naLeśnik 04.06.2009 16:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2009 Proszę Pani!! .......strzelam focha i ......idę sobie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 04.06.2009 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2009 ŻĄDAM NOWYCH WIADOMOŚCI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madmegs 04.06.2009 18:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2009 dobra, już dobra, podwijam kiecę i lecę szybciutko się wpisywać Kamlotek, kasia w, naleśnik - sorki, że tak Was w niepewności trzymałam prawidłowa odpowiedź to c). A nagrodą miało być...: http://zdjecia.swistak.pl/04/609/4609036_1.jpg Skoro nikt nie trafił, to nie mówię, co jest w worku, bo będzie Wam żal Za wytrwałość i troskę wszystkim funduję nagrodę pocieszenia: dla kamlotka: http://www.alegloria.pl/uploads/Image/welcomdrink_500.jpg dla kasi: http://ugotuj.eu/img/recipes/7.jpg i dla naLeśnika: (nie żywiec, ale kole chałupy może być, nie? ) http://www.gazdowokuznia.pl/modules/content/menu/Golonka.jpg Smacznego To, w czasie, gdy Wy będziecie się delektować, to ja szybciutko, z prędkością kałacha powiem co i jak u mnie: Jak pisałam, odpowiedź c), chwilami mam wrażenie, że nie wiem jak się nazywam. A że nadal słomiana jestem, więc doba okazuje się stanowczo za krótka. Biegam jak kot z pęcherzem , żeby ze wszystkim zdążyć. Praca, dom, dzieci, druga praca, trzecia, ku chwale ojczyzny i niestety za free ( jakbym miała za dużo czasu ale znacie mnie - robota kocha głupiego ). Jedyne co mnie trzyma przy zdrowych zmysłach, to wspomnienie wymarzonego dachu ( dwa tygodnie chyba nie byłam na działce ) i świadomość, że to tylko tymczasowa sytuacja i jak nadrobimy już te straszne tyły, to będzie jakoś powolutku, ale normalnie do przodu... ( mam nadzieję, że kumacie moje nieoczekiwane skróty myślowe? ) Spać chodzę koło trzeciej - czwartej a wstaję o szóstej. Rano do roboty biegam na piechotę ( ciągnąc niemiłosiernie zaspane dzieciaki za sobą ), bo nie mam odwagi tak wcześnie prowadzić auta. Bardziej chyba przypominam zombie niż kobietę. Zresztą przestałam już być z tego powodu podobna do jednostki uwiecznionej na zdjęciu w posiadanym prawie jazdy. Jeszcze mnie przy jakiej kontroli zamkną za posługiwanie się cudzymi dokumentami To karalne jest... Dobra, nie marudzę, żeby była jasność, tylko się tłumaczę Teraz daję Wam już buziaki tutaj, idę jeszcze szybciutko looknąć co się u każdego z Was działo i biorę się za robotę. Arbeit macht frei, nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madmegs 04.06.2009 20:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2009 ŻĄDAM NOWYCH WIADOMOŚCI a votre service, kochana! VOILA! wystarczy kliknąć tu: http://forum.muratordom.pl/dziennik-budowy-sopelkiewiczow,t127736-120.htm pozdróweczki M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniahubi 04.06.2009 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2009 No super, jak już prąd jest, to można działać dalej Okienka zamówione? No i schody masz świetne jak na tymczasowe bo ja bardzo nie lubię drabin a po takich to można spokojnie hulać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naLeśnik 04.06.2009 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2009 Kamlotek, kasia w dziewczyny nie obraźcie się ale wasze zestawy słodkości (skądinąd też to uwielbiam) przy moim golonko z piwem to pestka niebo w gębie.............madmegs ......cud malina fajno, że się odezwałaś......a spać (trochę więcej) trzeba pamiętaj!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniahubi 04.06.2009 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2009 Następnym razem też poproszę coś słodkiego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 05.06.2009 10:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2009 ŻĄDAM NOWYCH WIADOMOŚCI a votre service, kochana! VOILA! wystarczy kliknąć tu: http://forum.muratordom.pl/dziennik-budowy-sopelkiewiczow,t127736-120.htm pozdróweczki M. Witam w końcu Nie było dnia,żebym nie wpadała do Ciebie,aby zobaczyć co nowego, ale niestety tylko" po i przed" i nasze wpisy,wiernych czytelników. Gdybyś wcześniej wyjaśniła brak Twojej nieobecności ,to byśmy Ci pomogli,chociażby myslami,a już byłoby Ci lżej z nami na karku Dziękuję za poczęstunek Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madmegs 05.06.2009 14:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2009 Oj Asia, przestań już się na mnie boczyć Naprawdę nie miałam czasu. To bardzo ważne dla mnie że jesteście tu ze mną. Doceniam to, nawet jeśli tego być może nie okazuję Jeszcze kilkanaście dni, może do końca czerwca i mam nadzieję, że wszystko wróci do normy. Znowu będę o północy siedzieć w waszych komentarzach i wołać: "halloooo, jeeeeest taaaam ktooo? " Tymczasem buziaki i miłego weekendu. Mnie tu nie będzie bo pracuję poza domem - z góry uprzedzam, żebyś na mnie krzyczała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 08.06.2009 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2009 Oj Asia, przestań już się na mnie boczyć Naprawdę nie miałam czasu. Ja na Ciebie NIGDY To bardzo ważne dla mnie że jesteście tu ze mną. Doceniam to, nawet jeśli tego być może nie okazuję Jeszcze kilkanaście dni, może do końca czerwca i mam nadzieję, że wszystko wróci do normy. Znowu będę o północy siedzieć w waszych komentarzach i wołać: "halloooo, jeeeeest taaaam ktooo? " Czekam i rozumiem, wszystko ma swoją cenę, coś za coś Tymczasem buziaki i miłego weekendu. Mnie tu nie będzie bo pracuję poza domem - z góry uprzedzam, żebyś na mnie krzyczała Sama próbowałam sprzątać na budowie w piątek,ale deszcz pokrzyrzował nam plany , w sobotę było pracowicie, a niedziela była rodzinna pozdrawiam i do szybkiego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madmegs 22.06.2009 15:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2009 U nas też leje Bez przerwy. Kraina deszczowców po prostu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 22.06.2009 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2009 JESTEŚ Czy znowu znikasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madmegs 22.06.2009 19:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2009 jestem. Co prawda na chwile ale zawsze Fajnie Cię widzieć :) Zdaje się że porządnie się stęskniłam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 22.06.2009 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2009 Dawno się nie odzywałaś, a co słychać na budowie? Na razie zastój? Również zbierasz siły i forsę na SSZ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madmegs 22.06.2009 20:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2009 Dokładnie Wogóle to muszę stwierdzić, że strasznie okropnie baaardzo się za Tobą i forum wogóle - stęskniłam!!!! Co u Ciebie? Dach śliczny jest, co dalej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madmegs 22.06.2009 20:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2009 Asia, jakie masz typy i ceny na ona i drzwi wejściowe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madmegs 22.06.2009 21:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2009 No dobra, Asia, aluzju panjał... teraz Ty mnie w odwecie bierzesz na wytrwałość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MRS.CONSTR. 23.06.2009 07:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2009 Witaj Przyszlam sie przywitac ,bo wlasnie biegalam po twoim dzienniku ...bardzo fajnie sie go czyta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 23.06.2009 13:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2009 No dobra, Asia, aluzju panjał... teraz Ty mnie w odwecie bierzesz na wytrwałość Nie trafione po prostu musiałam puścić małża do kompa,bo sobie nagle coś przypomniał,a jak skończył to już było przed 24tą i tak pomyślałam,że już sobie odpuszczę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 23.06.2009 13:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2009 Asia, jakie masz typy i ceny na ona i drzwi wejściowe? Mam 4 wyceny okien od 4.500 do 12.000 Te z najwyższej półki są od Urzędowskiego 3 szybowe z ciepłym montażem , zapewne będą to okna z umiarkowanej półki,coby nasza kieszeń wytrzymała . Okna z jednostronną okleiną złoty dąb. Co do drzwi to już jazda bez trzymanki , z winy tego doświetla Jaka jestem zła na siebie,że zdecydowałam się na nie i to jeszcze przy 2 drzwiach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts