Perłóweczka 09.09.2009 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2009 A zapraszam Gosia jesteś tak? Witam i palących i niepalących Bo ja tolerancyjna jestem I od czasu do czasu paląca A powiem ze nie przeszkadza mi jezeli ktos pali przy mnie nieraz specjalnie idę z tymi co palą posiedziec zeby sie sprawdzic czy skusi mnie czy tez nie i nieprzeszkadza mi dymek absolutnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 09.09.2009 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2009 Ale wyluzuj, napij się kawki i poklachaj z nami Bo my dzielne, ale niegrzeczne dziewczynki jesteśmy A ja nigdy nie powiedziałam ze do tych grzecznych należe .....o nie......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madmegs 09.09.2009 20:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2009 no widzisz Teraz jakieś takie polowanie na czarownice zrobiło się z tym paleniem. A przez ostatnie stulecie paliły damy, aktorki, żony, Pierwsze Damy i takie tam. Szkodzi? Owszem. Dorośli jesteśmy... ŻYCIE generalnie jest nieuleczalną chorobą kończącą się śmiercią. To co będę pyskować? Dla mnie liczy się człowiek. To co sobą reprezentuje. Nie mnie oceniać jego wady i nałogi. PS W głębi duszy czuję że pokrewną duszą jesteś Mylę się? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 09.09.2009 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2009 Dla mnie liczy się człowiek. To co sobą reprezentuje. Nie mnie oceniać jego wady i nałogi. PS W głębi duszy czuję że pokrewną duszą jesteś Mylę się? to jest właśnie to pewnie... ja otwarta jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madmegs 09.09.2009 20:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2009 Aśka, daj już spokój z tymi fotami - są piękne - gratuluje i podziwiam ale chodźże już poklachać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madmegs 09.09.2009 20:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2009 Perłóweczka - poznamy się bliżej? Masz ochotę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 09.09.2009 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2009 Perłóweczka - poznamy się bliżej? Masz ochotę? oczywiście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madmegs 09.09.2009 20:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2009 Jeśli czytałaś mój dziennik, to już wiesz że jestem ekstremalnie szalona Dzisiaj posadziłam 11 róż na tym moim ugorze Wbijanie sztychówki mniej więcej wyglądało tak: ja balansująca z obiema nogami na łopacie... Ważę niemało, ale glina jest lepsza. Nie daje się Odysprobitowałam trzy ściany, ciekawe jak jutro taka umazana smołą póję do pracy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madmegs 09.09.2009 20:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2009 No i powiedz mi kto to jest OZ jeśli nie Australijczyk? Bo ciekawość mnie zżera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 09.09.2009 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2009 No i powiedz mi kto to jest OZ jeśli nie Australijczyk? Bo ciekawość mnie zżera hi hi hi oz to nasza forumowa kolezanka tu jest jej galeria - http://forum.muratordom.pl/nasza-prymulka,t162282.htm Australijczyk - hm ... chciałabym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madmegs 09.09.2009 20:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2009 Aśka, może tym Cię skuszę, byś odezwała się? http://www.gastronauci.pl/aimg/wino.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madmegs 09.09.2009 20:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2009 Gosia, masz ochotę, też się napij Daj linka do OZ proszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 09.09.2009 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2009 jestem ekstremalnie szalona noooo my lubimy takie bo my same takie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 09.09.2009 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2009 tu jest jej galeria - http://forum.muratordom.pl/nasza-prymulka,t162282.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 09.09.2009 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2009 Gosia, masz ochotę, też się napij ojjjj z chęcią bo po rzuceniu fajek to więcej piję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 09.09.2009 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2009 już jestem i przyniosłam małe http://www.fotoszok.pl/albums/userpics/13651/1660%5B2%5D.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 09.09.2009 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2009 Twój skrzacik bardzo piękny . podoba mi się bo jest taki zgrabniutki widziałam na zywo kamlocika skrzata i na fotkach wydawał mi sie bardzo malutki ale na zywo jest dużo większy . zdjecia jednak duzo mylą a najwięcej to okłamują kolory Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 09.09.2009 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2009 już jestem i przyniosłam małe oj nie takie małe dzis mieszamy trunki a jutro nas głowy rozbolą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madmegs 09.09.2009 20:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2009 właśnie spojrzałam na OZ : rozumiem że miała mi szczęka opaść Na widok wyhaftowanego zdjęcia dziecka faktycznie mi opadła Ja haftowanie opanowałam na +3 w podstawówce. Zdaje się że miałam krzyżykami ozdobić płótno harcerskie na oprawie zeszytu A4 Co do imprezki Ja akurat winko wolę. Latem różowehttp://1.bp.blogspot.com/_bb9MlyJfScU/Rje4PCqvd5I/AAAAAAAAAFQ/XPdMx7UuIo4/s320/r%C3%B3%C5%BCowe+2.jpg Każdemu co lubi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madmegs 09.09.2009 20:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2009 No Asia jesteś! Co Ci podać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts