madmegs 20.08.2008 08:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2008 Witam Cię TomKa gorąco! Miło mi, że ktoś mnie tu czyta Co do entuzjazmu, to umówmy się, nic nie trwa wiecznie, ale póki jeszcze coś we mnie z niego pozostało - chętnie się podzielę Komentuj proszę ile wlezie, proszę też o krytyczne uwagi - warto korzystać z czyichś doświadczeń pozdrawiam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madmegs 20.08.2008 08:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2008 Gratulacje, ostro ruszyliście, oby tak dalej. Trzymam kciuki żeby się wam budowało bez żadnych niemiłych niespodzianek a terminy zmieniały się tylko na bliższe Hejka Bungo! Dzięki za wsparcie i dobre słowo!!! Tego nam trzeba! U Was też, widzę, ruszyło się " To już chyba jest końcówa..."? pozdrawiam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madmegs 20.08.2008 08:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2008 Magdusia zapraszam jak zwykle; jak będziesz miała chwilkę to dzwoń i możemy się spotkać A folie to mieliśmy Tyvek.........pojedyńczą Pozdróweczki Hejka Kasiula! No jasne, że z przyjemnością wpadnę kiedy na jaką kawę , straaasznie mi miło, że mogę czuć się zaproszona i wogóle! Doceniam! Co do folii - to może ta pojedyncza wystarczy? Skoro dla Was jest dobra, to i dla nas też, nie? Jak myślisz, chłop nam wciska kit, czy coś w tym jest? Wogóle to nie mogę doliczyć się metrów ścian 25 i 11,5 i ilości dachu. Jedni nam policzyli 184, inni 200 m2 Co do gąsiorów to są raczej zgodni - 107 szt. Co do pustaków to wychodzi nam 144 m2 dwudziestki piątki. W projekcie jest 104 m2. Przecież nie powiększamy domu o 40% Kochana, nie looknęłabyś tam w swoje fakturki? No chyba, że już jesteś częściowo spakowana albo co, to nie rób sobie kłopotu. Buziaczki M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naLeśnik 20.08.2008 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2008 Dziennik naprawdę świetny, bardzo przyjemnie dziś mi się go czytało i wierze, że tak będzie dalej Obiecuje od czasu do czasu zaglądać i zycze powodzenia na kolejne etapy budowania. ps. te okolice Waszej budowy jakieś takie....znajome Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madmegs 20.08.2008 09:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2008 Witaj Leśniku w moich skromnych progach! Mam nadzieję, że oprócz "zaglądania" odezwiesz się czasem, zapytasz, albo sam posłużysz jakąś radą? I vice versa! PS. Bardzo ładny domek budujesz. I zdradzę Ci, że idziemy pysk w pysk. Jeszcze nie oficjalnie, bo nie zdążyłam napisać w dzienniku i zrzucić fotek, ale od wczoraj też mam stan zero. Yuuuuhuuuu!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniahubi 20.08.2008 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2008 Witaj madmegs,Rewelacyjnie czyta się twój dziennik, uśmiałam się niesamowicie. Horror "synek i tatuś sami na działce" pierwsza klasa. Z przyjemnością będę zaglądać i trzymam kciuki aby mury sprawnie rosły. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madmegs 20.08.2008 13:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2008 Hejka Aniu! Miło mi Cię gościć w gronie moich czytelników I dziękuję za te wszystkie komplementy Pęknę chyba pozdrawiam cieplutko M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madmegs 20.08.2008 13:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2008 O rany!!! Tak na marginesie - to ruch tu u mnie w komentarzach dzisiaj jak na Marszałkowskiej w południe! To znaczy, żeby sobie kto nie pomyślał - ja się BARDZO STRASZNIE OKROPNIE CIESZĘ, że wszyscy jesteście tutaj, to tak miło, że czytacie, zaglądacie do mnie - czuję się zaszczycona. Jestem tylko oszołomiona chwilowo, człowiek "widac taki njezwyczajny" takiego zainteresowania Pozdrawiam wszystkich gorąco, z przyjemnością będę wpadać na re-wizyty U mnie nadal drzwi otwarte M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia w 20.08.2008 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2008 Hej Magduśka A co Ty się tak dziwisz, że ludziska do Ciebie zaglądają, skoro Twój dziennik jest niesamowity. Każdy wpis czytam z uśmiechem na ustach, już Ci mówiłam....pisarką powinnaś zostać A co do ilości to sprawdziłam Dach na pewno ma 180 m2, a na ściany poszło nam około 30 palet porothermu (tj 1800szt).... I jak kurna patrzę na tą cenę za sztukę na fakturze 10,68 bruto to mnie normalnie skręca Buźka kasia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madmegs 21.08.2008 06:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2008 Hejka Kasia! No dzięki za miłe słowa Dziękuję też za ilości materiałów Pamiętasz co mówilam Ci o moim kominku? Mam milion myśli w głowie, ciągle kombinuję co by tu jeszcze ewenualnie zmienić, póki jeszcze można. Czy ja jestem normalna? Buziaki! Trzymaj się i nie daj się! Super Wam idzie! Jeszcze tylko ten ostatni wysiłek związany z finiszem i ....luz w ramionkach M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naLeśnik 21.08.2008 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2008 .....I jak kurna patrzę na tą cenę za sztukę na fakturze 10,68 bruto to mnie normalnie skręca .... upssss, a kiedy to takie ceny były?? ...w tamtym roku??...szaleństwo mam nadzieję że madmegs mnie nie przegoni za pytanko niedotyczące jej budowy ale w jej komentarzach ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madmegs 21.08.2008 09:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2008 mam nadzieję że madmegs mnie nie przegoni za pytanko niedotyczące jej budowy ale w jej komentarzach ? Jasne, że nie! Luzik A ceny faktycznie były w zeszłym roku nie do opisania. Po prostu horror inwestorów! Wszystkim, którzy musieli przez to przejść szczerze i głęboko współczuję! Teraz też nie ma miodów, kruszywa, stal i takie tam osiagnęły zawrotne ceny, ale pustaki przynajmniej potaniały. No i można je dostać bez problemów. Poczytaj sobie, jak w 2007 roku ludzie kupowali po 100- 200 sztuk w różnych miejscach! Jak za komuny! to na razie M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia w 21.08.2008 12:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2008 .....I jak kurna patrzę na tą cenę za sztukę na fakturze 10,68 bruto to mnie normalnie skręca .... upssss, a kiedy to takie ceny były?? ...w tamtym roku??...szaleństwo mam nadzieję że madmegs mnie nie przegoni za pytanko niedotyczące jej budowy ale w jej komentarzach ? Hej naleśnik No to ceny z maja 2007. Super prawda???? No i trzeba było zamawiać wcześniej Normalnie istna komuna Pozdrawiam kasia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropecka 27.08.2008 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2008 szok z tymi cenami. My mamy prawie 2 razy taniej W sumie to chyba nawet lepiej że nam się przedłużyło to wszystko o rok i budujemy dopiero teraz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia w 27.08.2008 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2008 Magduśka Twój Sopel to faktycznie "złota rączka" - i te kanapeczki pewnie pychotka Kibelek pierwsza klasa No i dla Dominiczka wszystkiego najlepszego - DUŻA BUŹKA od parkingowej Pozdróweczki kasia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia w 27.08.2008 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2008 szok z tymi cenami. My mamy prawie 2 razy taniej W sumie to chyba nawet lepiej że nam się przedłużyło to wszystko o rok i budujemy dopiero teraz Na pewno lepiej My trafiliśmy na najgorszy okres w budownictwie, no ale przecież się nie potnę, żyć trzeba, dzieci chować, o złym zapomnieć Pozdróweczki kasia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madmegs 28.08.2008 13:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2008 Magduśka Twój Sopel to faktycznie "złota rączka" - i te kanapeczki pewnie pychotka Kibelek pierwsza klasa No i dla Dominiczka wszystkiego najlepszego - DUŻA BUŹKA od parkingowej Pozdróweczki kasia hejka Kasia! kanapeczki faktycznie były pychotkowe - pani we wsiowym sklepie nie miała krajalnicy i pokroiła szynkę i żółty ser nożem. Widać było, że dziewucha dotąd kroiła zapewne tylko grube pajdy chleba... Dzięki temu w każdej kanapce było jakieś... dwa miliony kalorii od tego sera. to jak nie miały być pycha? Dzięki za życzenia dla młodziaka. Przekażę. Parkingową na pewno pamięta Buziaczki M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naLeśnik 31.08.2008 13:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2008 madmegs świetnie, że u was także akcja mury Kibelek pierwsza klasa i ta deska Kurcze ale zajefajnie będzie sie prezentował ten domek wśród tej zieleni, aż zazdroszczę Okienka z roletami czy bez przewidujesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamaju 01.09.2008 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2008 Witam. Budujecie w bardzo fajnej okolicy! Będę podglądał wasze postępy Życzę powodzenia! Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nely 02.09.2008 16:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2008 nieee nooooooo tekst o dniu 1 wrzesnia - r e w e l a c j a! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts