madmegs 11.05.2009 16:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2009 Hej Madzia,nie było mnie zaledwie pare dni i po powrocie widzę takie zmiany u Ciebie . Stwierdzam,iż jesteś właścicielką pięknego,cudniastego domu . Naprawdę śliczny masz dom,aż Ci normalnie zazdroszczę,ale jeszcze trochę i ja będę miała podobny,oby choć w szczęści był taki ładny jak Twój Czy te rury od odpowietrzenia w dachu wychodzą od kominka kanalizacyjnego? I jaka musi być do nich specjalna taśma? Pozdrawiam Hejka Co do domku, też mi się osobiście piękny wydaje heheh , ale zdradzę Ci tajemnicę: z tego co u Ciebie na budowie widziała, to w żadnej części Twój domek nie będzie taki ładny jak mój! Będzie RÓWNIE ładny albo i piękniejszy!!! Uwierz mi. Kiedy Kasia mówiła mi, że też będę miała ładny domek, a ja widziałam ten mój rozbabrany bunkier, to wcale ale to wcale Jej nie wierzyłam A teraz honor muszę zwracać I czynię to z przyjemnością Kasiu, jeśli to czytasz, przepraszam, jeśli zwątpiłam w Twoje słowa na temat przyszłego wyglądu mojego domku. Hau hau hau - trzykrotnie odszczekuję Buziakiaczki M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 11.05.2009 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2009 Masz rację,musi tak być, nie inaczej. Chociaż patrząc na nasz dom,aż trudno w to uwierzyć . Pełno w nim wpadek,źle podjetych decyzji,niedoróbek. Ale cóż będzie czas to trzeba będzie to wszystko wyprostować Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naLeśnik 11.05.2009 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2009 ....... Chociaż patrząc na nasz dom,aż trudno w to uwierzyć . Pełno w nim wpadek,źle podjetych decyzji,niedoróbek. ..... myślisz, że tylko u Ciebie tak jest?? ...... to od razu piszę, że nie choć zdaje się to wątpliwe pocieszenie. Ale co tam, nie ma sensu się przejmować takimi rzeczami bo człowiek osiwieje....patrzcie jakie Wasze domki są piękne!!......i tego się trzymamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 12.05.2009 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2009 Dziękuję Drogi naLeśniku za słowa pocieszenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naLeśnik 12.05.2009 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2009 madmegs to już topografie Waszej działki znamy dokładnie domek śliczny, widoczki, inwestorka ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madmegs 12.05.2009 21:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2009 madmegs to już topografie Waszej działki znamy dokładnie heheh, rozpędziłam się Jeszcze zmiany zaszły w ogródku, ale o tym w następnym odcinku A co myślisz, że krzaczkom i własnoręcznie, w pocie czoła i krwi na stopach, skoszonej trawce odpuszczę? Nigdy w życiu! Jak już zakupiłam ten czytnik kart, to nareszcie mogę sobie szaleć ze zdjęciami! domek śliczny, widoczki, miło, że też tak sądzisz inwestorka ... jezuu jaka inwestorka?? Czyżbym sama sobie fotkę cyknęła? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naLeśnik 12.05.2009 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2009 jeszcze sama sobie nie cyknęłaś ale intuicja mnie nie zawodzi tym optymistycznym akcentem muszę pożegnać się ...powieki zapałkami podpieram...... trzymaj się do następnego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madmegs 12.05.2009 21:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2009 heheh Dobranoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 17.05.2009 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2009 Witam w niedzielne południe panią inwestorkę Ale znając życie pani inwestorka zapewne szaleje na działce ,już widzę te tumany kurzu i śmigającą łopatę, a pośrodku ogólnej zawieruchy śmigający blond kolor włosów inwestorki. Ale się nie dziwię,u Ciebie Magda to jest porządek na działce,bo u mnie jest totalny bałagan i nieporządek,mimo moich usilnych starań Skrzacik prezentuje się wspaniale i wymaga ładnego otoczenia pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madmegs 18.05.2009 19:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2009 Kochana, oczywiście, że szalałam na działce :) Co prawda w sobotę lało, więc byłam zmuszona sobie odpuścić, ale w niedzielę to nadrobiłam Do tego zrobiłam prawdziwego grilla dla znajomych. Molestowali mnie już od dłuższego czasu, że działkę przed nimi ukrywam Było cudnie, pogoda piękna, świetne towarzystwo i pyszne żarciuszko. Czegóż można więcej chcieć? :) Wkrótce i Ty będziesz świętować sso buziaki M Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 21.05.2009 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2009 A co tu tak cicho Magda odezwij się, wiem,ze masz mało czasu, ale wypadałoby napisać parę słów od czasu do czasu A może jakieś nowe zdjęcie Twojego pięknego domku Zdjęcie "przed" mi się podoba,ale "po" nic nie zdystansuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 27.05.2009 18:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2009 Halo-halo Magda,odezwij się Całkowicie Cię ta działka pochłonęła czy co? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naLeśnik 27.05.2009 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2009 No właśnie co ta cisza ma znaczyć?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 28.05.2009 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2009 Też się zastanawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madmegs 29.05.2009 22:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2009 No właśnie... cóż ta cisza może oznaczać? Że: a) Sopelkiewiczowa tak upojona własnym szczęściem z powodu posiadania wymarzonego dachu zapiła się z radości na śmierć? b) z powodu jak powyżej zadziera nosa i do nikogo się nie odzywa? c) zapinkala 25 h per doba żeby spłacić długi powstałe w wyniku posiadania wymarzonego dachu i na nic innego nie ma czasu? d) padł jej internet i zwyczajnie nie ma szans, żeby się odezwać? e) padła trupem ogólnie, z powodów nieznanych? f) ukatrupił ją własnoręcznie Sopelkiewicz, bo normalnie z nią nie wytrzymał... Ciekawe...na co stawiacie? pozdrowienia dla ankietowanych w imieniu Sopelkiewiczowej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 30.05.2009 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2009 g) po prostu odpoczywa i się relaksuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia w 30.05.2009 12:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2009 No właśnie... cóż ta cisza może oznaczać? Że: a) Sopelkiewiczowa tak upojona własnym szczęściem z powodu posiadania wymarzonego dachu zapiła się z radości na śmierć? b) z powodu jak powyżej zadziera nosa i do nikogo się nie odzywa? c) zapinkala 25 h per doba żeby spłacić długi powstałe w wyniku posiadania wymarzonego dachu i na nic innego nie ma czasu? d) padł jej internet i zwyczajnie nie ma szans, żeby się odezwać? e) padła trupem ogólnie, z powodów nieznanych? f) ukatrupił ją własnoręcznie Sopelkiewicz, bo normalnie z nią nie wytrzymał... Ciekawe...na co stawiacie? pozdrowienia dla ankietowanych w imieniu Sopelkiewiczowej Według mnie a) mogła popić i to ostro, ale raczej żyje, bo znak w postaci postu dała b) wykluczone - ona nie z takich c) prawdopodobne - zawzięta jest i robi wszystko, żeby dom był już tylko jej d) stawiam na tą opcję e) nie, to takie proste nie jest f) nigdy w życiu - on ją tak kocha, że na pewno nie byłby w stanie jej ukatrupić A jaka jest nagroda za dobrą odpowiedź????? buziaczki, kasia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naLeśnik 31.05.2009 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2009 człowiek sobie paznokcie obgryza (bo się martwi) a ona sobie jeszcze teleturniej urządza......to ja wybieram opcje telefon do przyjaciela...... madmegs proszę o odpowiedź? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 01.06.2009 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2009 Forumiadę zrobiła, a poprawnej odpowiedzi nie chce udzielić ? Nie ma czasu zapewne buszuje na działce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 02.06.2009 06:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2009 http://www.fotoszok.pl/albums/userpics/13651/48%5B1%5D.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts