Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Tu się gada

Recommended Posts

Hej Madzia,nie było mnie zaledwie pare dni i po powrocie widzę takie zmiany u Ciebie :o :o :o :o :o :o :o :o . Stwierdzam,iż jesteś właścicielką pięknego,cudniastego domu :lol: :lol: :lol: . Naprawdę śliczny masz dom,aż Ci normalnie zazdroszczę,ale jeszcze trochę i ja będę miała podobny,oby choć w szczęści był taki ładny jak Twój :roll:

Czy te rury od odpowietrzenia w dachu wychodzą od kominka kanalizacyjnego? I jaka musi być do nich specjalna taśma?

Pozdrawiam :lol:

Hejka :)

Co do domku, też mi się osobiście piękny wydaje heheh 8) :lol: :lol: :lol: , ale zdradzę Ci tajemnicę: z tego co u Ciebie na budowie widziała, to w żadnej części Twój domek nie będzie taki ładny jak mój! 8) Będzie RÓWNIE ładny albo i piękniejszy!!! :lol: :lol: :lol: Uwierz mi. :) Kiedy Kasia mówiła mi, że też będę miała ładny domek, a ja widziałam ten mój rozbabrany bunkier, to wcale ale to wcale Jej nie wierzyłam :oops: A teraz honor muszę zwracać :oops: :wink: I czynię to z przyjemnością 8) :lol:

Kasiu, jeśli to czytasz, przepraszam, jeśli zwątpiłam w Twoje słowa na temat przyszłego wyglądu mojego domku. :oops: Hau hau hau - trzykrotnie odszczekuję :wink: :wink: :wink:

Buziakiaczki

M.

• Odpowiedzi 2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

....... Chociaż patrząc na nasz dom,aż trudno w to uwierzyć :roll: . Pełno w nim wpadek,źle podjetych decyzji,niedoróbek. .....

myślisz, że tylko u Ciebie tak jest?? ...... to od razu piszę, że nie choć zdaje się to wątpliwe pocieszenie.

Ale co tam, nie ma sensu się przejmować takimi rzeczami bo człowiek osiwieje....patrzcie jakie Wasze domki są piękne!!......i tego się trzymamy :)

madmegs to już topografie Waszej działki znamy dokładnie :)

heheh, rozpędziłam się :oops: :oops: :oops: Jeszcze zmiany zaszły w ogródku, ale o tym w następnym odcinku :wink: A co myślisz, że krzaczkom i własnoręcznie, w pocie czoła i krwi na stopach, skoszonej trawce odpuszczę? :o :wink: Nigdy w życiu! :lol: Jak już zakupiłam ten czytnik kart, to nareszcie mogę sobie szaleć ze zdjęciami! 8) 8) 8) :lol: :lol: :lol:

domek śliczny, widoczki,

miło, że też 8) tak sądzisz :lol:

inwestorka ...;)

jezuu :o jaka inwestorka?? :o :roll: Czyżbym sama sobie fotkę cyknęła? :o :wink:

Witam w niedzielne południe panią inwestorkę :lol:

Ale znając życie pani inwestorka zapewne szaleje na działce :roll: ,już widzę te tumany kurzu i śmigającą łopatę, a pośrodku ogólnej zawieruchy śmigający blond kolor włosów inwestorki. Ale się nie dziwię,u Ciebie Magda to jest porządek na działce,bo u mnie jest totalny bałagan i nieporządek,mimo moich usilnych starań :cry:

Skrzacik prezentuje się wspaniale i wymaga ładnego otoczenia :p

pozdrawiam

Kochana, oczywiście, że szalałam na działce :):):)

Co prawda w sobotę lało, więc byłam zmuszona sobie odpuścić, ale w niedzielę to nadrobiłam :) Do tego zrobiłam prawdziwego grilla dla znajomych. Molestowali mnie już od dłuższego czasu, że działkę przed nimi ukrywam :wink: Było cudnie, pogoda piękna, świetne towarzystwo i pyszne żarciuszko. Czegóż można więcej chcieć? :):):)

Wkrótce i Ty będziesz świętować sso :lol:

buziaki M

No właśnie... :wink: cóż ta cisza może oznaczać? :roll: :wink:

Że:

a) Sopelkiewiczowa tak upojona własnym szczęściem z powodu posiadania wymarzonego dachu zapiła się z radości na śmierć? :roll: :wink: :o

b) z powodu jak powyżej zadziera nosa i do nikogo się nie odzywa? :wink:

c) zapinkala 25 h per doba żeby spłacić długi powstałe w wyniku posiadania wymarzonego dachu i na nic innego nie ma czasu? :roll: :cry:

d) padł jej internet i zwyczajnie nie ma szans, żeby się odezwać? :roll: :cry:

e) padła trupem ogólnie, z powodów nieznanych? :roll: :o

f) ukatrupił ją własnoręcznie Sopelkiewicz, bo normalnie z nią nie wytrzymał...

Ciekawe...na co stawiacie? :roll: :wink:

pozdrowienia dla ankietowanych w imieniu Sopelkiewiczowej :roll: :-?

No właśnie... :wink: cóż ta cisza może oznaczać? :roll: :wink:

Że:

a) Sopelkiewiczowa tak upojona własnym szczęściem z powodu posiadania wymarzonego dachu zapiła się z radości na śmierć? :roll: :wink: :o

b) z powodu jak powyżej zadziera nosa i do nikogo się nie odzywa? :wink:

c) zapinkala 25 h per doba żeby spłacić długi powstałe w wyniku posiadania wymarzonego dachu i na nic innego nie ma czasu? :roll: :cry:

d) padł jej internet i zwyczajnie nie ma szans, żeby się odezwać? :roll: :cry:

e) padła trupem ogólnie, z powodów nieznanych? :roll: :o

f) ukatrupił ją własnoręcznie Sopelkiewicz, bo normalnie z nią nie wytrzymał...

Ciekawe...na co stawiacie? :roll: :wink:

pozdrowienia dla ankietowanych w imieniu Sopelkiewiczowej :roll: :-?

Według mnie :lol:

a) mogła popić i to ostro, ale raczej żyje, bo znak w postaci postu dała :wink: :lol:

b) wykluczone - ona nie z takich :D

c) prawdopodobne - zawzięta jest i robi wszystko, żeby dom był już tylko jej :wink:

d) stawiam na tą opcję :lol:

e) nie, to takie proste nie jest :wink: :lol:

f) nigdy w życiu - on ją tak kocha, że na pewno nie byłby w stanie jej ukatrupić :wink: :lol:

A jaka jest nagroda za dobrą odpowiedź?????

buziaczki, kasia