retrofood 14.06.2008 15:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2008 Dawniej woda ze stódni była podpięta bez chydroforu i leciała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 14.06.2008 15:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2008 To szarpanie z początku wyglądało tak że jak pompa się wyłączyła to zacęła ją ciągnąć, pompe wyłączali z prądu i wyglądało to jak czkawka heh. troche się odpowietrzyła i już tej czkawki niby nie ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sSiwy12 15.06.2008 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2008 Jak ktoś jest układny to projektuje mu dużo ładniejszą stacyjkę z podejściem kablowym , bez pomostu, że prawie jej nie widać. Ale jak ktoś mnie wkurzy to dosłownie dostaje taką stacje jak ta albo jeszcze inną - taką na 1 1/2 słupa z włoszczowej. Ostatnio pewna kobieta napsuła mi trochę krwi więc gdy wszyscy mają słupy pojedyńcze ona dostanie słupy podwójne. Jak wojna to wojna I jeszcze, tego autora: A w mojej branży grilowanie z organami władzy to niestety ale podstawa. Ale daje czadu Doszło: A może chciałbyś abym cię prosił i po rękach całował abyś chciał się laskawie przyłączyć i dyktowałbyć mi może jeszcze na jakich warunkach co? Tak pisze wykonawca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 17.06.2008 14:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2008 GWC to Gruntowy Wymiennik Ciepła. Pozornie wszyscy o tym wiedzą. Niestety, chyba tylko pozornie, bo oprócz normalnych, zrozumiałych, wątpliwości ludziska często wypisują takie brednie, że ziemia (Grunt!) jęczy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbossa 17.06.2008 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2008 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakaowy 17.06.2008 18:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2008 buduję dom 3 litrowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbossa 18.06.2008 06:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2008 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
coulignon 18.06.2008 06:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2008 buduję dom 3 litrowy a w tym kurde co "złotego" jest? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
HenoK 18.06.2008 07:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2008 buduję dom 3 litrowy a w tym kurde co "złotego" jest? Próbowałeś kiedyś mieszkać w domu o kubaturze 3 litrów . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 18.06.2008 16:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2008 buduję dom 3 litrowy a w tym kurde co "złotego" jest? Próbowałeś kiedyś mieszkać w domu o kubaturze 3 litrów . To nie jest kubatura, tylko dom stawiany po 3 litrach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emma2008 18.06.2008 17:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2008 Zamieszczam cytat z wątku o expresach ciśnieniowych: "chodziło mi o przyporządkowanie ilości przeplywającej wody czasowi wynikajacemu z przepłyniecia ilosci tej wody przez okreśłoną ilosc kawy pod określonym ciśnieniem... czas się wydłuża jesli kawy jest więcej... resztę wyjasnilam w dalszej części postu jakby znowu cos niejasne było - to uprzedzam - tylko humanistka jestem... " Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mxxxx 18.06.2008 17:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2008 ale się "namyślałeś" jak to odkręcić pewnie całą noc nie spałeś biedaku a i tak wyżej d.. nie podskoczysz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 18.06.2008 17:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2008 A faktycznie - działka w centrum miasta, ok 3 km od centrum - a przepychanki trwają i trwają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakaowy 18.06.2008 17:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2008 To tak jak z tymi samochodami, co je rozdawali na Placu Czerwonym... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aedifico 20.06.2008 13:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2008 Porotherm 25 - prawdopodobnie najlepszy. Sam z tego zbudowałem. Keramzytobeton, BK, Max to wszytko też może być. Domy z ceramiki jednak osiągają najwyższe ceny. Pozdr, Syndrom - "bo moje jest najlepsze" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aedifico 21.06.2008 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2008 Budowano latami bez unowocześnień w postaci wibratora (kurcze, ale mi się jakoś dziwnie kojarzy to słowo ) do betonu - ludzie mieszkają , domy stoją. A teraz - bo nagle ktoś wynalazł to wszyscy muszą korzystać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 21.06.2008 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2008 Aedifico napisał:"Wibratory koleżanko stosuje się w Polsce co najmniej do lat 50 tych" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aedifico 21.06.2008 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2008 Aedifico napisał: "Wibratory koleżanko stosuje się w Polsce co najmniej do lat 50 tych" Czeski błąd różni się od błędu merytorycznego. Zresztą koleżanka by się wysyliła i zauważyła,że cytaty są bez autorów. Niemniej jednak lepiej pałać rządzą zemsty bo coś nie tak po myśli INWESTORA. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 21.06.2008 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2008 eee tam, nie marudź...kolego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
coulignon 22.06.2008 06:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2008 Wyrawane z kontekstu ale brzmi zabawnie Takie małe starcie dwóch forumowiczek: ja nie mówię, że moje jaja są najlepsze ... staram się tylko udowodnić koleżance, że jej jaja również nie są Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts