kamlotek 01.09.2009 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2009 madmegs jesteś http://www.cosgan.de/images/midi/traurig/d035.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naLeśnik 01.09.2009 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2009 hmmm.... gdzieś jest ale nie tu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madmegs 02.09.2009 19:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2009 tu, tu wczoraj wywaliło mi neta Na budowie postępy ziemno - szambiaste , relacja wkrótce pozdróweczki M. PS Też okropnie za Wami tęsknię, tyle, że mało mam na to teraz czasu. Zaczęła się szkoła, wariactwo, działania na działce... Ochłonę i nie odpędzicie się ode mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 02.09.2009 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2009 nie możemy się tego dnia doczekać trzymamy za słowo napisz choć parę słów co u Ciebie słychać na budowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madmegs 02.09.2009 20:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2009 hej Asia No już piszę Na razie Tobie - nie ogólnie. Sopekiewicz ma urlop, więc jak każdy budujący się - zaper...ala na swojej budowie Był koparkowy, kopaliśmy ten nasz nieszczęsny rów... Potem szambo bo nam te kręgi zrobiły się białe... A wydisperbitowane swego czasu były na czarno. To i równanie ziemi doszło. Koniec z moją trawką Na razie tyle. Mam nadzieję, że małżonek zrobi to, co było zamierzone - nasze wyczekane ogrodzenie-co by nam zima sarny krzaków nie zeżarły i prąd - aby prądownia nas więcej nie ścigała. Tylko jak tak patrzę na potęp robót i prognozy pogody to czarno to widzę ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madmegs 02.09.2009 20:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2009 dla tych co nie śpią i mają w nosie jutrzejsze samopoczucie w pracy http://www.eioba.pl/files/user13413/piwo.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madmegs 02.09.2009 20:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2009 i dla tych, którzy mają ochotę na to, czym ja się akurat delektuję po ciężkim dniu http://francja.a2a.pl/wp-content/uploads/2007/12/wino-i-ser-piekne.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madmegs 02.09.2009 20:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2009 i dla tych, którzy w przeciwieństwie do mnie dbają o zdrowie i wolą się NIE-zużyć i NIE-zardzewieć full wypas: http://magicsport.pl/img/content/newsy_galeria_zdjec/131_smoothie4.jpg a co! Nie każdy Polak musi od razu być fanem trunków Chapeau bas! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 02.09.2009 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2009 ja nie śpię,ja nie śpię,byłam tylko na balkonie zajarać i popatrzeć na Neptuna http://www.fotoszok.pl/albums/userpics/13651/3508582718945222309vb.png za Twój rów i szambo a za moje jutrzejsze tynki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madmegs 02.09.2009 20:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2009 nooo, za tynki koniecznie! rów sprawa mniejszej wagi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 02.09.2009 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2009 to mi wygląda na sorbet owocowy i tak zastanawiam się,jak on przejdzie przez tak wąską rurkę ja bym musiała posilić się łyżeczką albo przechylić z szklanki,nie dla mnie tak wąska rurka po tylu latach palenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madmegs 02.09.2009 20:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2009 a WOGÓLE - co słychać dziewczyno? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naLeśnik 02.09.2009 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2009 dla tych co nie śpią i mają w nosie jutrzejsze samopoczucie w pracy http://www.eioba.pl/files/user13413/piwo.jpg ja mam w nosie .....jutro na budowę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 02.09.2009 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2009 nie ,nie kochana rów i w naszym przypadku miał wielkie znaczenie,bo gdybysmy od początku byli tacy mądrzy jak teraz,to wjazd na działkę mielibyśmy właśnie przez nasz zakichany rów i wjazd od drogi asfaltowe. Nie było by klopotu z drenażem i dom byłby inaczej posadowiony wg stron swiata itd. Jedyny plus dla rowu,to to ,ze dzięki temu mam pokój zamiast garażu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 02.09.2009 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2009 witam naLeśnika,jak to było Masa,Alonso bo ja to normalnie Kubica jestem,zawsze cos mi sprzęt nawala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madmegs 02.09.2009 21:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2009 qrde ale ruch w interesie, nie nadążam z czytaniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 02.09.2009 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2009 dziś wstawiali nam drzwi zakupione wczoraj przez przypadek przez Kamlota. Który dzielnie walczy na budowie z końcówka elektryki i hydrauliki,jutro wchodzą tynkarze, facet wyliczył nam 485m2 muru do obtynkowania,bez skosów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madmegs 02.09.2009 21:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2009 Hej Naleśnik Mniemam że Ty bro teraz walisz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 02.09.2009 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2009 czasem trzeba włączyć turbo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madmegs 02.09.2009 21:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2009 dziś wstawiali nam drzwi zakupione wczoraj przez przypadek przez Kamlota. Który dzielnie walczy na budowie z końcówka elektryki i hydrauliki,jutro wchodzą tynkarze, facet wyliczył nam 485m2 muru do obtynkowania,bez skosów Ja pier..dziu 485?! Jakie drzwi? Fotkę proszę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts