naLeśnik 19.02.2010 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2010 ello gratki za prąd!! jak nam podłączyli to cieszyłem się jak dziecko też od razu miałem taryfę mieszkaniową w lutym jest wyrównanie ciekawe ile będę miał nadpłaty? (albo raczej niedopłaty ) ps. Pani M. a Was to tam na śląsku cieszyńskim to nie zasypało?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madmegs 02.03.2010 20:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2010 dzięki Oświeconym być Zajefajne uczucie A co do zasypania to - a jakże - zasypało. Co by miało nie zasypać I nam się należała godziwa porcja białego goowna Z uwagi na położenie geograficzne i wysokość nad poziomem morza - porcja była z dokładką Ale wiosna już idzie, w rozpiętej kurtce chodzę, co by jej nie wystraszyć pozdróweczki M. PS Jak maluszek się sprawuje? Śpisz coś czy na rzęsach głównie się przemieszczasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 03.03.2010 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2010 http://www.allgraphics123.com/ag/01/9665/9665.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madmegs 07.03.2010 21:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2010 Hejka wszystkim Jestem po koncercie Flo i rozpiera mnie mega pozytywna energia Miłego tygodnia wsjem M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 08.03.2010 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2010 Dobrze,że byłaś na tym koncercie Flo,dzięki temu zostawiasz jakiś wpis i wiemy,że zyjesz . Dzięki za pozytywną energię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 14.03.2010 11:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2010 Cześć Szajbo, napisz mi jak żyjesz i czy w ogóle da się jakoś Ja mam małą piłkę z tyłu głowy, ale nie widać, bo pod włosami. A ogólnie to jestem na Ciebie zła, że nie chciałaś pojechać tam, gdzie należało Napisz do mnie!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madmegs 14.03.2010 17:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2010 Cześć Nelli No napisałam A nie pojechałam, bo się nie będę szlajać po zagranicznych należnych przybytkach. Jest dobrze i tak trzymać! I proszę proszę proszę nie bądź już na mnie zła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 15.03.2010 10:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2010 cześć krejzolko - mam nadzieję że wszystko ok i fajnie było poznać ciebie i twojego małżonka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 15.03.2010 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2010 Hejka Szalona Kobieto Fajnie że Cię poznałam i Twojego małża też Mam nadzieję że czujesz się dobrze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madmegs 15.03.2010 10:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2010 Zuza, Magi nam z małżem też szalenie miło było Was poznać Na marginesie, wszystko dobrze, dzięki za troskę. Na szczęście od tego się nie umiera pozdróweczki cieplutkie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 15.03.2010 15:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2010 Ja też ściskam mocno i kłaniam się Małżonu Twemu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madmegs 15.03.2010 18:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2010 a dziękować Dziękować Tylko dlaczego Ty mojemu buty chcesz oglądać? A serio - również masz ukłony od ślubnego mego. Dostałaś od niego zaszczytny tytuł jedynej rozsądnej kobiety w tym gronie wariatek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 15.03.2010 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2010 a dziękować Dziękować Tylko dlaczego Ty mojemu buty chcesz oglądać? A serio - również masz ukłony od ślubnego mego. Dostałaś od niego zaszczytny tytuł jedynej rozsądnej kobiety w tym gronie wariatek To chyba przegięłam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 16.03.2010 11:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2010 a ja nie mogłam z Wami szaleć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
haneczkakrk 23.03.2010 07:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2010 No to może najwyższa pora, żeby się przywitać. Od kilku dni (dokładnie cały weekend... no prawie cały), czytałam od początku twój dziennik budowy, łącznie z komentarzami na przemian, coby wszystko jakoś mi się chronologicznie ułożyło w powiedzmy jedną całość. Czytałam, ponieważ od kilku lat moim (naszym ) marzeniem jest posiadanie własnego małego domku z ogródkiem, a ponieważ nie posiadamy góryyyyy pieniędzy, więc znaciskiem na "małego domku". Uwielbiam oglądać projekty i odglądać zmagania budowlane innych ludzi, a twoje są tak wciągające, że zaniedbałam troszkę swoje obowiązki, ale cóż to... nie samą pracą człowiek (znaczy się ja ) żyje. Przy fragnmentach o słynnym już Maestro, aż zgrzytałam zębami ze złości, nie wspominając już o sołtysie . Zazdroszczę ci twojego Skrzacika, ale tak po ludzku bez nutki zawiści, bardzo mi się podoba i mam nadzieję, że jak już w końcu uda nam się znaleźć swoje miejsce (czyt: działkę), pod budowę domu, to też spełnię swoje marzenia... a, że należę do osób "normalnych inaczej" ( tu: blond włosy, ale raczej sztuczna inteligencja jak to nazwalas , lata swoje, ale jakoś dusza za tym nie nadąża, z tyłu liceum z przodu muzeum... , upss , tu się chyba zagalopowałam, tak źle jeszcze nie jest ) w każdym bądź razie, mam nadzieję, że uda mi się to bez większych kredytów (bo tak zupełnie bez to się chyba nie obędzie ) Pozdrawiam Cię cieplutko i czekam na dalsze fotorelacje z budowy . Ps: Gdzieś zdążyłam zuważyć, że masz urodziny w tym samym dniu co mój starszy syn , tzn. on ma urodziny w tym samym dniu co ty bo jest troszkę młodszy..., ale niewiele... jakieś 3 lata, bo ty przecież 18-tkę obchodziłaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madmegs 26.03.2010 16:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2010 Rasia - spoko spoko Dobrze jest! Co ma wisieć nie utonie AGP - żałuj, córko, żałuj haneczkakrk - no dziołszka , to żeś kawał roboty odwaliła. Przeczytać wszystko od deski do deski, ze zrozumieniem do tego Podziwiam z całego serca :D Serdecznie Cię witam w tych zwariowanych progach . Wierzę, że z Twoim entuzjazmem i samozaparciem oraz systematycznością masz ogromne szanse na zbudowanie w szybkim tempie ślicznego domku. I to niekoniecznie małego Skoro mnie, takiej popyrtanej kobicie wyszło (może nie do końca... ale coś tam już na tej budowie widać ) to Tobie uda się na pewno PS. pozdrowienia dla 3 lata młodszego ode mnie Twojego syna PPS. Widzisz... już Cię lubię ------------------------------------------------------------------------------ pozdrawiam wszystkich cieplutko i wiosennie wogóle głupio mi, że do nikogo nie zaglądam , zarobiona jestem po pachy Jeszcze tylko muszę przetrzymać kwiecień i w maju powinno być już troszkę luźniej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdalena74 26.03.2010 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2010 Cze madmegs, o kurna właśnie pierwszą w tym roku muchę, na dodatek utopioną w winie połknęłaBYM, czyli wiosna w pełni ale ja nie o tym , przyszłam zapytać co u Ciebie? byłam w dzienniku, a tam króluje sceneria zimowa, wiosny u Ciebie nie ma czy co? Ale trzeba przyznac że Skrzacik świetnie wygląda otulony tą puchowa kołderką Kiedy ruszacie z robotą i czym Ty taka zarobiona w tym kwietniu będziesz że na forum nie chcesz zaglądać? Ja cały wczorajszy i dzisiejszy dzien spędziłam na dworze i krzyża nie czuję, ale te dwadzieścia pare stopni wynagradza mi wszystko Pozdrawiam Cie wiosennie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 26.03.2010 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2010 AGP - żałuj, córko, żałuj Oj żebyś wiedziała, że żałuję... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 29.03.2010 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2010 M. jak dawno Cię nie było Niemniej jednak cieszę się widząc jakiś wpis A jak dom,sądząc po tym,że nie masz czasu To zapewne pracujesz w pocie czoła,rozmyslając nad szarościami na dom. Skarbona bez dna Pozdrawiam i czekam na nowe fotki domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 30.03.2010 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2010 M. specjalne życzenia świąteczne ,a jakie niech się spełnią te najważniejsze http://www.fotoszok.pl/upload/77c22162.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts