Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do remontu nory...

Recommended Posts

• Odpowiedzi 58
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

W koncu sa zdjecia :)!

Przedpokuj bardzo fajnie wyglada, szafa fajna, a lustro jeszcze ladniejsze. Gdzie kupowalas to lustro i czy drogie bylo?

Mam pytanie odnosnie kratek wentylacyjnych - dlaczego masz ich az tyle?

Kon na biegunach i swieczniki cudne.

Czekam na kolejna relacje :).

:) dziękuję

lustro z jyska - normalna cena 340zł , promocyjna - 170, a dzięki znajomej - 140, zdążyłam kupić w ostatni dzień promocji, a kratek mam tyle bo mam w przedpokoju rurę grzewczą, która została zabudowana regipsem i stąd te kratki żeby przepuszczały ciepło, chciałam kupić bardziej dekoracyjne, stalowe ale były trochę drogie i dałam plastiki, też mi się podobają

• 2 weeks później...

Niech Święta Bożego Narodzenia

i Wigilijny wieczór upłyną Wam

w szczęściu i radości

przy staropolskich kolędach

i zapachu świerkowej gałązki.

Nowy Rok zaś niech przyniesie szczęście i pomyślność

Serdecznie pozdrawiam Magda.

http://www.przedszkole.tox.pl/images/mikolaj_gify_dodatki_org12.gif

Świąt rodzinnych ...spokojnych ...radosnych ...

a w nadchodzącym roku ...

spełnienia tych marzeń, których ten ( rok ) spełnić nie zdążył ...

Życzą Jeżyki

http://img252.imageshack.us/img252/6816/santa20keychain.jpg

Podczytywałam cie Kasiu baaardzo dawno temu ...

i nadal to robię ... i kciuki trzymam za twoje "wszystko od początku"

( też to kiedyś "przerabiałam" ... )

Kasiu bardzo dziękuję za życzenia.

Ja również....choć trochę spóźniona, życzę Ci wszystkiego co najlesze. Spełnienia wszystkich planów remontowych i nie tylko :-)

P.S Troszke ostatnimi czasy wycofałam się z FM, ale czasem zaglądam i wciąż oczywiście trzymam kciuki. Pozdrawiam Cię ciepło...Gosia

W kolejności zamieszczenia zdjęć: Bary, Gucio i Stefan

Mój kizior zawsze ma opiekę, ktos ze znajomych przychodzi do niego żeby dać jeść, wodę i wyczyścić kuwetę, niestety Gizmo z pewną nieśmiałością podchodzi do "obcych" więc obserwuje odwiedzającego zza łóżka w sypialni, i miauczy jak dziki....i oczywiście tęskni, jak wracam to miauczy na mnie że go zostawiłam i prawie ni odstępuje na krok przez parę dni, jak na kota jest wyjątkowo "uczuciowo zwiazany" ze mną.

Nawet jak bym miała auto i mogła nim pojechać na święta to bym go nie wzięla bo nienawidzi podróży, a poza tym nowy dom ludzie i przede wszystkim zwierzęta, lepiej niech siedzi u sie, krzywdy nie ma.

• 2 weeks później...
masz rację, kolor zasłon na zdjęciach nie wprawia w zachwyt;) dlatego zaprezentuję je jak umyje okna i je zawieszę, co powinno się stać w przyszłym tygodniu, musiałam je zawiesić prowizorycznie na karniszu bo bylam ciekawa efektu, na żywo wyglądały super, generalnie wszystkim podobać się nie muszą, ja i kizior jesteśmy zadowoleni, mam tylko nadzieję że nie będzie chciał się nimi "pobawić", bo wzięłam taką długość żeby sobie leżały na podłodze, a regały - mała rzecz a cieszy

• 3 months później...
  • 7 months później...
  • 2 weeks później...
  • 2 months później...
  • 2 weeks później...
  • 10 months później...

hej Kasia, wypatrzylam Cie znowu gdzies na watku o gorach...

jak zawsze widze Twoj awaterek to sprawdzam co tam u CIebie....

milo sie czytalo pare tych stron...od kilku miesiecy tez mamy 2czarne koteczki pod opieka, no i naszego PIRARATKA rudego...(bez 1oka) ..

chałupke wykanczamy, i tak to życie leci..

pozdrawiam serdecznie.....