aniahubi 13.11.2012 23:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2012 Witaj z powrotem Oj, teraz to się będzie działo, prawda? ...kto by się tam zerami przejmował Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 13.11.2012 23:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2012 Dziubeczku, jestem 19-ego w Bielsku w BWA, wpadaj! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madmegs 14.11.2012 18:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2012 Cześć dziewczyny, ło matko aż mi się łezka w oku zakręciła.... Jakbym po długim wygnaniu wróciła na łono stęsknionej rodziny Markociu, hejka. Co do zera, zajarzyłam, bo mi się podejrzanie tanio wydało... Malka, znaczy że upiekło mi się? Atija, Aniahubi, Lidszu, AGP (Ona, jak mniemam ), Rasia - dzięki za cieplutkie przywitanie Nawet nie wiedziałam, że moja ksywa może mieć tyle rozczulających zdrobnień... No kurcze balans, wzruszyłam się! A wzruszona Szajba, to całkiem rozklejona Szajba ... Dziubeczku, jestem 19-ego w Bielsku w BWA, wpadaj! Hejka Małgoś, kurcze nie dam rady, muszę wtedy być w Posen. Inną razą kochana! tymczasem buziaki wasza stęskniona shayba A w temacie budowy - dostałam ofertę robocizny 17 zł za m2 tynku tradycyjnego. Czy kto wie czy cena ta jest godziwa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 14.11.2012 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2012 Nie no, upiekło, upiekło ...a co się upiekło ?? mam nadzieję,że jakiś serniczek ....mniammmmmm i nie wzruszaj Małpo bo opadnie ;)Jakże ja bym Cię tak wysciskała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 14.11.2012 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2012 No akurat przed chwila sie okazalo, ze nie bede tego 19-ego. A w Posen jestem 3 grudnia jak by co. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madmegs 20.11.2012 23:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2012 No akurat przed chwila sie okazalo, ze nie bede tego 19-ego. A w Posen jestem 3 grudnia jak by co. 3 grudnia to ja jestem w Katowicach... Kurcze ale te nasze koscji sje po swjecje szukajom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 20.11.2012 23:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2012 No akurat przed chwila sie okazalo, ze nie bede tego 19-ego. A w Posen jestem 3 grudnia jak by co. 3 grudnia to ja jestem w Katowicach... Kurcze ale te nasze koscji sje po swjecje szukajom A ja w Amsterdamie:lol2:. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 20.11.2012 23:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2012 A ja w Amsterdamie:lol2:. Oj, to niedobrze, bo chcialam przez Wawe wracac... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 21.11.2012 01:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2012 Oj, to niedobrze, bo chcialam przez Wawe wracac... A kiedy chcesz wracać, bo 4 już jestem back:D. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 21.11.2012 11:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2012 A kiedy chcesz wracać, bo 4 już jestem back:D. A no widzisz, to jest bardzo zawila i skomplikowana historia, na razie nie chce zapeszyc... ale jesli zostane na noc z 3/4 to 4-ego jeszcze bede. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madmegs 21.11.2012 12:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2012 Oj, to niedobrze, bo chcialam przez Wawe wracac... Małgoś, a co ci szkodzi przez Amsterdam wracać? Na mój gust to bardziej atrakcyjnie niż przez W-wkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 21.11.2012 12:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2012 Małgoś, a co ci szkodzi przez Amsterdam wracać? Na mój gust to bardziej atrakcyjnie niż przez W-wkę. Chwilowo nie mam tam interesu. A w Bielsku bede jakos na pocz. roku, cieszysz sie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madmegs 21.11.2012 13:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2012 bardzoooo. Aż sobie z radości podskoczę :lol2::lol2::lol2::lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 21.11.2012 13:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2012 Przyjdz, moja kumpela bedzie rozdawala dziela sztuki za darmo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madmegs 21.11.2012 19:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2012 Przyjdz, moja kumpela bedzie rozdawala dziela sztuki za darmo... no...to mnie skusiłaś... a wogóle to jadę teraz do Krakał, ale nie mam Cię po drodze Czy mówiłam już że nienawidzę PeKaPe? Pier...Kolei Państwowych, mam na myśli 7 godzin jechałam w temperaturze 35 stopni celsjusza, z zepsutym kiblem i smrodem z tegoż. Dodam, że wykupiłam 1 klasę... Na tabliczce znamionowej wagonu było napisane: Zakłady Przemysłu Metalowego H. Cegielski Przedsiębiorstwo Państwowe rok produkcji: 1985. Pociągiem zarządza ICC Kraków, nawet do picia nic nie dali:wtf: Normalnie szlagen mnie trafen. Cały dzień w podróży, w jakichś koszmarnych warunkach... A wyobraź sobie że właśnie dziaj mam geburstag... To se znalazłam okoliczności na świętowanie :bash: buuuuuuuuuuuuuuu:cry: ........ no to se ponarzekałam, od razu mi lepiej buziak i do zobaczenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 21.11.2012 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2012 Wszystkiego najlepszego Szajbuś!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madmegs 21.11.2012 19:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2012 och, dziękuję Markociu No i wyszło, że się dopraszam.... zła ja... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 21.11.2012 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2012 No i wyszło, że się dopraszam.... zła ja... oj tam oj tam... w pewnym wieku to już nie obciach Najlepszego kochana, co by Ci się dobrze działo, co by pociagi przyjeżdżały na czas i temperatura w nich była dostosowana do Twych potrzeb Niech Ci się mordencja facjatis cieszy kazdego dnia Ściskam Cię zdalnie wirtualnie i Twój kuzyn tyż kfiatka przynoszę http://www.toys4boys.pl/product/image/3605/C-fakepath-obrazek3697-1.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madmegs 21.11.2012 20:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2012 (edytowane) no dobra, to stawiam torta, driny i uciekam 8) Edytowane 21 Listopada 2012 przez madmegs Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 22.11.2012 00:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2012 100 lat 100 lat Staruszko Kochana. I wybaczam ze nie masz po drodze tylko dlatego ze masz urodziny... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts