basiekg 31.03.2008 11:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2008 Witam i zapraszam do komentowania mojego dzienniczka bede chetnie czytac kazda rade i uwage Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamilaJ 31.03.2008 12:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2008 witam cie serdecznie widze że jestes na taki etapie jak my teraz z tym że my mamy już wybrany projekt ale czy będzie pasował na naszą działke to sie okaże a wy kiedy macie zamiar ruszac z budową? i czy macie już ziemie a kiedy z papierkami będziecie biegac ,pozdrawiam Kamila P.S niemartw sie za pare miesięcy i ty będziesz już wszystko wiedziala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
basiekg 31.03.2008 12:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2008 Witam koleznake z "grupy regionalnej" tak tak dzialke juz mamy ii nawet mamy wypis i wyrys. Nie wiem jak w twojej gminie ale w naszje jest cholernie szczegolowy(wypis i wyrys oczywiscie) określa wszystko łącznie z tym ile ma byc miejsc postojowych/garazowych z ktorej strony maja byc drzwi wejsciowe itd stad tez wybranie projektu nie jest latwe... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamilaJ 31.03.2008 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2008 nowłasnie ten wypis i wyrys jest ważny ja niestety jeszcze go nie mam ale zaniedlugo wszystkiego sie dowiem niestety jestem obecnie w Irlandii i samodzielnie niemoge sie dowiedziec jedynie pozostało załatwienie sprawy przez mojego tescia , mam nadzieje że niebawem sie dowiem wszystkiego,to wy macie już super że ten wypis macie, fajnie tak wogóle że założyłas dziennik w dodatku jak to sie mówi będziemy niedalekimi sąsiadkami hehe będe sledzic wasze postępy a tak wogóle to kiedy macie zamiar zacząc budowe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
basiekg 31.03.2008 12:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2008 chcielibysmy zacząc mniej wiecej za roczek. Mam nadzieje ze do tego czasu uda się wszystko dograc w urzędach no i że uda nam sie "upolowac" jakas sensowną ekipę taką co to zna sie na swojej robocie i nie trzeba jej pilnowac (bo do tego nie mam ani czasu ani kompetencji ) A ty masz moze jakąs ekipę na oku? Cos mi sie wydaje ze to juz najwyzszy czas rezerwowac sobie terminy u murarzy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamilaJ 31.03.2008 17:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2008 chcielibysmy zacząc mniej wiecej za roczek. Mam nadzieje ze do tego czasu uda się wszystko dograc w urzędach no i że uda nam sie "upolowac" jakas sensowną ekipę taką co to zna sie na swojej robocie i nie trzeba jej pilnowac (bo do tego nie mam ani czasu ani kompetencji ) A ty masz moze jakąs ekipę na oku? Cos mi sie wydaje ze to juz najwyzszy czas rezerwowac sobie terminy u murarzy... witam ja tak jak i wy tez planujemy dopiero rozpoczecie budowy za rok ale to wszystko sie okże w trakcie zależy jak długo formalnosci nam zajmą mam nadzieje że szybko a jeżeli chodzi o ekipe to jeszcze nad tym sie niezastanawiałam , a po drugie niemiała bym jak bo obecnie mieszkam w Irlandii :wink:nowłasnie z tego co czytam to czesto sie zdaza ze murarzy brak kurcze oby jak przyjade było ich troche nawet teraz nie mogę biegać po urzedach bo to za daleko ale jak sie czegos dowiem to napewno opisze w swoim dzienniku a narazie pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jarook 08.09.2008 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2008 Witam serdecznie. basiekg i jaki projekt wybrałaś? Kaliope czy... ten drugi. Ja osobiście jestem zwolennikiem tego pierwszego. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
basiekg 16.02.2009 19:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2009 no coz z malym poslizgiem ale odpowiadam:Wybralam APS 161 bardzo dlugo niemoglam sie zdecydowac juz nawet zamowilam Kaliope a potem zrezygnowalam. ostatecznie APS wydal mi sie bardzo funkcjonalny, tani w utrzymaniu no i chyba nie bedzie bardzo droga jego budowa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts