basiekg 31.03.2008 11:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2008 Witam wszystkich bardzo serdecznie Co prawda nie zaczełam(zaczelismy) jeszcze budowy ale i tak cały czas zaprząta mi głowe Pierwszy krok do wlasnego domku juz za nami - mamy dzialke nieza duza ale za to ma wszytskei media i asfaltową drogę dojazdową. Krok numer dwa mamy wypis i wyrys... no a teraz czekamy na mapke projektową. Tylko wciąz nie wiadomo co stanie na naszje dzialce: http://www.extradom.pl/projekt-domu-KALIOPE-ID-4219.html?typ=parterowe_z_poddaszem&powierzchnia=100_200_m&garaz=1_miejsce&strona=8 http://www.archon.pl/index.php?act=33&rodzaj=rzuty&sid=m413da514d84fb Nie mniej jednak mam nadzieje ze wkrotce uda nam sie podjac decyzje i zaltwic papiery tak zeby na wiosne 2009 ruszyc "w teren" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
basiekg 31.03.2008 11:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2008 moze jeszcze wyjasnie dlaczego dziennik bardzije moj niż nasz no coz...niestety moj męzus jest bardzo zapracowany no i poza tym co tu duzo mowic nie ma ochoty interesowac się budową. Troszke mnie to przeraza ale w koncu budowa nie moze byc az tak straszna skoro ludzie sobie z tym radza... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
basiekg 31.03.2008 11:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2008 Musze jeszcze powiedziec ze powoli staje sie fanką forum muratora. Staram sie na bieżąco śledzic wybrane wątki i wciąż odnosze wrażenie że fm to poprostu kopalnia wiedzy, wiec czytam i chlone waszą wiedze i doswiadczenie. Super ze piszecie te wszytskie madre rzeczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
basiekg 16.02.2009 19:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2009 minał prawie rok od ostatniego wpisu. W ciagu teg oroku udało mi się przebrnać przez papiery. Zawsze mi sie wydawało ze to nie moze byc jakis wielki problem a jednak na wszystko sie czeka czeka no ale grunt ze mam pozwolenie na budowe!!!! uprawomocni sie 18 lutego wiec jak tylko zrobi sie wiosna mozna zaczynac Ostatecznie staneło na APS 161 wydał mi sie najbardziej funkcjonalny z rozwazanych domkow - mam nadzieje ze nie okaze sie malutka norka tylko przytulnym domkiem dla naszej 4 (czworka to nas bedzie dopiero za jakis miesiac hihi). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
basiekg 16.02.2009 19:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2009 No tak zapomnialam tylko wrzucic linka do domkuhttp://www.archi-projekt.com.pl/projekty_domow_208.htmlzmiany jakie wprowadzilismy do projketu sa bardzo drobne podział strychu na pralnie i garderobe, likwidacja spizarki, drzwi do kotłowni z zewnatrz, powiekszenie tarasu no i chyba tyle... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts