JanuszR 05.09.2003 06:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2003 Jakie zastosować tynki zewnetrzne na ściany jedowarstwowe z Ytonga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Metal 05.09.2003 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2003 Z polecenia hurtowni, w której kupowałem Ytong dam lekki tynk cementowy firmy MIX. Mówią, że sprawdzony i polecają, a jak do tej pory nie nabrali mnie. Pod tynk oczywiście grunt. Chętnie dałbym oryginalny tynk Ytonga (np nie trzeba gruntować), ale kasiorka nie pozwala. Ma to większy sens, gdy ten tynk będzie ostatecznym wykończeniem elewacji, bo jest biały, a MIX szary. Ja będę dawał jeszcze strukturę i pseudopiaskowcowe płytki, więc kolor tynku jest bez znaczenia.Na tynk MIX OBI ma teraz promocję - 5,50 za worek 25kg. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts