madmegs 01.04.2008 05:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2008 (edytowane) TU SIĘ GADA czyli Komentarze do Dziennika Budowy Pewnej Szalonej. Witajcie! Tutaj zapraszam wszystkich do umieszczania swoich uwag, pytań i komentarzy do naszego Dziennika Budowy.A także do wyprawiania innych fanaberii Specjalne zaproszenie dla pewnej Kasi Pozdróweczki Edytowane 11 Listopada 2012 przez madmegs Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia w 01.04.2008 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2008 Witaj Magda Czuję się naprawdę wyróżniona tyloma wzmiankami o mnie w twoim dzienniku Ale tak na serio to przecież nic wielkiego nie zrobiłam, po prostu Ty masz takiego pozytywnego kopa do budowy, że nikt nie jest w stanie Ci przeszkodzić...Zazdroszczę i podziwiam Dzienniczek zapowiada się super. Rewelacyjnie się go czyta z bananem od ucha do ucha... Mam nadzieję, że za niedługo zobaczymy foteczki z rozpoczętych prac budowlanych Co do działeczki to po prostu cudo - ten lasek i w ogóle te okolice... Pięknie Pozdrawiam cieplutko ciebie i resztę Sopelkiewiczów kasia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropecka 06.04.2008 05:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2008 ja również witam kolejnego Skrzatoluba dobrze że jest nas coraz więcej Również będę śledziła dziennik i wasze postępy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madmegs 08.04.2008 13:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2008 Z radością witam Cię Kasiu w komentarzach do mojego Dzienniczka. Na razie jest ok, bo nic na działce się nie dzieje Jak się zacznie robota, to zaczną się kłopoty... Pewne jak w ruskim banku! Trzymam kciuki. Pozdrówka wiosenne! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madmegs 08.04.2008 13:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2008 Witaj Kropecka! Miło Cię tu gościć! Ja również będę pilnie obserwować Wasze postępy budowlane. Fajnie jest pogadać z przyjazną duszą i skonsultować sprawy techniczne (cokolwiek obce mojej naturze ) i ... w o g ó l e! ( w moim "wogóle" mieści się naprawdę wiele ) Pozdrawiam cieplutko! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia w 22.04.2008 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2008 HaaaloooooCzy tu ktoś buduje jakiś domek ???????Jak tam papierzyska ????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madmegs 28.04.2008 14:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2008 Hejka Kasiu! no jest tu kto! na razie u nas nic specjalnego się nie dzieje oprócz tego, że dzisiaj wykopałam Sopelkiewicza na działkę coby wytyczył wstępnie płotek i zarys domku. Bo długi weekend tuż tuż i zyczę sobie urzadzić piknik w miejscu gdzie ma być taras. To prawie jak na tarasie.... No...wiem, że "prawie" robi WIELKĄ różnicę. Co do papierów to czekamy Leży sobie to ponoć w starostwie.... A tu długi weekend.... No cóż, musimy się uzbroić w cierpliwość. Widzę, że u Ciebie wielkie postępy! Mogę wpaść? naprawdę potrzebuję pozytywnych wzmocnień, bo mi optymizm zdycha Buziak M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia w 01.05.2008 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2008 Zawsze możesz wpaść.... Jesteś bardzo mile widzianym gościem Trzymam mocno kciuki za pozwolenie Pozdróweczki kasia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kotecek 07.05.2008 14:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2008 Ale macie piekna dzialke!!!! Widok z salonu powala! I ten las tak blisko!!! Bosko! Zycze powodzenia i bede trzymala kciuki za Wasza budowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia w 08.05.2008 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2008 Magdalenko Dlaczego się publicznie nie pochwalisz o ważnym, jak nie najważniejszym, wydarzeniu w całej budowie????? No ja tak baaardzo chcę ci pogratulować Buźka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madmegs 09.05.2008 06:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2008 Oj Kasiu! Jakaś ty niecierpliwa! Już podwijam kiecę i lecę na moją stronkę i piszę! Buziak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madmegs 09.05.2008 06:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2008 Kotecek, witam serdecznie! Dzięki za miłe słowa! Ja też z przyjemnością będę wam kibicować! Witam w gronie wariatów "chcących mieszkać na zadupiu" Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia w 19.05.2008 13:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2008 Cześć Magduśka Kurdę w ogóle nie dostawałam powiadomień o wpisach w Twoim dzienniczku... A tu proszę dzieje się dzieje Co do koparkowego to polecam naszego prawdziwego mistrza świata. Nie mam do niego telefonu, ale pracuje w tej firmie http://www.fumar.pl/ i nazywa się Andrzej. Naprawdę jest niesamowity My wytyczaliśmy budynek dwa razy najpierw mniej więcej na trawie, a później już dokładnie jak był wykop NO I OFICJALNIE GRATULUJę POZWOLENIA NA BUDOWę..... Teraz zaczyna się fajna przygoda waszego życia - bo ja tak stwierdzam, że mimo wszystkich wtop i różnych niemiłych przygód to budowa swojego domu jest zajebistą przygodą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madmegs 20.05.2008 12:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2008 Hejka Kasiu! No dziękuję za gratulacje Niewiele w tym mojej zasługi Dzięki za namiary i wogóle...DZIĘKI! No wiesz. Za to że jesteś tu I że nie uciekniesz stąd... Bo dopiero teraz zacznę Cię męczyć pytaniami Daj znać, może, jak będziesz miała dość Tymczasem buziaki. Idę dzwonić po geodetę. Tylko jak tu kopać jak pada i pada i pada... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia w 11.06.2008 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2008 Hej Magda Z tym krzaczkiem to faktycznie przegięcie - chamy jedne Masz rację płot musi być W sobotę jestem umówiona z gościem od schodów, ale w niedzielę (wiem, że to grzech ) mogę pomóc Ci kopać te dołki pod słupki od ogrodzenia No i mam teraz trochę wyrzuty, ze Ci męża na miesiąc lub więcej zabierzemy No i kto Ci kochaniutka ten domek wybuduje??? Może faktycznie lepiej wziąć ekipę, a mężuś Ci środeczek pięknie wykończy Zapraszam Was do nas w przyszłym tygodniu, będziemy mieli tymczasowe schody więc na pokoje będę prosić Buziaczki kasia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madmegs 17.06.2008 06:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2008 Hejka Kasiu! W piątek 15.30 jesteśmy u Ciebie Co do ekipy - to chyba tak trzeba będzie zrobić. I dzięki za chęć kopania dołków na mojej działce! Jesteś wielka! pozdrówki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madmegs 17.06.2008 07:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2008 hejka Kasiu Jak tam Twój synek? Lepiej coś? Kuruj go, bo piątek tuż tuż... Słuchaj, jaka jazda, mój młody do strzału Cię zapamiętał ( a widział Cię przecież tylko przez okno samochodu ). Jezu, nie wiem co na sobie miałaś, jakąś sportową odblaskową kurtkę chyba, bo młody, na plan odwiedzenia Waszej budowy, walnął tekstem : "acha, u tej pani, co była ubrana jak te panie, co pilnują samochodów na parkingach"... No comments. Następnym razem wyszykuj się Dzieci są zabójcze! O mnie powiedział koledze z przedszkola tak: "moja mama to ta, która zawsze chodzi w szalikach. Tylko nie takich grubych, tylko cienkich. Jak prześcieradła." Na to kolega ze zdumieniem zapytał: "w prześcieradłach??? Czy twoja mama nie ma pieniędzy, żeby sobie kupić ubranie?! " Aż strach pomyśleć w czym będę chodzić, jak ruszymy z budową.... pzdr M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia w 18.06.2008 16:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2008 ojciec kosi trawę nie słysząc, co się dzieje dookoła, syn go woła, w końcu zniecierpliwiony od tyłu podbiega z sekatorkiem w ręku, potyka się, ostrze ląduje w udzie ojca, ten, dźgnięty odruchowo obraca się uginając kolano, kosa na pełnych obrotach przecina część twarzową głowy syna... Ło matko- dobre to - Scenariusz do horroru jak talala A to dopiero początek, aż boję się pomyśleć co będzie dalej... Pozdróweczki kasia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madmegs 19.06.2008 10:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2008 Ło matko- dobre to - Scenariusz do horroru jak talala A to dopiero początek, aż boję się pomyśleć co będzie dalej... Pozdróweczki kasia No nie? Na szczęście wrócili cali i zdrowi Młody ma co prawda kark obdarty do krwi. Zgdanij od czego? Tata powiesił mu na szyi bidon 5 litrowy z Randapem i młodziak cały rów ( 60 metrów ) opryskiwał kwasem.... Zdolne te moje chłopaki, nie? Jezusiemaryjojózefieświęty! Dobrze, że mnie tam nie było. Chyba bym umarła! Kurcze. chciałabym wkleić Ci obiecane zdjęcie umywalki, ale zapomniałam już jak to się wkleja, a nie mam za bardzo teraz czasu z tym się bawić... Wezmę aparat jutro i Ci pokażę, ok? buziak m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BungoI 02.07.2008 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2008 Witam, Jak to mówią lepiej późno niż wcale Masz o tyle lepiej, że jak ja chciałam sobie obejrzeć Skrzata przed podjęciem ostateczniej decyzji to się okazało, że najbliższy był pod Wrocławiem albo w Brzegu. I tak pojechałam i zobaczyłam Nam na razie udało się obyć bez blaszaka. Teraz jego rolę spełnia garaż Swoją drogą, ciekawe czy na forum jest chociaż jeden dom, który powstał dokładnie wg projektu, bez żadnych zmian?? Osobiście w to wątpię. Dziennik czyta się super Jednak nie ma letko, trzeba sobie przypomnieć wklejanie fotek Pozdrawiam i życzę takiego samego uśmiechu i zapału jak przyjdzie wykańczająca wykończeniówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts