kamlotek 09.09.2009 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2009 a niech tam,niech bolą http://www.cosgan.de/images/midi/ekelig/a015.gif jutro sie pomartwimy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 09.09.2009 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2009 ja poproszę białe półsłodkie z wodą lekko gazowaną i kostką lodu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 09.09.2009 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2009 właśnie spojrzałam na OZ : rozumiem że miała mi szczęka opaść Na widok wyhaftowanego zdjęcia dziecka faktycznie mi opadła piękne prace prawda ??? Każdemu co lubi teraz to juz obojętne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 09.09.2009 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2009 aha i lekko zamieszane,nie wstrząsnięte Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 09.09.2009 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2009 ja poproszę białe półsłodkie z wodą lekko gazowaną i kostką lodu ojejku ja niewiedziałam ze tu sie pije to co chce pod zamówienie to ja jakiegoś drinka bym prosiła jezeli posiadasz w barku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 09.09.2009 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2009 aha i lekko zamieszane,nie wstrząsnięte hi hi hi - dobre...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madmegs 09.09.2009 20:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2009 jak impreza to impreza Dla Aśki: http://barmani.eu/wp-content/uploads/2009/07/fairy.jpg i dla Gośki : http://www.femia.pl/images/stories/drink-recipes.jpg zdróweczko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 09.09.2009 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2009 Kochaniutkie juz muszę iść bo mnie mężulek za piżamę ciągnie chyba coś chce drinka dopije jutro miłej nocy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madmegs 09.09.2009 20:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2009 To jak tak sobie przy napojach wyskokowych gadamy to co powiecie na taki temat: Gdyby nie baby to żadna budowa nie byłaby prowadzona jak należy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 09.09.2009 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2009 Madzia ,jesteś ,czy sie szorujesz na dysperbity i wszelkiego rodzaju mazidła najlepszy jest rozpuszczalnik,wiem bo jak Kamlot malował ,to potem wygladał jak dawniej murzyn z TVP,pamiętacie taki niedorobiony i żadna pasta,mleczko,proszek nic nie pomogło tylko rozpuszczalnik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 09.09.2009 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2009 i dla Gośki : http://www.femia.pl/images/stories/drink-recipes.jpg zdróweczko oj biorę go ze sobą - piękny i pewnie smaczny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madmegs 09.09.2009 20:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2009 Gosia, jak ciągnie za piżamę to nie ma żartów MUSISZ iść Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 09.09.2009 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2009 jednak jesteś dzięki za drinka i święte słowa mówisz kochana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madmegs 09.09.2009 20:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2009 Aśka, wiesz, próbowałam pasty BHP, rozpuszczalnika i nic W końcu użyłam benzyny i CUD!!! Zeszło. Napiszę to kiedyś w dzienniku Na Dysperbit - TYLKO benzyna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 09.09.2009 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2009 Kochaniutkie juz muszę iść bo mnie mężulek za piżamę ciągnie chyba coś chce drinka dopije jutro miłej nocy masz szczęście,że nie obciełaś włosów jak Oz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 09.09.2009 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2009 Gdyby nie baby to żadna budowa nie byłaby prowadzona jak należy? o i to sto procent prawdy jak baba nie wpierdzieli swojego noska między facetów to nic nie ruszy tak jak powinno chyba nie odejde od tego monitora Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madmegs 09.09.2009 20:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2009 Dlaczego nie kumam o co chodzi z włosami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 09.09.2009 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2009 my dawaliśmy bodajże o ile dobrze pamiętam Izolbit Br Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madmegs 09.09.2009 20:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2009 Perłóweczka - jeśli jeszcze nie spełniasz obowiązków to powiedz mi - wy w tym "stawie- kąpiecie się czy co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 09.09.2009 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2009 masz szczęście,że nie obciełaś włosów jak Oz no nie ja zawsze powtarzam ze jak baba nie słucha to ją za grzywę i po schodach na górę dlatego mam piętro bo te baby takie nie zdecydowane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts