Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do remontu nory...

Recommended Posts

• 1 year później...
  • Odpowiedzi 58
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Bede pierwsza :p :wink: !

Pamietam Twoj pierwszy dziennik, a raczej piekny domek z zielonymi okiennicami.

Teraz czekam na fotki nory, tylko zebys nie czekala z ich wstawieniem rok, bo taka przerwa byla w pisaniu w Twojego dziennika :roll: :o .

Pozdrawiam serdecznie!

• 2 months później...

Pogmatwało się, trochę je prostuję :wink: tak czy owak to opowieść do innego wątku, której jednak nie popełnię....

nowe miejsce i nowe życie brzmi nieźle, mam nadzieję że tak będzie, a na razie kończę z remontami w tym roku, w przyszłym przedpokój, a teraz tylko jakieś dodatki do mieszkania

pozdrawiam!

• 4 weeks później...
  • 2 months później...

Hej Gosiu! Dziękuję! tego mi chyba trzeba bo pogoda i inne rzeczy nie nastrajają mnie optymistycznie, ale udalo mi się przestawić klawiaturę i mogę normalnie pisać, jeszcze tylko z pocztą muszę się rozmotać.....

wiem, każdemu czasem ciężko i dopada go deprecha niekoniecznie jesienna...

czasem ta deprecha przekształca się w wewnetrznego wyjca - to nie moje, ale pasujące do mnie ostatnio określenie - staram się pomimo wszystko być "rezolutną kobietą" :wink:

pozdrawiam!!!!

• 2 weeks później...
  • 2 weeks później...
  • 3 weeks później...

Hej!

Tak, budowaliśmy dom z bali, byłam z niego bardzo zadowolona, fanie się mieszkało, na skutek zakrętów życiowych trzeba go było sprzedać, na szczęście się udało, a teraz znowu "bawię się" w remonty i urządzanie.

W tym roku planuję zakończyć z grubsza remonty i pozostanie mi urządzanie, które jest o niebo przyjemniejsze od rycia w ścianach......

Hej!

Tak, budowaliśmy dom z bali, byłam z niego bardzo zadowolona, fanie się mieszkało, na skutek zakrętów życiowych trzeba go było sprzedać, na szczęście się udało, a teraz znowu "bawię się" w remonty i urządzanie.

W tym roku planuję zakończyć z grubsza remonty i pozostanie mi urządzanie, które jest o niebo przyjemniejsze od rycia w ścianach......

sorki nie chciałem byc wścipski :wink:

Mam nadzieję że nie dałaś się wykolegować?....przy moim zakręcie zyciowym spakowałem kilka worków ubrań :D i tyle ...z kilku lat życia...

8)

Teraz mam nowe :D i jest super...Tak więc będzie ok..

Kup se ciucha, idż na imprezke , wyjedź na narty :lol: - coś tak pisali w jakiejś gazecie 8)

Tak na poważnie.. mi wiele radości daje teraz moja trzyletnia córcia Marysia..człowiek o wszystkim zapomina tym bardziej o przeszłości....Jak słysze "Kocham cie tatusiu".. to znów mam werwę do tyrania na mojej budowie:)

PS. Od dłuższego czasu wybiera sobie meble do pokoju :p i tylko tata kupi 8)

pozdr