kamlotek 23.06.2009 13:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2009 Dokładnie Wogóle to muszę stwierdzić, że strasznie okropnie baaardzo się za Tobą i forum wogóle - stęskniłam!!!! Co u Ciebie? Dach śliczny jest, co dalej? Od sierpnia ruszamy z inst.elektr. i kanalizą, potem chudziak,ścianki działowe,okna i tynki. Zobaczymy czy czasu wystarczy,bo ja jeszcze z Młodym na obóz wyjeżdżam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madmegs 23.06.2009 15:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2009 No to trzymam kciuki za dalsze prace! Oby tanio i dobrze! :) Z tymi deszczowymi wakacjami to jest hardcore pozdrówki M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 23.06.2009 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2009 Magda widziałaś Kasiw piękną kostkę Zastanawiam się jak niektórym osobom udaje się trafić w sam środek dobrego smaku,aby wszystko dobrze wyglądało . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waldek72 24.06.2009 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2009 widzę że prace idą do przodu.... Gdyby co to ja czytam twój dziennik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 24.06.2009 13:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2009 WARTO Piękny początek ogrodu, muszę zacząć naukę o kwiatach , krzewach,drzewach, . Wszyscy coś sadzą,sieją,pikują,znają się na odczynach gleby(a ,że zasadowa,kwaśna) , a ja ani me ani be, ani kuku-ryku Pozdrawiam,cieszę się, że znów dostaję wiadomości z Twojego dziennika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madmegs 25.06.2009 19:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2009 Magda widziałaś Kasiw piękną kostkę Zastanawiam się jak niektórym osobom udaje się trafić w sam środek dobrego smaku,aby wszystko dobrze wyglądało . No boska po prostu!!!! I Kasia i kostka Mówię Ci, ta dziewczyna ZAWSZE rzuca mnie na kolana! Mogłabym zamieszkać w Jej domu Pasuje mi w nim wszystko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madmegs 25.06.2009 19:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2009 widzę że prace idą do przodu.... Gdyby co to ja czytam twój dziennik Do przodu jak do przodu... Cztery tygodnie nic nie robiłam na działce, bo ciągle leje Wczoraj spadło 36 m3 na metr2. Co to jest???? Lasy tropikalne czy klimat umiarkowany do jasnej anielski??!! "jakby co..." Dzięki, wierny czytelniku pozdrówki M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madmegs 25.06.2009 20:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2009 WARTO Piękny początek ogrodu, muszę zacząć naukę o kwiatach , krzewach,drzewach, . Wszyscy coś sadzą,sieją,pikują,znają się na odczynach gleby(a ,że zasadowa,kwaśna) , a ja ani me ani be, ani kuku-ryku Pozdrawiam,cieszę się, że znów dostaję wiadomości z Twojego dziennika Kochana, WSZYSTKO przed Tobą Tu kliknij sobie a zarazisz się. Zachorujesz na całego! Nie przejdziesz obojętnie obok żadnego straganu badylarskiego a co tu mówić o szkółkach ogrodniczych! Normalnie rozpusta taka i pokusy że strach mówić! Tu kliknij i pooglądaj sobie "parę fajnych ogrodów "amatorów": http://forumogrodnicze.info/viewforum.php?f=2&sid=8b5f87fbf89d6c24576a8864764a15cc http://forumogrodnicze.info/ Oczywiście robisz to na własną odpowiedzialność i....zgubę pozdróweczki M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arturromarr 30.06.2009 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2009 Gdyby co to ja czytam twój dziennik No ja też, ale byście chociaż posymulowali troszkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madmegs 30.06.2009 18:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2009 hyhyhy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 06.07.2009 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2009 Halo- halo, hop-hop co słychać u Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naLeśnik 09.07.2009 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2009 no właśnie co słychać?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madmegs 09.07.2009 19:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2009 Hej Asia, NaLeśnik no... w tej chwili słychać Foo Fighters... Ale poważnie. Leje bez przerwy, powodzie, huragany. Brrr... Była jedna słoneczna sobota - skosiliśmy wspólnymi siłami z meżem połowę ogrodu. Sukces. Poza tym? Praca praca praca bleee Szczerze mówiąc, rzygać mi się chce tym latem. Nawet nie wiecie jak bardzo potrzebuję pozytywnych wzmocnień Z rzeczy dobrych (aczkolwiek wielce bolesnych ) 1. prądownia zapłacona, dzisiaj się upomnieli o 3,22 zł odsetek za opóźnienie 2. Wykonawcy dachu ZAPŁACENI - kamień z serca Niemniej na razie nie ma widoków aby cokolwiek się ruszyło. Czas pospłacać długi i podreperować kondycję rodziny. A co u Was? pozdrawiam serdecznie M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 10.07.2009 06:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2009 Hura skoro wszyscy z wielkim bólem i z wyżeczeń spłaceni,to istnieje teraz choć cień szansy na częstsze wizyty na fm. Powiem Ci,że brakuje mi Twoich wpisów w dzienniku,zawsze rewelacyjnie misię je czyta Teraz wakacje ,może pogoda kiedyś nas dopieści i będzie cudnie i ciepło,naładujesz swoje akumulatorki,obejrzysz się wtedy za siebie i zobaczysz ile dokonałaś ,potem spojrzysz przed siebie i zobaczysz ile jeszcze przed Tobą .... Same cudne chwile w Skrzacie. Głowa do góry,a pierś jak najbardziej do przodu ,a co . Pozdrawiam ciepło i serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madmegs 10.07.2009 22:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2009 Asia Twój optymizm wlał miód na moje skołatane praca serducho Nawet nie zdawałam sobie sprawy jak się zmieniłam przez ten czas. Ten stres Dopiero Twoje słowa przypomniały mi, że kiedyś ja też byłam taką osobą : pełną pasji, poczucia humoru, optymizmu i samozaparcia. Koniecznie muszę popracować nad sobą Dziękuję za dobre słowa i dobrą energię pozdrawiam cieplutko M. PS Jutro, o ile nie będzie padać, pojadę na działkę. Może jakieś foty do dziennika przynajmniej porobię? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naLeśnik 11.07.2009 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2009 PS Jutro, o ile nie będzie padać, pojadę na działkę. Może jakieś foty do dziennika przynajmniej porobię? jutro nie będzie padać ....tak mi się przynajmniej wydaje tak więc czekamy na foto-relację!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taka_ja taki_on 11.07.2009 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2009 Witam Przeczytałam dziennik, który bardzo mnie wciągnął... Chichrałam się czytając Twoje np. co by było... gdyby mąż zamordował mnie etc. etc. Synuś to sprytny chłopak, nawóz mamie poda Mąż zdolny facecik... pospawa itp. Proszę jaka zaradna rodzina Domek rośnie i tylko patrzeć, gdy przeczytam ( a czas jakoś tak szybko mija): Mieszkamy w domku!!!!!!!!! YUUUUUHUUUUUUUUUUUU!!!!!!!!! Nareszcie!!!!!!!!!! O jezusicku-maryjko-józefie-święty! Jak ja się cieszę!!!!!! Tego Wam życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madmegs 13.07.2009 18:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2009 Naleśnik - pogoda faktycznie była - za chwilę postaram się wrzucić fotki pozdróweczki M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madmegs 13.07.2009 18:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2009 Witam Przeczytałam dziennik, który bardzo mnie wciągnął... Chichrałam się czytając Twoje np. co by było... gdyby mąż zamordował mnie etc. etc. Synuś to sprytny chłopak, nawóz mamie poda Mąż zdolny facecik... pospawa itp. Proszę jaka zaradna rodzina Domek rośnie i tylko patrzeć, gdy przeczytam ( a czas jakoś tak szybko mija): Witaj w moich skromnych progach Dziękuję za wszystkie dobre słowa. Są niezwykle potrzebne Mieszkamy w domku!!!!!!!!! YUUUUUHUUUUUUUUUUUU!!!!!!!!! Nareszcie!!!!!!!!!! O jezusicku-maryjko-józefie-święty! Jak ja się cieszę!!!!!! Tego Wam życzę Rany boskie. Jakbym SIEBIE czytała! Nic dodać nic ująć A na marginesie - baaaardzo bym chciała doczekać się takiego wpisu w moim dzienniku. Pytanie czy Wy wszyscy jeszcze wtedy tu będziecie Mam bowiem dziwne (tfu tfu psia dupa ) wrażenie że prędko to nie nastąpi No ale cóż, czas pokaże... Pozdrawiam cieplutko M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taka_ja taki_on 13.07.2009 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2009 Wtaj milusio Nie odrazu Rzym zbudowano, a co wspomnieć o ludziach, którzy co wyłuskają to mają Grunt, że mamy cel, a wcześniej czy później to dojdziemy do niego... Tylko patrzeć jak będziemy biegać po sklepach i wykończać domki... głowa do góry i do pierś do przodu, będzie dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts