Katarina Ols 08.12.2010 20:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2010 ja też się nie mogę doczekać, narazie wieści brak z serwisu, pierwszy kot jest taki nonszalancki a przy tym sympatyczny, a trzeci to chyba koci sybaryta bo ma kształty i też zadowoloną gębę.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 11.12.2010 11:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2010 W koncu sa zdjecia ! Przedpokuj bardzo fajnie wyglada, szafa fajna, a lustro jeszcze ladniejsze. Gdzie kupowalas to lustro i czy drogie bylo? Mam pytanie odnosnie kratek wentylacyjnych - dlaczego masz ich az tyle? Kon na biegunach i swieczniki cudne. Czekam na kolejna relacje . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Katarina Ols 11.12.2010 16:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2010 dziękuję lustro z jyska - normalna cena 340zł , promocyjna - 170, a dzięki znajomej - 140, zdążyłam kupić w ostatni dzień promocji, a kratek mam tyle bo mam w przedpokoju rurę grzewczą, która została zabudowana regipsem i stąd te kratki żeby przepuszczały ciepło, chciałam kupić bardziej dekoracyjne, stalowe ale były trochę drogie i dałam plastiki, też mi się podobają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 22.12.2010 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2010 Niech Święta Bożego Narodzeniai Wigilijny wieczór upłyną Wamw szczęściu i radościprzy staropolskich kolędachi zapachu świerkowej gałązki.Nowy Rok zaś niech przyniesie szczęście i pomyślność Serdecznie pozdrawiam Magda.http://www.przedszkole.tox.pl/images/mikolaj_gify_dodatki_org12.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
netbet 23.12.2010 05:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2010 http://img440.imageshack.us/img440/4498/rysunek1x.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 24.12.2010 23:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2010 Świąt rodzinnych ...spokojnych ...radosnych ...a w nadchodzącym roku ...spełnienia tych marzeń, których ten ( rok ) spełnić nie zdążył ... Życzą Jeżyki http://img252.imageshack.us/img252/6816/santa20keychain.jpg Podczytywałam cie Kasiu baaardzo dawno temu ...i nadal to robię ... i kciuki trzymam za twoje "wszystko od początku" ( też to kiedyś "przerabiałam" ... ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Babydream 26.12.2010 15:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2010 Kasiu bardzo dziękuję za życzenia. Ja również....choć trochę spóźniona, życzę Ci wszystkiego co najlesze. Spełnienia wszystkich planów remontowych i nie tylko P.S Troszke ostatnimi czasy wycofałam się z FM, ale czasem zaglądam i wciąż oczywiście trzymam kciuki. Pozdrawiam Cię ciepło...Gosia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Katarina Ols 29.12.2010 20:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2010 Dziękuję za życzenia:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 29.12.2010 22:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2010 Fajny ma zwierzynie Twoja siostra.A Ty o robisz ze swoim futrzakiem jak wyjezdzasz, juz dawno chcialam Cie zapytac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Katarina Ols 30.12.2010 16:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2010 W kolejności zamieszczenia zdjęć: Bary, Gucio i Stefan Mój kizior zawsze ma opiekę, ktos ze znajomych przychodzi do niego żeby dać jeść, wodę i wyczyścić kuwetę, niestety Gizmo z pewną nieśmiałością podchodzi do "obcych" więc obserwuje odwiedzającego zza łóżka w sypialni, i miauczy jak dziki....i oczywiście tęskni, jak wracam to miauczy na mnie że go zostawiłam i prawie ni odstępuje na krok przez parę dni, jak na kota jest wyjątkowo "uczuciowo zwiazany" ze mną.Nawet jak bym miała auto i mogła nim pojechać na święta to bym go nie wzięla bo nienawidzi podróży, a poza tym nowy dom ludzie i przede wszystkim zwierzęta, lepiej niech siedzi u sie, krzywdy nie ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 04.01.2011 22:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2011 Te zaslony z fioletem co pokazalas bardzo mi sie podobaja. Ciekawa jestem tych co zamowilas . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 14.01.2011 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2011 A gdzie fotki regalow??????????Te zaslony jaki maja kolor, bo na zdjeciach dziwny jest i ciezko wyrazic mi opinie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Katarina Ols 15.01.2011 17:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2011 masz rację, kolor zasłon na zdjęciach nie wprawia w zachwyt;) dlatego zaprezentuję je jak umyje okna i je zawieszę, co powinno się stać w przyszłym tygodniu, musiałam je zawiesić prowizorycznie na karniszu bo bylam ciekawa efektu, na żywo wyglądały super, generalnie wszystkim podobać się nie muszą, ja i kizior jesteśmy zadowoleni, mam tylko nadzieję że nie będzie chciał się nimi "pobawić", bo wzięłam taką długość żeby sobie leżały na podłodze, a regały - mała rzecz a cieszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Babydream 22.04.2011 16:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2011 http://www.kartki.tv/kartki/10/9/d/98.jpg Wesołych Świąt Katarinko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 20.12.2011 15:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2011 Spokojnych i radosnych Świąt Bożego Narodzenia życzy Magda. http://www.fotoszok.pl/albums/userpics/14937/obrazek_%B6wi%B1teczny_2.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Katarina Ols 30.12.2011 20:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2011 Dziękuję za życzenia, sama nic nie wysłałam, trochę za dużo miałam pracy, muszę się zrewanżować życzeniami noworocznymi!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 25.03.2012 14:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2012 Gizmo uroczy! Ja jeszcze swiatecznych pierdol nie wystawilam ale musze sie za to zabrac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 07.04.2012 13:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2012 WESOŁYCH ŚWIĄT! http://3.bp.blogspot.com/-9e-TZeBBDzw/Ta_UPwLQRKI/AAAAAAAAATo/CRjTpqZ7FqE/s1600/Velykos.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ANNNJA 08.02.2013 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2013 hej Kasia, wypatrzylam Cie znowu gdzies na watku o gorach...jak zawsze widze Twoj awaterek to sprawdzam co tam u CIebie.... milo sie czytalo pare tych stron...od kilku miesiecy tez mamy 2czarne koteczki pod opieka, no i naszego PIRARATKA rudego...(bez 1oka) ..chałupke wykanczamy, i tak to życie leci..pozdrawiam serdecznie..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts