Katarina Ols 22.01.2010 20:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2010 Nie byłeś jest już w miarę dobrze, jasne że kupuję nowe ciuchy i staram się korzystać z życia, trzeba isc do przodu.... ja miałam troche więcej kartonów i jakoś staralismy sie rozstać jak ludzie, wiesz pewnie doskonale jak niemożliwe do przeżycia to wszystko jest na początku więc nie bedę smęcić to wspaniałe że znalażleś kogoś dla siebie i że masz córeczkę! pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 30.01.2010 00:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2010 Kasiu fotel bardzo mi sie podoba, napisz czy kupowalas w necie i ile kosztowal?Co do biurka to zadaj od producenta doslanie samych drzwiczek ale wiekszych i zaproponujesz, ze te male mu odeslesz, a nie cale biurkp. Lampka ta druga mi sie podoba ale jakos nie widze jej do Twojego biurka. Kocisko sliczne! Czy on mieszkal wczesnie z Toba w domu? Pytam, bo jestem ciekawa jak sie przestawill po przeprowadzce, czy mieszkajac w domu byl kotem wychodzacym? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Katarina Ols 30.01.2010 17:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2010 mam nadzieję że uda mi się wytargować pasujące drzwiczki, a te im ewentualnie odeślę jak dostanę prawidłowe, sama nie wiem co mnie podkusiło żeby u nich zamówić, większość biurek jest do siebie podobnych, a to mi jakoś wpadło w oko, wyjątkowo nieudany zakup..... Fotel z internetu, ze stronki: http://www.sklep.krzeslatapicerowane.pl/c/pl/9/1/1/0/long/fotele.html kosztował 260zł transport 20zł, jestem bardzo zadowolona, jset wygodny i wygląda jakby był z prawdziwej skóry, a to ekoskóra. Gizmo uważa że to jest jego fotel i efekt jest taki że miauczy obok mnie po czym wskakuje, ja siedzę na brzegu i tak to wyglada Też mi ta bankierka nie pasuje, bardzo mi się podoba w wersji klasycznej czyli zielona, znalazłam kolejny sklep z oświetleniem, i cos już upatrzyłam, ale może w tygodniu zajrzę do dwóch sklepów na miejscu, jak nic nie będzie to zamówię. Jak mieszkaliśmy pod Olsztynem to kocisko wychodziło na dwór, ale że jest dość strachliwy to nie za często, nie mielismy jeszcze ogrodzenia, żeby mógł w razie czego przeskoczyć płotek i być i siebie; a teraz wychodzi na balkon, mieszkam niestety przy dość ruchliwej ulicy i hałas go czasem "płoszy" może i dobrze nie musze się martwić że wyskoczy za ptaszkiem..... uwielbia natomiast kwiaty i na wiosnę balkon zawsze mu się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waldek72 02.02.2010 11:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2010 hejka ładna wiertarka ale chyba słaba ..ja kupiłem skilla 500 W i cieszyłem się z niej do momentu pierwszej dziury w betonie ...ze sto lat bym ją wiercił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Katarina Ols 03.02.2010 16:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2010 hej! dla fachowca pewnie słaba, dla mnie wystarczająca, była mi potrzebna bardziej w funkcji wkrętarki, a że samych wkrętarek nie było to kupiłam takie cudo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ANNNJA 11.02.2010 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2010 Witaj Kasiu, super że biurko prawie OK , bo jest naprawde sympatyczneno a lampa na biurko jest BOSKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! daj jakiegoś linka skąd ją dorwałas? (daj prosze na priv) dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Katarina Ols 12.02.2010 16:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2010 fajniutka, akurat jest przecena na te lampki biurko jak biurko, zdecydowanie lepsze niż poprzednie, z czasem sciemnieje jak reszta mebli, kupię jakaś pasującą podkladkę, coś do ozdoby i będzie ok, napewno dużo dadzą w pokoju zasłony, jakieś parę obrazów, ale z zasłonami poczekam niestety do lata jak będzie robiony sufit po zalaniu, aktualnie szukam stolika, mam parę typów, jak by co wrzucę do dziennika pozdraiwam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 17.02.2010 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2010 Lampka fajna ! Mozesz podac link do tego horoskopu? Dzisiaj swiatowy dzien kota, Twoj ulubieniec dostal cos specjalnego do jedzenia , bo moj mial uczte - uraczyl sie kawalkiem karpia smazonego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Katarina Ols 18.02.2010 17:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2010 Kocisko było wczoraj wygłaskane za wszystkie czasy, nie dostał ryby bo jakoś średnio lubi surowe ryby, najbardziej lubi tuńczyka z puszki, dostał za to swój przysmak - kiełbaskę dla kota. Kupuje w rosmanie, lub w sklepach dla zwierzaków, takie paluszki/kiełbaski dla kotów, dałby się chyba za to oskalpować http://magia.onet.pl/5248,2689,229,horoskop.html - proszę bardzo link do horoskopu, prognoza ogólna, żeby sprawdzić swój trzeba wpisać datę urodzenia, nie jest tak że czytam go codziennie coby sprawdzić czy się sprawdza natomiast jakies tendencje ogólne się sprawdzają, może to przypadek, siła sugestii, lub też wielowiekowa madrosć narodu chińskiego.... http://i46.tinypic.com/rsvbb4.jpg a to Gizmo jak był malutki, boski byl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katja 09.03.2010 13:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2010 Kasiu, dopiero dzisiaj trafiłam na Twój dziennik Obiecuję, nadrobię zaległości. Fajne masz mieszkanko, piękny widok z okna. A Gizmo i mały i duży wprost cudowny. Czytałam na grupie, że masz problemy z jego sierścią. Wypróbowałam na naszym Dyźku krople EFA, mieszam mu z jego ulubioną pastą serową w tubce Gimpeta /zawiera biotynę, też dobra na sierść/. Chętnie taka miksturę zlizuje z palca. Działa! Zakupiłam w Zooplusie jeszcze olej z łososia, podobno rewelacyjny na sierść. Pozdrawiam PS. Fajne stoły wkleiłaś w dzienniku, poproszę namiary na ten trzeci na zdjęciu, ten ciemny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Katarina Ols 09.03.2010 20:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2010 Witam Panią w moich coraz piekniejszych progach za duzo to do nadrabiania nie masz, dobrze robi takie pisanie... Wstyd sie przyznać ale nawet nie kupilam dla kiziora tego tranu zwykłego, trochę daje się przeczesać od czasu do czasu, teraz siersć strasznie mu wychodzi, byłam u weta i zakupiłam nawet tabletki lekko uspokajające dla kota, nie usypiają, tylko działają uspokajajaco, ale jakoś nie przeprowadizłam jeszcze tej "akcji" na gizmie, choć mozliwe że bedzie konieczna, bo o ile da się uczesać przy szyi i na grzbiecie, to na brzuchu zapomnij!!! Poszukam tego oleju z łososia, dzięki za info, napewno będzie mu smakować. to adres to ławy http://www.anzys.pl/nowy/index.php, ja ostatecznie zamówiłam ławę od firmy z allegro, http://www.drewmet.com.pl/index.php?ch=cennik , nie ma akurat tej ławy w stałej ofercie, zwykła, solidna, drewniana, kolor dąb, czekam ok. 2 tygodni, mam nadzieje że przed świętami będzie napewno pozdrawiam!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katja 09.03.2010 22:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2010 dzięki za linki, jutro pooglądam.W zooplus.pl kupiłam olej z łososia Salmopet http://www.zooplus.pl/shop/koty/karmy_specjalistyczne/odzywki_skora_siersc/60917 Mają tam stosunkowo tanie kocie puszki.Wiesz, wydaje mi się, że tran / olej z wątroby dorsza - źródło wit. D i A - nie wolno przedawkować/ jest bardziej na mocne kości. Na kłopoty z sierścią pomagają oleje np. rybie i zawarte w nich Omega 3 i inne "dobre" tłuszcze. Nasz kot samego oleju nie wypije, fuj, do karmy dodać, też ryzyko, ze nie zje tyle ile trzeba, dlatego mieszam mu z tą pastą serową. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Katarina Ols 11.03.2010 20:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2010 sprawdziłam i chyba zamówię ten olej z łososia, rozmumiem że twój kot samego oleju nie wypija tylko mu dodajesz do pasty, Gizmo nie jada żadnego innego jedzenia dla kotów oprócz swojej suchej karmy dla kastratów, kupowałam mu czasami jakieś puchy, czy saszetki na spróbowanie ale do żadnej się nie przekonał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katja 12.03.2010 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2010 Nasz aktualnie je te krople EFA z tą pastą. Olej z łososia czeka w kolejce, sprawdziłam, ma on intensywny zapach świeżego łososia , a te krople EFA praktycznie nie pachną i w paście serowej ich nie wyczuwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 29.03.2010 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2010 http://grafika.redakcja.pl/Gift.obiekt2.aspx/400/0/Gift/a80c8f33-9324-4747-90ee-198e2f861309_20090306020149_Zabawne-wielkanocne-zyczenia.png Tęczowych pisanek,na stole pyszności,mokrego dyngusai wspaniałych gości.Niech to będzie czas uroczy,życzy Magda miłej Wielkanocy. http://kartki.net.pl/kartki/3/kartki-wielkanocne-99.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Katarina Ols 30.03.2010 15:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2010 dziękuję za życzenia, ja się wezmę w sobotę za rozsyłanie, muszę cóś ładnego znaleźć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Babydream 01.04.2010 06:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2010 http://img522.imageshack.us/img522/5938/easter20.gifZdrowych i wesołych życzy Babydream Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
shirly1 06.05.2010 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2010 Witam. Wciąż zbieram opinie posiadaczy domków z drewna i tak jeszcze do lipca Chciałam i tu poprosić o pomoc w mojej pracy magisterskiej poprzez wypełnienie ankiety http://webankieta.pl/ankieta/w1hpw40e16is. To naprawdę nie potrwa długo a większość pytań jest tylko na zaznaczenie bądź wymaga krótkiej odpowiedzi. Z góry bardzo dziękuję i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Katarina Ols 12.05.2010 17:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2010 proszę bardzo, jakoś nie dostaję powiadomień do własnych komentarzy, trochę dalej mnie wkurza nowa wersja forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 07.12.2010 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2010 Czekam cierpliwie na fotki, niech juz wreszcie naprawia ten aparat . Co do naklejek to kot numer 3 najbardzei mi sie podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts