Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Tu się gada

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

ano nic...pieniądzory trzeba zarabiać, coby przyjemności budowlane spłacić :cry: W międzyczasie zgrywam zdjęcia, próbuję sklecić zaległego posta, nie uwierzysz, jak skończyłam pisać trzecią stronę, prąd wyłączyli... Nic tylko się pociąć :wink:

Idę spać, jutro znów do roboty :x Byle do soboty :lol:

Pozdrówki

Fajnie, fajnie... alleee fajnie. Domek stoi, prezentuje sie pięęęknie i dachówka lśni w słońcu. Gratuluje!

Caly czas nie mogę się nadzwić, że taki prosty domek jak skrzat daje taki efekt! Jest cudny!

Koniec maślenia!

Mam nadzieje, ze te piękne kasztany stoją z dala od ślicznego domku. Ja mieszkam pod kasztanami brrrrrrrrrrrrrrrr słońca nie przepuszczają , dom jest cały czas w cieniu, zimno brrrr Takie ładne drzewa, a ja ich tak nie lubię! :evil: Dach mi nieszczą! Może nie mi ale właścicielowi brrrrrrrrrrrrr.

Hej Madzia,nie było mnie zaledwie pare dni i po powrocie widzę takie zmiany u Ciebie :o :o :o :o :o :o :o :o . Stwierdzam,iż jesteś właścicielką pięknego,cudniastego domu :lol: :lol: :lol: . Naprawdę śliczny masz dom,aż Ci normalnie zazdroszczę,ale jeszcze trochę i ja będę miała podobny,oby choć w szczęści był taki ładny jak Twój :roll:

Czy te rury od odpowietrzenia w dachu wychodzą od kominka kanalizacyjnego? I jaka musi być do nich specjalna taśma?

Pozdrawiam :lol:

Fajnie, fajnie... alleee fajnie. Domek stoi, prezentuje sie pięęęknie i dachówka lśni w słońcu. Gratuluje!

Caly czas nie mogę się nadzwić, że taki prosty domek jak skrzat daje taki efekt! Jest cudny!

Koniec maślenia!

Mam nadzieje, ze te piękne kasztany stoją z dala od ślicznego domku. Ja mieszkam pod kasztanami brrrrrrrrrrrrrrrr słońca nie przepuszczają , dom jest cały czas w cieniu, zimno brrrr Takie ładne drzewa, a ja ich tak nie lubię! :evil: Dach mi nieszczą! Może nie mi ale właścicielowi brrrrrrrrrrrrr.

Witaj i dzięki :oops: :lol: :lol: :lol:

Co do kasztanów to znajdują się w bezpiecznej odległości :lol:

pozdrawiam ciepło :D

M.