Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Tu się gada

Recommended Posts

Jasne, że pytać Naleśnika :lol: Zaraz do niego lecę :p 8)

A wogóle to Sopelkiewicz ( całkiem słusznie zdaje się 8) :oops: ) powiedział, że moje problemy budowlane są z tego, że za dużo czytam i wogóle w nadmiarze za bardzo interesuję się szczegółami. :o :oops: :roll: Budowałabym jak normalna baba, to bym nie miała takich dylematów i spałabym spokojnie :roll: :-? :lol:

No i bądź tu człowieku mądry! :evil: po co w szkole nam tłukli do łbów, ze czytanie to skarb, a wiedza to pierwszy krok do sukcesu? :wink:

• Odpowiedzi 2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Moje połówka,też mówi,że budowanie byłoby o wiele łatwiejsze gdybym ja o wiele mniej czytała,więcej kumała i jeszcze więcej forsy miała na to co chcę ,a czego z racji braku gotówki mieć nie będę :cry: .

Ale co tam w końcu ja krucha istota jestem,marny puch :wink:

Dzięki za zaproszenie, z chęcią :lol:

Naleśnikowi już zadałam pytanie :lol: ,mam nadzieję,że znajdzie czas i odpowie

na nurtujące nas pytanie :wink:

No bo w końcu gdzie nie spojrzysz tam zielona więźba, a nie wszyscy dach deskują

No właśnie :):) Widzę, że rozumiemy się znakomicie :lol: 8)

Słuchaj, ja o tych roztworach solnych czytałam CHYBA na instrukcji kładzenia folii Marma. Akurat biorę inną, jakąś eurotop czy coś ( firmowaną przez Fakro) ale przeciez te folie to chemicznie jeden pies. :roll: Te trójwarstwoe. jakiś polipropyle, etylen czy jak mu tam... film ( ten dziurkowany :wink: ) i spodnia strona nośna... Więc jak tej szkodzi sól, to reszcie też? :wink:

Mnie się w domu pdf :evil: nie otwiera więc nie mogę sprawdzić :cry: ale może Ty looknij, linka Ci dam. Jest tam o tym czy nie?

http://www.marma.com.pl/pl/2,9,180/180/

na tej stronie jest instrukcja kryci pdf 7 04 2007 i tam to chyba było. Albo gdzie indziej? :roll: :oops:

Lookniesz? Please! :lol: