madmegs 09.09.2009 21:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2009 my dawaliśmy bodajże o ile dobrze pamiętam Izolbit Br Ja dzisiaj wysmarowałam 3 ściany fundamentowe Izohanem Dysperbit. Podobno rozpuszcza się w wodzie.... Nie na rękach - ZAPEWNIAM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 09.09.2009 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2009 Perłóweczka - jeśli jeszcze nie spełniasz obowiązków to powiedz mi - wy w tym "stawie- kąpiecie się czy co? narazie jest przygotowany do zimy a na wiosnę będzie zarybianie a pływać będę pomiędzy rybkami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 09.09.2009 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2009 Perłóweczka - jeśli jeszcze nie spełniasz obowiązków to powiedz mi - wy w tym "stawie- kąpiecie się czy co? ona jeszcze nie wiedziała,ale juz przeczuwała,ze do niej moze kiedyż znajoma z fm przyjedzie jak zamieszka niedaleko i w związku z tym staw musiała powiększyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madmegs 09.09.2009 21:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2009 jakie ryby??? Ozdobne czy jadalne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 09.09.2009 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2009 Dlaczego nie kumam o co chodzi z włosami? bo kolezanka oz obcięła się na 2 cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 09.09.2009 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2009 jakie ryby??? Ozdobne czy jadalne? Aaaa ....niewiem ale mój małżonek to pewnie jadalne wpuści !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madmegs 09.09.2009 21:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2009 no ja miałam 0,5 cm... Ale to było w latach 90-tych i Sheaned o'Connors była na topie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 09.09.2009 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2009 i mąż się zbiesił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madmegs 09.09.2009 21:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2009 Gosia? A Ty co jesteś? Blondynka czy sztuczna inteligencja jeśli juz o włosach gadamy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 09.09.2009 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2009 ona jeszcze nie wiedziała,ale juz przeczuwała,ze do niej moze kiedyż znajoma z fm przyjedzie jak zamieszka niedaleko i w związku z tym staw musiała powiększyć dokładnie bo do większych imprez w bikini z napojami wyskokowymi jest potrzebny wiekszy staw z plażą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madmegs 09.09.2009 21:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2009 i mąż się zbiesił buhahahahahhaha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 09.09.2009 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2009 Gosia? A Ty co jesteś? Blondynka czy sztuczna inteligencja jeśli juz o włosach gadamy? ja jestem black girl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 09.09.2009 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2009 i mąż się zbiesił no i doooopa blada....hi hi hi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madmegs 09.09.2009 21:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2009 właśnie nalałam sobie kolejną lampkę różowego portugalskiego wina. Mąż poszedł spać, bo stwierdził spojrzawszy na ekran monitora : "to jest bez sensu".... Ciekawe jak będę jutro czuć się w pracy... W zasadzie mam to gdzieś biorąc pod uwagę, że moje ostatnie wysiłki zostały skrytykowane i zlekceważone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 09.09.2009 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2009 moja droga mówią,że w niektórych sytuacjach "nadgorliwość jest gorsza od faszyzmu" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 09.09.2009 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2009 Ciekawe jak będę jutro czuć się w pracy... W zasadzie mam to gdzieś biorąc pod uwagę, że moje ostatnie wysiłki zostały skrytykowane i zlekceważone no jak to jak oni tak mogą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madmegs 09.09.2009 21:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2009 A jesteś naturalnie black? Czy jak mu wszystkie srako-pysiata i wybrałaś rodzaj oceniania po wyglądzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madmegs 09.09.2009 21:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2009 Ciekawe jak będę jutro czuć się w pracy... W zasadzie mam to gdzieś biorąc pod uwagę, że moje ostatnie wysiłki zostały skrytykowane i zlekceważone no jak to jak oni tak mogą Uwierz mi. MOGĄ. I doprowadza mnie to do szewskiej pasji Ale cóż mogę? Dzięki za empatię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 09.09.2009 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2009 A jesteś naturalnie black? ja jestem naturalna czarnula ale powiem ze trochę zjasniały po tych perypetiach z farbowaniem i trochę brązem zalatują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madmegs 09.09.2009 21:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2009 moja droga mówią,że w niektórych sytuacjach "nadgorliwość jest gorsza od faszyzmu" no właśnie Zacznę być BIERNYM pracownikiem. Mieć wszystko w dooopie... I zobaczymy kto na tym lepiej wyjdzie... Tylko ciężko będzie, b ja jestem nienormalna i mnie charakter nie puszcza..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts