madmegs 02.09.2009 22:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2009 czekaj sprawdzę, a z jakiej firmy macie lakiero bejcę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madmegs 02.09.2009 23:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2009 6 lirów 128 zł ( 1 l gratis ) "lazura 3V3" kolor czereśnia. Starczyło na 3 belki ( tyle mamy) i całą deskę okapową dwa w porywach do trzech razy malowana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 03.09.2009 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2009 czekaj sprawdzę, a z jakiej firmy macie lakiero bejcę? Sadolin extra jest tam napisane,że wystarcza na 12-15 m2,obliczyłam,że nasze słupy mają ok 25m2 i chciałam wziąść 2 opakowania,jednak pan doradca w Praktikerze upierał się,że piszą nie na całe opakowanie tylko na 1litr ?Zobaczymy,jak zaczniemy malować na ile wystarczy te 2,5 litra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madmegs 03.09.2009 18:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2009 jejku, nie wiem czy starczy... Najwyżej dokupisz. Buziaki spadam bo mam full roboty "po godzinach" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 03.09.2009 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2009 wpadłam i szybkiego końca pracy życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naLeśnik 03.09.2009 22:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2009 chyba poszedł spać upojony szczęściem Chyba tak Niech mu się darzy przepraszam za ulotnienie się w angielskim stylu ale.....mój demon prędkości.....blue connect ....... zastrajkował dziad jeden Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madmegs 04.09.2009 22:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2009 przepraszam za ulotnienie się w angielskim stylu ale.....mój demon prędkości.....blue connect ....... zastrajkował dziad jeden Nie ma sprawy. Z siłą strajku nie wygrasz Naleśnik, jaki kabel ziemny do prądu się daje? I dawałeś bednarkę? I czym zasypywałeś? Piaskiem i ziemią czy tylko ziemią? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taka_ja taki_on 05.09.2009 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2009 przepraszam za ulotnienie się w angielskim stylu ale.....mój demon prędkości.....blue connect ....... zastrajkował dziad jeden Nie ma sprawy. Z siłą strajku nie wygrasz Naleśnik, jaki kabel ziemny do prądu się daje? I dawałeś bednarkę? I czym zasypywałeś? Piaskiem i ziemią czy tylko ziemią? Witammmmmmmmmmm Ja sorry, że się wtrącę, ale u nas dawalismy do budynku kabel 4x10 (ten czarny i gruby ahahahaaaaaaaaaa niczym wibr... ahahaaaaaaaaa). nie dawalismy bednarki, zaś zasypywalismy ziemią. wiem, że jak są kamienie w ziemi to wtedy zasypuje się wrastwą piachu żółtego z 20 cm - i potem ziemią. Biały piach ma drobne kamyki dośc ostre więc odpada... No to tam mąż zapracowany... To czekam na fotki z dalszych postepów i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naLeśnik 05.09.2009 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2009 U nas też był ten czarny i gruby bez bednarki, teren gliniasty zasypany tylko ziemią. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madmegs 05.09.2009 23:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2009 Dzięki kochani Próbuję nadrobić zaległości w dzienniku, ale słabo mi idzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madmegs 09.09.2009 19:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2009 Mam tyle zdjęć i tak pracowite były ostatnie 10 dni że nie wiem co wysłać i wkleić. Pewnie to zrobię jak sobie Sopelkiewicz na obczyznę pojedzie W poniedziałek znaczy się O cierpliwość proszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madmegs 09.09.2009 19:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2009 http://www.strykowski.net/kawa/Kawa_czarna,_biala_-_zdjecia._Galeria_zdjec_kawy_i_herbaty_1417.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madmegs 09.09.2009 19:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2009 http://okonawidelcu.blox.pl/resource/ciastko_by_rona555_.jpg Może kto się skusi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madmegs 09.09.2009 19:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2009 Powiem, że nawet umiem takie zrobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 09.09.2009 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2009 ja z chęcią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madmegs 09.09.2009 19:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2009 No... WITAJ DZIEWCZYNO! Co u Ciebie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 09.09.2009 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2009 no tak pokrzyczałaś na mnie u kamlotki to ja wbijam się na kawkę i te ciacho Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madmegs 09.09.2009 19:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2009 A zapraszam Gosia jesteś tak? Witam i palących i niepalących Bo ja tolerancyjna jestem I od czasu do czasu paląca http://www.noni-noni.com.pl/assets/images/Papieros_palenie_tytoniu_papierosow_nalog_nikotynowy_tyton_Smokerade.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madmegs 09.09.2009 19:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2009 Tylko ładniejsze paznokcie mam niż ta pani na fotce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madmegs 09.09.2009 19:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2009 Perłóweczka, ja wiem, że chcesz dobrze Ale wyluzuj, napij się kawki i poklachaj z nami Bo my dzielne, ale niegrzeczne dziewczynki jesteśmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts