madmegs 08.04.2009 19:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2009 Dachówka dzisiaj nie dotarła Nie wiem, czy hurtownia zawaliła, czy też szefo kazał ją odłożyć na później. Głupio mi tak wydzwaniać z każda duperelą Zresztą, nie ma problemu, bo więźbę będą kończyć po świętach, więc w zasadzie ta dachówka jest tam teraz potrzebna jak łysemu grzebień Jeszcze by mi ją ukradli przez święta... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta84 09.04.2009 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2009 No właśnie Magda chociaz nie będziesz drżała przez swięta czy tam dachóweczka jeszcze leży czy może zaczeli sie do niej dopbierać jakieś ...Lepiej wszystko na spokojnie niż na łapu capu robić :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta84 09.04.2009 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2009 http://images47.fotosik.pl/101/0f6db54d419a8d09.jpg Żeby Wielkanoc w tym roku przyszła z sukcesem u boku Aby żyło się Wam zdrowo prywatnie i zawodowo Wielu, wielu chwil radosnych i cudownej, ciepłej wiosny. życzy Aneta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 09.04.2009 15:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2009 Wielkiej Nocy czas nadchodzi, Cały dzień się każdy głodzi. By móc jutro o poranku Siąść za stołem przy śniadanku. Zjeść kosz cały z jajeczkami, Zającami i kaczkami. A już następnego ranka Wiadrem wody zlać baranka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naLeśnik 10.04.2009 05:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2009 **___**_**___**_________****_**___**_______**___****_**__**_______*___**___**__**__*______*__**__***__**___**__*____*__**_____**__*____**_**__**_**________**____**___**__**___*___________*__*_____________*_*____0_____0____*_*_______@_______*_*_______________*___*_____v_____*_____**_____**_______*****_______ Wesołego królika co po stole bryka,Spokoju świętego i czasu wolnego,Życia zabawnego w jaja bogategoI w ogóle kurcze, wszystkiego najlepszego ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kotecek 10.04.2009 11:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2009 http://img11.imageshack.us/img11/5771/wielkanoc2006.jpg Wesołych Swiąt, smacznego jajka i bogato zastawionego stołu życzą Kotecki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TMK 10.04.2009 18:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2009 Wesołych Świąt.Zdrowia, szczęścia humoru dobrego, a, przy tym wszystkim stołu bogatego.Mokrego dyngusa, smacznego jajka.I niech, te święta będą jak bajka http://img25.imageshack.us/img25/5725/mailgooglecom7671574.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TomKa 10.04.2009 23:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2009 http://images36.fotosik.pl/97/88f217bf51f1b9d1med.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniahubi 11.04.2009 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2009 Rodzinnych, zdrowych i pogodnych Świąt Wielkiej Nocy - smacznego jajka i mokrego dyngusa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amonite 12.04.2009 13:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2009 http://astrojawil.pl/foto5/wielkanoc_07.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 14.04.2009 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2009 I jak tam po Świętach? Czy spędziłaś choć jeden dzień bez rozmyślań o budowie? Bo ja stwierdziłam,że to już mania prześladowcza, tzw.syndrom skrzatowca, Pozdrawiam i czekam na kolejne wpisy i fotorelacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maryna 15.04.2009 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2009 Madmegs moze za pózno , ale moze sie przydaNadbitka malowana trzykrotnie kolorem tiko, firmy Altaxin.pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 15.04.2009 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2009 Madmegs chyba poważnie wyśmingusowali Madzia jak poważna sprawa i nie możesz dotrzeć do kompa ,aby napisać daj znać(tylko jak?) to my ruszymy słownie z pomocą Odezwij się,pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madmegs 15.04.2009 14:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2009 Hejka No, nie pisałam, bo w dyngusa tylko ja i (jak się okazuje kamlotek ) o budowie myślałam. A od wtorku jazda bez trzymanki: w pracy, na budowie, i kolejny ranek przychodzi zaraz jak tylko się położę Ostatnio byłam tak zaaferowana, że ze służbowego kopma posłałam jakieś posty i mi za karę magicy od netu stronę muratora zablokowali. Niedobre magiki Zdaje się, że widocznie przegięłam pałę Tfu tfu psia d..pa, że mnie nie wywalili z roboty TFU TFU!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 15.04.2009 16:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2009 Oj na psa urok niedobre ludzie Widocznie nie budują domu i nie znają tego przymusu,aby odpowiedzieć na komentarze lub zobaczyć,co ciekawego dzieje się u innych na budowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 15.04.2009 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2009 No to , będę czekała na zdjęcia pięknego ,wielkiego dachu (wielkiej więźby). Tylko nie każ nam zbyt długo czekać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madmegs 15.04.2009 19:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2009 Asia, właśnie wróciłam z budowy. Ło jezusinku.... Jaką mam śliczną więźbę!!!! Jestem taka happy!!! Jutro wiecha ponoć. Znaczy się panowie przymawiają się o flachę, nie? Kupię dwie Mam cały aparat zdjęć, i wściekam się bo nie mogę zgrać zdjęć z aparatu. Komputer ślepiec jeden nie widzi sprzętu wrrr Nic próbuję dalej.... pozdrówki M. PS a co tam u Was? Jak skończę z tym aparatem to zaraz lecę zobaczyć co słychać u dobrych ludzi :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 15.04.2009 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2009 Czekam,czekam,cały czas czekam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madmegs 15.04.2009 20:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2009 madmegs DOMOWNIK FORUM (min. 500) http://lh4.ggpht.com/strzaleczka/SHX51FRaG2I/AAAAAAAAB5c/wG5oGP2CHPY/s144/chojrak.jpg Dołączył: 20 Lut 2008 Posty: 512 no, to już wiem dlaczego mi w pracy zablokowali muratora. Zdaje się, że przesadziłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madmegs 15.04.2009 20:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2009 Asia, sorry, fotek nie będzie Dziad jeden skubany nie chce współpracować! A tak go ładnie prosiłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts