Adamu12 31.03.2008 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2008 WItam Okna z zewnątrz białe w środku brązowe - przerabiał ktoś takie coś?Ma to sens? Administracja budynku chce, żeby na zewnątrz były białe okna my chcemy w środku brązowe. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
qasi79 01.04.2008 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2008 ja zamawiałem do siebie odwrotnie na zewnątrz kolor więc sądzę, że nie będzie problemu teraz możesz sobie praktycznie w każdej firmie zamówić okna białe, pełne kolorowe (imitacja drewna), bądź kolorowe z jednej strony, proste, zaokraglone itp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Madziulka84 01.04.2008 11:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2008 zajrzyj do mojego watku u mnie sa okna w srdoku brazowe na zewnatrz biale. Chcielismy z obu stron ale w calym domu sa biale okna wiec glupio by to wygladalo i zdecydowalismy sie na kolor z jednej strony - wiec spokojnie jest to do przejscia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts