madmegs 28.04.2009 20:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2009 Odnośnie dachu - zwróć uwagę, żeby Ci obmurowali więźbę porządnie. Co by kuny i inne gady nie właziły na poddasze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 28.04.2009 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2009 jakie obmurowanie więźby? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madmegs 28.04.2009 20:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2009 Czekaj pokażę Ci: http://www.superfoto.pl/zdjecia/foto/q/5/3/1/44244265_d.jpg pomiędzy murłatą a membraną. Cegły czy czego tam użyjesz murowane są na murze nośnym, po zewnętrznej stronie murłaty która ma szerokość zaledwie 14 cm. Nie daj sobie wmówić, że sam styropian wystarczy. energocieplnie tak. Ale dobrze by miał sztywne "plecki" W końcu nie po to budujesz dom o ścianach niemal półmetrowej grubości, żeby pod dachem "miękka" dziura była, nie? Chociaż podobno są różne szkoły, więc nie upieram się. Wierzę w tej kwestii moim wykonawcom. Zrobili sami z siebie, w cenie, nie musieli. To chyba coś znaczy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 28.04.2009 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2009 Dzięki,już bedę wiedziała.My zapewne będziemy mieli te nasze monolity. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madmegs 28.04.2009 20:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2009 I ok Marta i Kasia mają prześwit i tak pewnie też jest ok. Mówiłam - różne szkoły. Ale ja akurat jestem zajebiście zadowolona że tak zrobili, bo nie spieszy mi się teraz z ociepleniem poddasza. zasłonię same szyby i nic mi wiać i świecić na poddasze nie będzie. A Ty jak chcesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madmegs 28.04.2009 20:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2009 A jaką będziesz robiła podbitkę? Na krokwiach ( jak ma Marta) czy "kopytko" jak ma Kasia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 28.04.2009 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2009 ocieplenie poddasza bedzie robione w przyszłym roku , skoro Kasia i Marta mają prześwit to tylko wełna na poddaszu osłania od zimnego Okna także zasłonię,aby ochronić membranę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 28.04.2009 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2009 A jaką będziesz robiła podbitkę? Na krokwiach ( jak ma Marta) czy "kopytko" jak ma Kasia? tym zajmie się Kamlot,ale bodajże jak Marta (prostopadle do muru), trzeba będzie te długie odpady od słupów wykorzystać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madmegs 28.04.2009 20:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2009 Marta ma równolegle do krokwi. Kasia ma prostopadle do muru. Zajebiście kryje ścianę kolankową Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naLeśnik 28.04.2009 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2009 Jakie piwko lubisz? jasne, ciemne? Z sokiem? Mówisz - masz mogę się wprosić? jako rodowity Żywczanin poproszę bez soku.....Żywca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 28.04.2009 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2009 to już ambaras kamlota Madzia,nie gniewaj się,ale pozegnam się, niestety w domu póki co jest 1 komp z modemem od internetu miłej nocy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madmegs 28.04.2009 20:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2009 zapraszam http://hipernet24.com.pl/sklep/img_items/b/023/2382.jpg smacznego PS Odpowiednio schłodzone? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madmegs 28.04.2009 20:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2009 to już ambaras kamlota Madzia,nie gniewaj się,ale pozegnam się, niestety w domu póki co jest 1 komp z modemem od internetu miłej nocy papatki miłych snów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madmegs 28.04.2009 20:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2009 Jakie piwko lubisz? jasne, ciemne? Z sokiem? Mówisz - masz mogę się wprosić? jako rodowity Żywczanin poproszę bez soku.....Żywca Poważnie z Żywca jesteś?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naLeśnik 28.04.2009 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2009 Poważnie z Żywca jesteś?! no ba a co myślałaś, że tak bez powodu zachwycałem się Twoją okolicą....to prawie rzut beretem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madmegs 28.04.2009 20:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2009 No fakt, prawie. Ale to powinny Ci się były spodobać bardziej widoczki z wrześniowego wypadu. Tam był Beskid Żywiecki.(który nota bene uwielbiam i znam ) Buduję się w Beskidzie Śląskim. To kiedy Cię wywiało w opolskie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madmegs 28.04.2009 20:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2009 Chodzisz jeszcze po górach? Ja za dwa tygodnie wybieram się w Beskid Sądecki Jeszcze mnie tam nie było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naLeśnik 28.04.2009 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2009 .... To kiedy Cię wywiało w opolskie? już 8 lat tu mieszkam za chlebem moja droga mnie wywiało ..... nie dostałem pracy w górach w nadleśnictwie to znalazłem tu.....i tak już zostało. Mam znajomych w Ustroniu i w Wiśle, zresztą od czasu do czasu bywam w Ustroniu, mamy tam swój ośrodek szkoleniowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madmegs 28.04.2009 20:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2009 No to jak będziesz na szkoleniu to się zapowiedz. Pięć przystanków PKS-em Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naLeśnik 28.04.2009 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2009 Ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts