedzie robił płot i jego męskość w momencie wzrosła trzykrotnie. Tylko niech nie popełni błędu i nie zacznie tego płotu robić, bo może się okazać że w konfrontacji z wynikami męskość ucierpi i będzie musiała wrócić do pierwotnych rozmiarów Mimo wszystko mam jednak nadzieję że płot się uda, zrobić coś konkretnego, co istnieje w realu to największa radość dla informatyka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Szarbia 09.06.2008 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2008 podciągam, kto ma rąbek stojący i z czego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DeeM 11.06.2008 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2008 to ja może zacytuję kolegę retrofooda: Po prostu zamiast cały czas biegać wystarczy na chwilę się zatrzymać i uruchomić myślenie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 14.06.2008 15:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2008 to ja może zacytuję kolegę retrofooda: Po prostu zamiast cały czas biegać wystarczy na chwilę się zatrzymać i uruchomić myślenie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 14.06.2008 15:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2008 On jakoś odpowietrzał zwiększając ciśnienie ale pompując powietrze do tej membrany w chydroforze, ale tego powietrza dużo nie wejdzie chyba, więc nie wiem jak chciał odpowietrzyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 14.06.2008 15:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2008 Pompki elektrycznej nie posiadam więc mam problem (mam tylko kompresor). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts