madmegs 05.05.2009 21:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2009 Highway to hell Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naLeśnik 05.05.2009 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2009 Highway to hell pora iść spać!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madmegs 05.05.2009 21:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2009 spoko spoko LUZIK Ale ja faktycznie spadam uciąć komara, bo rano znów będę miała oczy na zapałki pozdrówki M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naLeśnik 05.05.2009 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2009 spoko spoko no dobra w takim razie .......ostatnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madmegs 05.05.2009 21:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2009 co ostatnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madmegs 05.05.2009 21:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2009 aaa! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naLeśnik 05.05.2009 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2009 jeszcze dwa, trzy łyki ulubionego napoju ......i spanko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madmegs 05.05.2009 21:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2009 Ja nic nie mam Idę spać zatem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naLeśnik 05.05.2009 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2009 Ja nic nie mam ja już też nic Idę spać zatem dobranoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madmegs 07.05.2009 19:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2009 Nowy dzień, nowy wieczór, a wszyscy śpią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naLeśnik 07.05.2009 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2009 ja jestem! ale tylko jednym okiem a drugim lukam na mecz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madmegs 07.05.2009 20:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2009 acha, to nie przeszkadzam, rozumiem mecz, męska rzecz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naLeśnik 07.05.2009 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2009 ... rozumiem mecz, męska rzecz... ta męska....zwłaszcza jak grają dwa niemieckie zespoły ......wczoraj to była poezja!! co słychować?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madmegs 07.05.2009 20:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2009 ano nic...pieniądzory trzeba zarabiać, coby przyjemności budowlane spłacić W międzyczasie zgrywam zdjęcia, próbuję sklecić zaległego posta, nie uwierzysz, jak skończyłam pisać trzecią stronę, prąd wyłączyli... Nic tylko się pociąć Idę spać, jutro znów do roboty Byle do soboty Pozdrówki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madmegs 08.05.2009 21:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2009 Hellooooouuuuuu! Jest tam kto??? To ja się produkuję, wklejam obiecane zdjęcia kosztem wszystkiego a tu nikt na to nawet nie spojrzy?? Liczyłam na och i ach a tu cisza... No nic, w takim razie, dalej klepię zaległości Pozdrówki cieplutkie i majowe, jakby co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Klara1980 09.05.2009 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2009 Fajnie, fajnie... alleee fajnie. Domek stoi, prezentuje sie pięęęknie i dachówka lśni w słońcu. Gratuluje! Caly czas nie mogę się nadzwić, że taki prosty domek jak skrzat daje taki efekt! Jest cudny! Koniec maślenia! Mam nadzieje, ze te piękne kasztany stoją z dala od ślicznego domku. Ja mieszkam pod kasztanami brrrrrrrrrrrrrrrr słońca nie przepuszczają , dom jest cały czas w cieniu, zimno brrrr Takie ładne drzewa, a ja ich tak nie lubię! Dach mi nieszczą! Może nie mi ale właścicielowi brrrrrrrrrrrrr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naLeśnik 10.05.2009 12:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2009 Siemanko powaga z tym wyłączeniem prądu?? jak tak to i tak przesadziłaś z tym pocięciem domek piękny widoczki też.... no cóż Ameryka, żyć nie umierać....pozdrówki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 11.05.2009 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2009 Hej Madzia,nie było mnie zaledwie pare dni i po powrocie widzę takie zmiany u Ciebie . Stwierdzam,iż jesteś właścicielką pięknego,cudniastego domu . Naprawdę śliczny masz dom,aż Ci normalnie zazdroszczę,ale jeszcze trochę i ja będę miała podobny,oby choć w szczęści był taki ładny jak Twój Czy te rury od odpowietrzenia w dachu wychodzą od kominka kanalizacyjnego? I jaka musi być do nich specjalna taśma? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madmegs 11.05.2009 15:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2009 Fajnie, fajnie... alleee fajnie. Domek stoi, prezentuje sie pięęęknie i dachówka lśni w słońcu. Gratuluje! Caly czas nie mogę się nadzwić, że taki prosty domek jak skrzat daje taki efekt! Jest cudny! Koniec maślenia! Mam nadzieje, ze te piękne kasztany stoją z dala od ślicznego domku. Ja mieszkam pod kasztanami brrrrrrrrrrrrrrrr słońca nie przepuszczają , dom jest cały czas w cieniu, zimno brrrr Takie ładne drzewa, a ja ich tak nie lubię! Dach mi nieszczą! Może nie mi ale właścicielowi brrrrrrrrrrrrr. Witaj i dzięki Co do kasztanów to znajdują się w bezpiecznej odległości pozdrawiam ciepło M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madmegs 11.05.2009 16:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2009 Siemanko powaga z tym wyłączeniem prądu?? jak tak to i tak przesadziłaś z tym pocięciem domek piękny widoczki też.... no cóż Ameryka, żyć nie umierać....pozdrówki Powaga z tym prądem. Od nowa pisałam... A z pocięciem to oczywiście przenośnia była pozdrówki M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts