Katarina Ols 31.03.2008 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2008 Jak byco to mozna coś do mnie napisać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 25.05.2009 14:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2009 Bede pierwsza ! Pamietam Twoj pierwszy dziennik, a raczej piekny domek z zielonymi okiennicami. Teraz czekam na fotki nory, tylko zebys nie czekala z ich wstawieniem rok, bo taka przerwa byla w pisaniu w Twojego dziennika . Pozdrawiam serdecznie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Katarina Ols 25.05.2009 14:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2009 Bardzo mi miło to nawet komentarze wtedy założyłam....kompletnie zapomniałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Babydream 02.08.2009 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2009 Kasiu a co się stało z Twoim domkiem z bali? Czy teraz lepiej Ci w mieszkaniu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Katarina Ols 02.08.2009 20:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2009 Domkiem z bali cieszy się ktoś inny, myślę że dobrze im się tam mieszka, czy lepiej mi w mieszkaniu? tak, musi być lepiej....moje mieszkanie powoli zaczyna pięknieć, jeszcze sporo mam do zrobienia, ale jest już nieźle pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Babydream 06.08.2009 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2009 Kasiu czuję, że bardzo pogmatwało Ci się życie. Tym bardziej gratuluję Ci Twojej siły i wytrwałości w dążeniu do celu (samotnym?...tak wynika z Twojego pisania...). Pozdrawiam i życzę szczęścia w nowym miejscu i...nowym życiu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Katarina Ols 06.08.2009 19:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2009 Pogmatwało się, trochę je prostuję tak czy owak to opowieść do innego wątku, której jednak nie popełnię.... nowe miejsce i nowe życie brzmi nieźle, mam nadzieję że tak będzie, a na razie kończę z remontami w tym roku, w przyszłym przedpokój, a teraz tylko jakieś dodatki do mieszkania pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 04.09.2009 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2009 http://tinypic.com/ Ze sdjeciami tutaj zobacz, ja sie tez wynioslam z fotosika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Katarina Ols 04.09.2009 16:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2009 dzięki Magpi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Babydream 03.12.2009 15:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2009 Katarynko Zasanawia mnie jedno... Twój dziennnik czyta się świetnie...jesteś rezolutną kobietką...to dlaczego nikt tu nie pisze i Ciebie nie chwali... Apeluję...pisać i chwalić Katarynkę Pozdrawiam...Gosia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Katarina Ols 03.12.2009 16:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2009 Hej Gosiu! Dziękuję! tego mi chyba trzeba bo pogoda i inne rzeczy nie nastrajają mnie optymistycznie, ale udalo mi się przestawić klawiaturę i mogę normalnie pisać, jeszcze tylko z pocztą muszę się rozmotać..... wiem, każdemu czasem ciężko i dopada go deprecha niekoniecznie jesienna... czasem ta deprecha przekształca się w wewnetrznego wyjca - to nie moje, ale pasujące do mnie ostatnio określenie - staram się pomimo wszystko być "rezolutną kobietą" pozdrawiam!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Babydream 03.12.2009 18:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2009 Kasieńko trzymam za Ciebie kciuki odkąd pierwszy raz zajrzałam do Twojego dziennika...Najgorsze już za Tobą...pomyśl o tym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 03.12.2009 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2009 Ja czytam dziennik ale tak cichaczem . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Katarina Ols 08.12.2009 18:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2009 ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Babydream 22.12.2009 15:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2009 http://magia-swiat.web21.pl/wp-content/uploads/2008/08/b733d85ebd7787e29ac2da0ba036c73314190.jpg KASIEŃKO CUDOWNYCH ŚWIĄT I DUŻO SZCZĘŚCIA CI ŻYCZĘ. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Katarina Ols 22.12.2009 17:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2009 Małgosiu, bardzo Ci dziękuję za życzenia! Tobie również życzę Wszelkiej Pomyślności i cudownych Świąt Bożonarodzeniowych!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 22.12.2009 23:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2009 Niech magia Świąt Bożego Narodzeniawypełnia ciepłem wszystkie mroźne dni,a blask gwiazd przypomina,że czasem wystarczy tylko wypowiedzieć życzenie! http://img452.imageshack.us/img452/9153/4682xk3.png Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 31.12.2009 14:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2009 http://www.kartki-internetowe.pl/kartki/48/6/d/627.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Katarina Ols 20.01.2010 16:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2010 Hej!Tak, budowaliśmy dom z bali, byłam z niego bardzo zadowolona, fanie się mieszkało, na skutek zakrętów życiowych trzeba go było sprzedać, na szczęście się udało, a teraz znowu "bawię się" w remonty i urządzanie.W tym roku planuję zakończyć z grubsza remonty i pozostanie mi urządzanie, które jest o niebo przyjemniejsze od rycia w ścianach...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waldek72 22.01.2010 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2010 Hej! Tak, budowaliśmy dom z bali, byłam z niego bardzo zadowolona, fanie się mieszkało, na skutek zakrętów życiowych trzeba go było sprzedać, na szczęście się udało, a teraz znowu "bawię się" w remonty i urządzanie. W tym roku planuję zakończyć z grubsza remonty i pozostanie mi urządzanie, które jest o niebo przyjemniejsze od rycia w ścianach...... sorki nie chciałem byc wścipski Mam nadzieję że nie dałaś się wykolegować?....przy moim zakręcie zyciowym spakowałem kilka worków ubrań i tyle ...z kilku lat życia... Teraz mam nowe i jest super...Tak więc będzie ok.. Kup se ciucha, idż na imprezke , wyjedź na narty - coś tak pisali w jakiejś gazecie Tak na poważnie.. mi wiele radości daje teraz moja trzyletnia córcia Marysia..człowiek o wszystkim zapomina tym bardziej o przeszłości....Jak słysze "Kocham cie tatusiu".. to znów mam werwę do tyrania na mojej budowie:) PS. Od dłuższego czasu wybiera sobie meble do pokoju i tylko tata kupi pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts