Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Drzwi stalowe JUWENT - kto ma?

Recommended Posts

• Odpowiedzi 43
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Dzieki wielkie:)

A jak z akustyka i termoizolacyjnoscia? Czy sa cieple i ciche?

Nie mamy przeiwdzianego wiatrolapu.

I czy sie nagrzewaja od slonca?

Pomozcie!

Termoizolacyjnosc - trudno powiedziec, na korytarzy chyba nie było mniej niż 25 st.C. 8) Chyba, zeby sie zastanowić, czy nie wpuszczały tego ciepła do domu... :roll: hyhy

Akustyka - też trudno powiedzieć, zważywszy, że jedyni sąsiedzi z piętra to emerytowana notariuszka i wykładowcy z seminarium duchownego ;)

Damro, jestes po prostu najlepszy w te klocki!

Nie znasz slangu budowlanego? Drzwi dobrze chodza, jak sie nie zwieszają,nie opadają na zawiasach, jak sie dobrze domykają i to zawsze, gdy sie z nimi NIC nie dzieje w użytkowaniu. Zadowolony?!

Teraz możesz mi cos doradzić:)

Damro, jestes po prostu najlepszy w te klocki!

Nie znasz slangu budowlanego? Drzwi dobrze chodza, jak sie nie zwieszają,nie opadają na zawiasach, jak sie dobrze domykają i to zawsze, gdy sie z nimi NIC nie dzieje w użytkowaniu. Zadowolony?!

Teraz możesz mi cos doradzić:)

Sorki ale w mojej gwarze budowlanej mówi się na to czy drzwi są dobrze wyprofilowane,tak jak okna :p dlatego zrozum mnie że nie bardzo wiedzieliśmy o co chodzi.

Damro, jak czegos nie rozumiesz, to wystarczy ZAPYTAC a nie dowartosciowywac sie czyims kosztem i jezdzic po kims. Ja nie jestem z "branzy" i nie mam takich ambicji zeby byc. Ale skoro Ty jestes z branzy to stan na wysokosci zadania i napisz swoja opinie na temat drzwi JUWENT. Tym bardziej mi pomozesz ze jeszcze ich nie zamowilam.

Damro ! Po diabla prowadzisz wogole ta durna dyskusje czepiajac sie słówek. Dziewczyna spytala o opinie a ty tu wyskakujesz ze zbednymi madrosciami :evil:

to nie ja prowadzę tą "durną rozmowę",zapytałam tylko co to oznacza i oczekiwałam konkretnej i jedynej odpowiedzi,chodź dłużej siedzę na tym forum i nigdy nie spotkałam się z takim określenie a że również jestem na etapie wyboru drzwi to czytam wszyskie posty które dotyczą tego tematu,wystarczyło tylko normalnie odpisać :evil: a nie polemizować.