Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Tu się gada

Recommended Posts

Dokładnie :)

Wogóle to muszę stwierdzić, że strasznie okropnie baaardzo się za Tobą i forum wogóle - stęskniłam!!!!

Co u Ciebie? Dach śliczny jest, co dalej?

Od sierpnia ruszamy z inst.elektr. i kanalizą, potem chudziak,ścianki działowe,okna i tynki. Zobaczymy czy czasu wystarczy,bo ja jeszcze z Młodym na obóz wyjeżdżam :roll:

• Odpowiedzi 2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Magda widziałaś Kasiw piękną kostkę :o Zastanawiam się jak niektórym osobom udaje się trafić w sam środek dobrego smaku,aby wszystko dobrze wyglądało :roll: :wink: .

No boska po prostu!!!! I Kasia i kostka :wink: :lol:

Mówię Ci, ta dziewczyna ZAWSZE rzuca mnie na kolana! Mogłabym zamieszkać w Jej domu 8) :wink: Pasuje mi w nim wszystko :o :lol:

widzę że prace idą do przodu....:)

Gdyby co to ja czytam twój dziennik :wink:

Do przodu jak do przodu... :(

Cztery tygodnie nic nie robiłam na działce, bo ciągle leje :cry: Wczoraj spadło 36 m3 na metr2. Co to jest???? Lasy tropikalne czy klimat umiarkowany do jasnej anielski??!! :evil:

"jakby co..." :wink: :lol: :lol: :lol: :lol: Dzięki, wierny czytelniku :lol: :lol: :lol:

pozdrówki M.

WARTO

Piękny początek ogrodu, muszę zacząć naukę o kwiatach , krzewach,drzewach,

. Wszyscy coś sadzą,sieją,pikują,znają się na odczynach gleby(a ,że zasadowa,kwaśna) , a ja :o ani me ani be, ani kuku-ryku :oops: :wink:

Pozdrawiam,cieszę się, że znów dostaję wiadomości z Twojego dziennika :lol:

Kochana, WSZYSTKO przed Tobą :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Tu kliknij sobie a zarazisz się. Zachorujesz na całego! 8) Nie przejdziesz obojętnie obok żadnego straganu badylarskiego a co tu mówić o szkółkach ogrodniczych! Normalnie rozpusta taka i pokusy że strach mówić! :o :wink: :wink: :wink:

Tu kliknij i pooglądaj sobie "parę fajnych ogrodów "amatorów":

http://forumogrodnicze.info/viewforum.php?f=2&sid=8b5f87fbf89d6c24576a8864764a15cc

http://forumogrodnicze.info/

Oczywiście robisz to na własną odpowiedzialność i....zgubę 8) 8) 8)

pozdróweczki

M.

Hej Asia, NaLeśnik

no... w tej chwili słychać Foo Fighters... ;)

Ale poważnie. Leje bez przerwy, powodzie, huragany. Brrr... Była jedna słoneczna sobota - skosiliśmy wspólnymi siłami z meżem połowę ogrodu. Sukces. Poza tym?

Praca praca praca bleee :(

Szczerze mówiąc, rzygać mi się chce tym latem. Nawet nie wiecie jak bardzo potrzebuję pozytywnych wzmocnień 8)

Z rzeczy dobrych (aczkolwiek wielce bolesnych :cry: )

1. prądownia zapłacona, dzisiaj się upomnieli o 3,22 zł odsetek za opóźnienie :p

2. Wykonawcy dachu ZAPŁACENI - kamień z serca :)

Niemniej na razie nie ma widoków aby cokolwiek się ruszyło. Czas pospłacać długi i podreperować kondycję rodziny.

A co u Was? :)

pozdrawiam serdecznie M.

Hura :lol: skoro wszyscy z wielkim bólem i z wyżeczeń spłaceni,to istnieje teraz choć cień szansy na częstsze wizyty na fm. Powiem Ci,że brakuje mi Twoich wpisów w dzienniku,zawsze rewelacyjnie misię je czyta :lol: Teraz wakacje ,może pogoda kiedyś nas dopieści i będzie cudnie i ciepło,naładujesz swoje akumulatorki,obejrzysz się wtedy za siebie i zobaczysz ile dokonałaś :o :lol: ,potem spojrzysz przed siebie i zobaczysz ile jeszcze przed Tobą :o :lol: :lol: :lol: :lol: .... Same cudne chwile w Skrzacie. Głowa do góry,a pierś jak najbardziej do przodu :wink: ,a co . Pozdrawiam ciepło i serdecznie :lol: :lol: :lol:

Asia :)

Twój optymizm wlał miód na moje skołatane praca serducho ;)

Nawet nie zdawałam sobie sprawy jak się zmieniłam przez ten czas. :( Ten stres :o :cry: Dopiero Twoje słowa przypomniały mi, że kiedyś ja też byłam taką osobą : pełną pasji, poczucia humoru, optymizmu i samozaparcia. Koniecznie muszę popracować nad sobą :oops:

Dziękuję za dobre słowa i dobrą energię :D :lol:

pozdrawiam cieplutko M.

PS Jutro, o ile nie będzie padać, pojadę na działkę. Może jakieś foty do dziennika przynajmniej porobię? :lol:

Witam :wink:

Przeczytałam dziennik, który bardzo mnie wciągnął...

Chichrałam się czytając Twoje np. co by było... gdyby mąż zamordował mnie etc. etc. :lol:

Synuś to sprytny chłopak, nawóz mamie poda :wink:

Mąż zdolny facecik... pospawa itp.

Proszę jaka zaradna rodzina :D

Domek rośnie i tylko patrzeć, gdy przeczytam ( a czas jakoś tak szybko mija):

Mieszkamy w domku!!!!!!!!! YUUUUUHUUUUUUUUUUUU!!!!!!!!!

Nareszcie!!!!!!!!!!

O jezusicku-maryjko-józefie-święty! Jak ja się cieszę!!!!!!

Tego Wam życzę :wink:

Witam :wink:

Przeczytałam dziennik, który bardzo mnie wciągnął...

Chichrałam się czytając Twoje np. co by było... gdyby mąż zamordował mnie etc. etc. :lol:

Synuś to sprytny chłopak, nawóz mamie poda :wink:

Mąż zdolny facecik... pospawa itp.

Proszę jaka zaradna rodzina :D

Domek rośnie i tylko patrzeć, gdy przeczytam ( a czas jakoś tak szybko mija):

Witaj w moich skromnych progach :)

Dziękuję za wszystkie dobre słowa. Są niezwykle potrzebne :D

Mieszkamy w domku!!!!!!!!! YUUUUUHUUUUUUUUUUUU!!!!!!!!!

Nareszcie!!!!!!!!!!

O jezusicku-maryjko-józefie-święty! Jak ja się cieszę!!!!!!

Tego Wam życzę :wink:

Rany boskie. Jakbym SIEBIE :o czytała! :lol: Nic dodać nic ująć :o :wink: :lol:

A na marginesie - baaaardzo bym chciała doczekać się takiego wpisu w moim dzienniku. Pytanie czy Wy wszyscy jeszcze wtedy tu będziecie :roll: Mam bowiem dziwne (tfu tfu psia dupa 8) ) wrażenie że prędko to nie nastąpi :-? :roll: No ale cóż, czas pokaże...

Pozdrawiam cieplutko M.

Wtaj milusio :wink:

Nie odrazu Rzym zbudowano, a co wspomnieć o ludziach, którzy co wyłuskają to mają :wink:

Grunt, że mamy cel, a wcześniej czy później to dojdziemy do niego... :wink:

Tylko patrzeć jak będziemy biegać po sklepach i wykończać domki... :wink:

głowa do góry i do pierś do przodu, będzie dobrze :D