madomator 19.01.2010 00:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2010 Madmegs ja siać ferment poza tematem przyszłam- jakie masz plany na 6 marca? W Warszawie Florence gra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madmegs 19.01.2010 10:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2010 madmegs napisał: Jutro uzupełnię o nowe mrożące krew w żylakach wpisy ... obiecanki cacanki... Poczekam,poczekam,swoją cierpliwość poćwiczę dziewczyny, SORRY, jestem w trakcie bitwy (tej od scen z żylakami ) Sprawa miała się zakończyć w piątek, ale się przeciągnęla i nadal rozstrzygają się losy finalu. Jak tylko będzie koniec - napiszę. I ani słowa wcześniej, żeby nie zapeszyć. Tfu tfu! Wybaczcie. Madmegs ja siać ferment poza tematem przyszłam- jakie masz plany na 6 marca? W Warszawie Florence gra siej siej ... No to ci tylko powiem, że jestem szczęśliwą posiadaczką biletów, sztuk dwie i póki co jest to jedyne, co trzyma mnie obecnie przy życiu i mam nadzieję, w miarę zdrowych zmysłach A co? Czyżbyś miała takie same plany względem tegoż Wielkiego Dnia? pozdróweczki wsjem Wasza niedobra i niesłowna M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 19.01.2010 11:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2010 To czekam dalej i trzymam kciuki,choć nie wiem za co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madmegs 19.01.2010 19:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2010 Dobry wieczór C Ciekawe czy kto tu zagląda? Wpadłam tylko powiedzieć, że zdjęcia ściągam i posta piszę, w międzyczasie łeb farbuję, bo z tego ostatniego zamieszania i ciągłego pośpiechu, odkryłam naturalny kolor włosów. Bez ulepszaczy. I nie powiem, żeby mi przypadł do gustu... Lecę do łazienki bo coś mi spływa po szyi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 20.01.2010 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2010 Ja zaglądam Ciebie czas i ZE goni,aby zrobić tą instalację. A wiesz już jaką będziesz miała taryfę Budowlaną czy zwykłą? Nie zgadzaj się na budowlaną,upieraj się na zwykłą. My w piątek odbieramy decyzję nadania numeru domu i jak zdążymy to w ZE zmieniamy umowę. Prawda,że cieszy człowieka to,że zdolny małżonek zaoszczędził na robociżnie Pozdrawiam ,muszę iść zobaczyć jak tam galaretka do ciasta itd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madomator 20.01.2010 22:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2010 Ja też wpadłam, widziałam kable No na tyle na ile się na kablach znam - no to pięęękne są Ale już masz pierwszy niezaprzeczalny plus forum murator. Jak te kable się pochowa, przyjdą tynki i inne fanaberie, a na koniec dziurkę w ścianie będzie trzeba zrobić, to będzie ściągawka gdzie te kable. Swego czasu moi rodzice podjęli jedyną słuszną decyzję o porzuceniu mieszkania na rzecz własnego domu, ale zakupili wtórnie. Odświeżyli w środku, Pan Starszy się wziął za rekonesan przed docieplaniem z zewnątrz i... spacyfikował instalację na części jednego piętra Z tymi papierami to znów pozmieniali z jakimiś certyfikatami energetycznymi czy coś jeszcze? A w kwestii fermentu i planów Wielkiego Dnia- NO BA ale TYLKO i WYŁĄCZNIE przez Ciebie i indoktrynację muzyczną. Nie wiem jeszcze ile to kosztuje, ale od pewnego czasu pod silnym wpływem Monah spełniam się lampowo i żrę śnieg, więc już gorzej nie będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madmegs 21.01.2010 06:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2010 Ja zaglądam Ciebie czas i ZE goni,aby zrobić tą instalację. A wiesz już jaką będziesz miała taryfę Budowlaną czy zwykłą? Nie zgadzaj się na budowlaną,upieraj się na zwykłą. My w piątek odbieramy decyzję nadania numeru domu i jak zdążymy to w ZE zmieniamy umowę. Prawda,że cieszy człowieka to,że zdolny małżonek zaoszczędził na robociżnie Pozdrawiam ,muszę iść zobaczyć jak tam galaretka do ciasta itd No my od początku mamy mieć taryfę zwykłą, z pominięciem budowlanej i stąd cały ten cyrk chyba... Numer domu juz będziecie mieli? U nas dopiero po odbiorze budynku dają.... Chyba fajnie jest mieć numer domu. buziaki M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naLeśnik 21.01.2010 07:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2010 ...... Chyba fajnie jest mieć numer domu. jasne że fajnie ....tylko trzeba go jeszcze chociaż powiesić na domku a z moim tempem cienko to widzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madmegs 21.01.2010 07:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2010 Ja też wpadłam, widziałam kable No na tyle na ile się na kablach znam - no to pięęękne są Ale już masz pierwszy niezaprzeczalny plus forum murator. Jak te kable się pochowa, przyjdą tynki i inne fanaberie, a na koniec dziurkę w ścianie będzie trzeba zrobić, to będzie ściągawka gdzie te kable. Swego czasu moi rodzice podjęli jedyną słuszną decyzję o porzuceniu mieszkania na rzecz własnego domu, ale zakupili wtórnie. Odświeżyli w środku, Pan Starszy się wziął za rekonesan przed docieplaniem z zewnątrz i... spacyfikował instalację na części jednego piętra Z tymi papierami to znów pozmieniali z jakimiś certyfikatami energetycznymi czy coś jeszcze? A w kwestii fermentu i planów Wielkiego Dnia- NO BA ale TYLKO i WYŁĄCZNIE przez Ciebie i indoktrynację muzyczną. Nie wiem jeszcze ile to kosztuje, ale od pewnego czasu pod silnym wpływem Monah spełniam się lampowo i żrę śnieg, więc już gorzej nie będzie dokumentacja fotograficzna to podstawa ja jeszcze zamierzam rozrysować to sobie na takich rzutach ścian jakby... Bo ja lubię w ścianach wiercić Co do Energetyki, to oni teraz chca drugiej pieczątki inzyniera z uprawnieniami budowlanymi oprócz pieczątki wykonawcy z uprawnieniami elektrycznymi. Zgroza, mówie ci! Szukamy kolejnego chlopa i powiem, że nielatwo jest Co do Flo- strasznie okropnie niesamowicie się cieszę, że też idziesz! :lol: Troche się co prawda dziwnie czuję jako Indoktrynator Muzyczny ale w imie Florence,? Co mi tam! Bilety sa po 110 zł i wogóle to ty masz zajebiście bo bliziutko, nie musisz się tłuc pociągami z drugiego końca naszej umiłowanej ojczyzny Co najwyżej bilet na autobus zakupisz... Co do Wielkiej Zarazy - nie dziwię się że jesz śnieg Piękne te lampy! Ja, kiedy dotrę do wykończeniówki, przez monah będę miała w menu śnieg naprzeminnie (w zależności od pór roku ) z deszczówką, tudzież suchym chlebem od dobrych ludzi... Szara szajba kosztuje O Starckach i innych palgach nie wspomne ! To co? Widzimy się w stodole? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 21.01.2010 07:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2010 To była cała batalia,o nadanie tego numeru,a jeszcze więcej,żeby ZE zgodził się nam zmienić taryfę tylko na podstawie nadania tego numeru. Bo jeszcze w listopadzie ZE miał całą listę wszelkiej maści papierów ,aby móc zmienić taryfę. naLeśnik,co słychać u Ciebie,bo termin już minął. Już jest ,czy jeszcze czekacie na Bartusia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madmegs 21.01.2010 07:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2010 ...... Chyba fajnie jest mieć numer domu. jasne że fajnie ....tylko trzeba go jeszcze chociaż powiesić na domku a z moim tempem cienko to widzę NaLeśnik! Wszelki duch pana boga chwali! Spoko z wieszaniem, dobrze jest mieć taka przynależność administracyjną do miejsca czuć A z ciekawości - jaki masz numer? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naLeśnik 21.01.2010 07:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2010 A z ciekawości - jaki masz numer? oczywiście pytasz o numer domu? ......... 17 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 21.01.2010 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2010 U nas dają numer nawet samej działce. My dostaliśmy do fundamentu. Prosze bardzo dowód: http://lh5.ggpht.com/_qAvdwl7BULY/Sy0FEAsvW7I/AAAAAAAAA94/C-9z0ddO5I0/s640/DSC_3597.JPG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nastka79 21.01.2010 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2010 http://lh5.ggpht.com/_qAvdwl7BULY/Sy0FEAsvW7I/AAAAAAAAA94/C-9z0ddO5I0/s640/DSC_3597.JPG I tabliczkę w komplecie dostaliście? My musieliśmy sami sobie numerek kupować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 21.01.2010 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2010 Tabliczka została zakupiona na allegro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nastka79 21.01.2010 12:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2010 Też pod "C" mieszkam, ale pod 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 21.01.2010 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2010 U nas dają numer nawet samej działce. My dostaliśmy do fundamentu. Prosze bardzo dowód: http://lh5.ggpht.com/_qAvdwl7BULY/Sy0FEAsvW7I/AAAAAAAAA94/C-9z0ddO5I0/s640/DSC_3597.JPG W przysłowiu mówią co kraj to obyczaj,a u nas jest co gmina to inne zwyczaje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madmegs 22.01.2010 07:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2010 u nas numery nadaja po odbiorze domu To jeszcze trochę czasu mamy Zdradzę Wam, że wlaśnie Sopelkiewicz jedzie do Energergetyki z papiórami Świętą pieczatką zdobyliśmy! Normalnie na tyłku nie mogę usiedzieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 22.01.2010 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2010 To świetnie,że będziesz miała w końcu problem z głowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 22.01.2010 12:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2010 Zdradzę Wam, że wlaśnie Sopelkiewicz jedzie do Energergetyki z papiórami Świętą pieczatką zdobyliśmy! Normalnie na tyłku nie mogę usiedzieć No to wielkie gratki!!!! Macie co opijać dzisiaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts