Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dziennik Basi i Macka (chociaz bardziej Basi:))

Recommended Posts

Witam wszystkich bardzo serdecznie

Co prawda nie zaczełam(zaczelismy) jeszcze budowy ale i tak cały czas zaprząta mi głowe :)

Pierwszy krok do wlasnego domku juz za nami - mamy dzialke nieza duza ale za to ma wszytskei media i asfaltową drogę dojazdową.

Krok numer dwa mamy wypis i wyrys...

no a teraz czekamy na mapke projektową. Tylko wciąz nie wiadomo co stanie na naszje dzialce:

http://www.extradom.pl/projekt-domu-KALIOPE-ID-4219.html?typ=parterowe_z_poddaszem&powierzchnia=100_200_m&garaz=1_miejsce&strona=8

http://www.archon.pl/index.php?act=33&rodzaj=rzuty&sid=m413da514d84fb

Nie mniej jednak mam nadzieje ze wkrotce uda nam sie podjac decyzje i zaltwic papiery tak zeby na wiosne 2009 ruszyc "w teren" :)

moze jeszcze wyjasnie dlaczego dziennik bardzije moj niż nasz no coz...

niestety moj męzus jest bardzo zapracowany no i poza tym co tu duzo mowic nie ma ochoty interesowac się budową. Troszke mnie to przeraza ale w koncu budowa nie moze byc az tak straszna skoro ludzie sobie z tym radza...

• 10 months później...
minał prawie rok od ostatniego wpisu. W ciagu teg oroku udało mi się przebrnać przez papiery. Zawsze mi sie wydawało ze to nie moze byc jakis wielki problem a jednak na wszystko sie czeka czeka no ale grunt ze mam pozwolenie na budowe!!!! uprawomocni sie 18 lutego :) wiec jak tylko zrobi sie wiosna mozna zaczynac :) Ostatecznie staneło na APS 161 wydał mi sie najbardziej funkcjonalny z rozwazanych domkow - mam nadzieje ze nie okaze sie malutka norka tylko przytulnym domkiem dla naszej 4 (czworka to nas bedzie dopiero za jakis miesiac hihi).