aj4 31.03.2008 15:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2008 Witam,Musze szybko podjac decyzje jakie drzwi zewnetrzne wybrac. Czy ktos uzytkuje drzwi stalowe firmy Juwent? W wyszukiwarce malo jest o tych drzwiach. Bede wdzieczna za wszelkie uwagi! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KiZ 31.03.2008 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2008 Mam w mieszkaniu jako zewnetrzne drzwi na hol przy windach. Maja siedem lat i trudno im cokolwiek zarzucić, choć estetyką na pewno na red dot nie zasługują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majcia 31.03.2008 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2008 My mamy takie drzwi od kwietnia 07r. Mimo, ze byly narazone na slonce, deszcz i snieg nic sie z nimi nie dzieje, przynajmniej narazie . Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aj4 31.03.2008 20:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2008 Dzieki wielkie:)A jak z akustyka i termoizolacyjnoscia? Czy sa cieple i ciche?Nie mamy przeiwdzianego wiatrolapu.I czy sie nagrzewaja od slonca? Pomozcie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aj4 31.03.2008 20:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2008 I jeszcze czy "dobrze chodza", czy sie nie wypaczaja? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Damro 31.03.2008 22:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2008 I jeszcze czy "dobrze chodza", czy sie nie wypaczaja? Dobrze chodzą po piwo również Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KiZ 31.03.2008 23:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2008 Dzieki wielkie:) A jak z akustyka i termoizolacyjnoscia? Czy sa cieple i ciche? Nie mamy przeiwdzianego wiatrolapu. I czy sie nagrzewaja od slonca? Pomozcie! Termoizolacyjnosc - trudno powiedziec, na korytarzy chyba nie było mniej niż 25 st.C. Chyba, zeby sie zastanowić, czy nie wpuszczały tego ciepła do domu... hyhy Akustyka - też trudno powiedzieć, zważywszy, że jedyni sąsiedzi z piętra to emerytowana notariuszka i wykładowcy z seminarium duchownego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aj4 01.04.2008 07:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2008 Damro, baaaaaaaaaaardzo smieszne.Nie masz nic do powiedzenia to nie mow. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aj4 01.04.2008 07:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2008 KiZ dzieki:) Dobre i to:) Wyglada na to, ze je zamowie tak czy inaczej:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majcia 01.04.2008 07:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2008 Chodza dobrze, szczegolnie ze Panowie budowlancy sie z nimi raczej lekko nie obchodza Mam tylko wrazenie ze zamki sa kiepskiej jakosci Troche sie nagrzewaja od slonca ale bez tragedii. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Damro 01.04.2008 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2008 Nie bardzo rozumiem co oznacza że drzwi "chodzą" ,proszę rozwiń toą kwestię bo trochę pośmialiśmy się z naszymi wykonawcami na budowie i znaleźliśmy sensownej odpowiedzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aj4 01.04.2008 09:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2008 Damro, jestes po prostu najlepszy w te klocki! Nie znasz slangu budowlanego? Drzwi dobrze chodza, jak sie nie zwieszają,nie opadają na zawiasach, jak sie dobrze domykają i to zawsze, gdy sie z nimi NIC nie dzieje w użytkowaniu. Zadowolony?! Teraz możesz mi cos doradzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aj4 01.04.2008 09:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2008 Majcia a jakie masz zamki w rych drzwiach i na czym polega problem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majcia 01.04.2008 15:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2008 Majcia a jakie masz zamki w rych drzwiach i na czym polega problem? Zamki mam takie jakie dawali w standarcie Jakies antywlamaniowe czy cos takiego Po prawie roku mam wrazenie ze sa jakies takie rozklekotane Bedziemy musieli je wymienic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Damro 01.04.2008 21:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2008 Damro, jestes po prostu najlepszy w te klocki! Nie znasz slangu budowlanego? Drzwi dobrze chodza, jak sie nie zwieszają,nie opadają na zawiasach, jak sie dobrze domykają i to zawsze, gdy sie z nimi NIC nie dzieje w użytkowaniu. Zadowolony?! Teraz możesz mi cos doradzić Sorki ale w mojej gwarze budowlanej mówi się na to czy drzwi są dobrze wyprofilowane,tak jak okna dlatego zrozum mnie że nie bardzo wiedzieliśmy o co chodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aj4 02.04.2008 13:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2008 Damro, jak czegos nie rozumiesz, to wystarczy ZAPYTAC a nie dowartosciowywac sie czyims kosztem i jezdzic po kims. Ja nie jestem z "branzy" i nie mam takich ambicji zeby byc. Ale skoro Ty jestes z branzy to stan na wysokosci zadania i napisz swoja opinie na temat drzwi JUWENT. Tym bardziej mi pomozesz ze jeszcze ich nie zamowilam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Damro 02.04.2008 16:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2008 Jak chcesz ponarzekać,to nie ten dział :evil:zapytałam tylko co to oznacza,nie trzeba być z branży żeby wiedzieć co oznaczają drzwi wyprofilowane i proszę jak masz tak ciągnąć ten temat to zmień forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majcia 02.04.2008 17:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2008 Damro ! Po diabla prowadzisz wogole ta durna dyskusje czepiajac sie słówek. Dziewczyna spytala o opinie a ty tu wyskakujesz ze zbednymi madrosciami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Damro 02.04.2008 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2008 Damro ! Po diabla prowadzisz wogole ta durna dyskusje czepiajac sie słówek. Dziewczyna spytala o opinie a ty tu wyskakujesz ze zbednymi madrosciami to nie ja prowadzę tą "durną rozmowę",zapytałam tylko co to oznacza i oczekiwałam konkretnej i jedynej odpowiedzi,chodź dłużej siedzę na tym forum i nigdy nie spotkałam się z takim określenie a że również jestem na etapie wyboru drzwi to czytam wszyskie posty które dotyczą tego tematu,wystarczyło tylko normalnie odpisać a nie polemizować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aj4 03.04.2008 07:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2008 Damro:) Przypominam, ze to ja zalozylam ten watek, wiec jesli nie mozesz mi nic doradzic, zegnam Cie! Idz sie czepiac gdzie indziej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts