aneta84 04.05.2009 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2009 Hej Madzia No no no GRATULUJE STANU SUROWEGO OTWARTEGO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Piekny Skrzacik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia w 04.05.2009 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2009 yuhuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Gratulacje Magduśka!!!!! Bardzo się cieszę razem z Wami!!!!!!!!!!! Domek jest piękny, zgrabny i ogólnie prezentuje się cuuuudnie!!!!!!! Zbudowaliście swoje gniazdko, mimo przeszkód i różnych przygód podczas budowy.... Kierownik odebrał bez zastrzeżeń, więc jest super Tak poza wszystkim..... JESTEŚ WIELKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jeszcze raz gratuluję i posyłam moc uścisków dla wszystkich inwestorów!!!!!!!! pozdróweczki, kasia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madmegs 04.05.2009 16:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2009 Asia, zastanawiam się nad ociepleniem mojego fundamentu. Widziałam u Ciebie, ze nie ocieplałaś styropianem fundamentu. Dlaczego? Bo u nas ściana fundamentowa ma 38cm grubości , a ocieplanie ściany fundamentowej ma sens,gdy ma standartową grubość 24cm. U mnie też ściana fundamentowa ma 38 cm!!!! Bo murowali ją z bloczków betonowych układanych w poprzek a nie wzdłuż http://www.superfoto.pl/zdjecia/foto/p/8/7/0/35522680_d.jpg A swoją drogą ładnie krzywo to murowali. :0 Jakoś nie mam złudzeń, że ta fala dunaju to przekłamanie aparatu To co? Znaczy, że nie muszę ocieplać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madmegs 04.05.2009 16:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2009 Gratuluję SSO! Dom się dobrze prezentuje. To co, znowu się ścigamy? Humus chyba jednego dnia zdejmowaliśmy. Moi istalatorzy póki co trochę nieruchawi, więc możemy spotkać się także na finiszu A w ogóle obmurowanie więźby to fajna sprawa. Nasi murarze nawet mieli to w umowie, ale się wykpili i nie zrobili. Majster tłumaczył się, że nie wie jak, że się nie da, blablabla - ściemniał jak zawsze. Musiałem potem deskami dziury zabijać aby wichry i wróbelki alarmu nie załączały. Marta, Maciek, dziękuję za gratulacje i Wasze wsparcie Fajnie było "na bieżąco" wymieniać się doświadczeniami Co do humusu - dokładnie tak Natomiast odnośnie finiszu - raczej się tam nie spotkamy ( w tym samym czasie ). Ja na ten rok zakończyłam inwestycje budowlane. Teraz muszę się trochę odkuć finansowo Ale będę trzymała kciuki za Was! Obmurowanie więźby - zadowolona jestem strasznie!!!!! Nic mi nie wieje ani nie wlatuje Pozdrówki M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madmegs 04.05.2009 16:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2009 a, jeszcze jedno... Tak bardzo chciałabym się podzielić moja radością... Ale nie mam tych p...przonych fotek, na poparcie faktów ....... nic nie szkodzi, że na razie brak fotek Gratki za SSO :) i dalej do przodu w kolejnych pracach!!....trzymam kciuki. Fotki już są. No...jedna fotka. Ale jak już dorwę urządzenie do zrzucania fotek, to się Wam wszystkim kompy pozawieszają od moich zdjęć Dziękuję za gratki i liczę na dalsze wsparcie. Nie ma to jak męski rzeczowy punkt widzenia pozdro M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madmegs 04.05.2009 16:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2009 Hej Madzia No no no GRATULUJE STANU SUROWEGO OTWARTEGO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Piekny Skrzacik Hej Anetka, dziękuję Mnie też mój domek podoba się strasznie bardzo okropnieeee!!! Dziękuję Ci za to, że jesteś tu ze mną i za wszystkie rady Nie odchodź Pozdrawiam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madmegs 04.05.2009 16:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2009 yuhuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Gratulacje Magduśka!!!!! Bardzo się cieszę razem z Wami!!!!!!!!!!! Domek jest piękny, zgrabny i ogólnie prezentuje się cuuuudnie!!!!!!! Zbudowaliście swoje gniazdko, mimo przeszkód i różnych przygód podczas budowy.... Kierownik odebrał bez zastrzeżeń, więc jest super Tak poza wszystkim..... JESTEŚ WIELKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jeszcze raz gratuluję i posyłam moc uścisków dla wszystkich inwestorów!!!!!!!! pozdróweczki, kasia Kasiu, dziękuję za gratulacje, ale to głównie TWOJA zasługa! Gdyby nie TY, nie byłoby tu ani mnie, ani mojego domeczku Dziękuję Ci za pomoc udzielaną mi o każdej porze dnia, cierpliwość dla moich dociekliwych pytań , za rady, wszystkie co do jednej bardzo pożyteczne i za wielką życzliwość. Budowa domu to dla mnie przygoda życia, poznanie Ciebie i Twojej przeuroczej rodzinki to jedna z fajniejszych rzeczy, jakie mi się w życiu przytrafiły. Buziaki wielkie!!!! Twoja szalona i zakręcona cokolwiek M. z resztą skołowanych ( przez mnie ) Sopelkiewiczów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta84 04.05.2009 18:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2009 Hej Anetka, dziękuję Mnie też mój domek podoba się strasznie bardzo okropnieeee!!! Dziękuję Ci za to, że jesteś tu ze mną i za wszystkie rady Nie odchodź Pozdrawiam M. Nie wiem jak Ty Madzia ale Ja to sie nigdzie nie wybieram Pozdr. A. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 04.05.2009 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2009 Asia, zastanawiam się nad ociepleniem mojego fundamentu. Widziałam u Ciebie, ze nie ocieplałaś styropianem fundamentu. Dlaczego? Bo u nas ściana fundamentowa ma 38cm grubości , a ocieplanie ściany fundamentowej ma sens,gdy ma standartową grubość 24cm. U mnie też ściana fundamentowa ma 38 cm!!!! Bo murowali ją z bloczków betonowych układanych w poprzek a nie wzdłuż http://www.superfoto.pl/zdjecia/foto/p/8/7/0/35522680_d.jpg A swoją drogą ładnie krzywo to murowali. :0 Jakoś nie mam złudzeń, że ta fala dunaju to przekłamanie aparatu To co? Znaczy, że nie muszę ocieplać? Trochę zbiłaś mnie z pantałyku Mój wykonawca ,kierownik budowy i nadzór budowlany zapewniali mnie,ze nie trzeba Podobno,te mrozy które panuja na Warmii,nie przejdą przez 38cm scianę fundamentową ,wypełnioną wewnątrz pospólką i obsypaną na zewnatrz też pospółką. Mam nadzieję,że się nie mylą i wiedzą co mówią Pozdrawiam właścicielke domu SSO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madmegs 04.05.2009 18:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2009 hehe :) właścicielkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madmegs 04.05.2009 19:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2009 Hej Anetka, dziękuję Mnie też mój domek podoba się strasznie bardzo okropnieeee!!! Dziękuję Ci za to, że jesteś tu ze mną i za wszystkie rady Nie odchodź Pozdrawiam M. Nie wiem jak Ty Madzia ale Ja to sie nigdzie nie wybieram Pozdr. A. Na to liczyłam A jak sprawa zielonej łazieneczki? I jak urządzisz na górze pokoje? Jakieś pomysły? M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta84 04.05.2009 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2009 Co do zielonej łazienki to mam dobre wieści własnie sie robi sama jestem ciekawa jak to tam wyszło bo dzisiaj glazurnik zaczał kłasc płytki ale jak tylko dorwe zdjęcia to sie pochwale troche boje sie efektu Co do urzadzenia górnych pokoi to jeszcze nie mam pomyslu hmm Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madmegs 04.05.2009 19:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2009 Coś mi mówi, że będzie super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madmegs 04.05.2009 19:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2009 Asia, jak tam przygotowania do boju na placu budowy? Nie ma to jak inwestorka sama sobie dopilnuje dachu pozdróweczki M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 04.05.2009 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2009 Właśnie odebrałam emailem zdjęcia za chwile wrzucę. Aż przebieram nogami , coraz ładniejszy Skrzacik powstaje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madmegs 05.05.2009 18:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2009 Asia, byłam, zobaczyłam... Suuper! Był "bunkier" robi się "domek" Jedź i dopilnuj wszystkiego Będzie super A to z kluczami w torebce? Jakbym siebie widziała My blondynki tak zdaje się mamy... Ale gdyby nie to, to nie miałabyś pretekstu, aby w środku tygodnia urlop sobie robić i na budowie kibicować Buziaki M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madmegs 05.05.2009 20:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2009 madmegs DOMOWNIK FORUM (min. 500) http://lh4.ggpht.com/strzaleczka/SHX51FRaG2I/AAAAAAAAB5c/wG5oGP2CHPY/s144/chojrak.jpg Dołączył: 20 Lut 2008 Posty: 666 six six six...the number of the beast Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naLeśnik 05.05.2009 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2009 ..... My blondynki ..... Brunetki, blondynki - ja wszystkie was dziewczynki ........ Posty: 666 six six six...the number of the beast o tak....Iron Maiden Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madmegs 05.05.2009 20:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2009 A słucham sobie właśnie Za chwilę będzie "two minutes to midnight: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naLeśnik 05.05.2009 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2009 a to niespodzianka .....fajna muza a ja właśnie na uszach słuchawki i AC/DC high well to well....ale jazda !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts