madmegs 09.09.2009 21:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2009 A jesteś naturalnie black? ja jestem naturalna czarnula ale powiem ze trochę zjasniały po tych perypetiach z farbowaniem i trochę brązem zalatują NO to przynajmniej jedna "mądra" z natury się tu pojawiła Bo my generalnie wszystkie blondynki.... (tak, Asia, nawet Kasia_w - ona jest sztuczna inteligencja ) hahahahhaha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 09.09.2009 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2009 NO to przynajmniej jedna "mądra" z natury się tu pojawiła Bo my generalnie wszystkie blondynki.... (tak, Asia, nawet Kasia_w - ona jest sztuczna inteligencja ) hahahahhaha hi hi hi niewiem czy to do konca prawda czarnym tez odbija i to niezle są tez czarne blondynki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 09.09.2009 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2009 ale poleciałaś z tą SI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 09.09.2009 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2009 Magda ,a ja tak z "innej" beczki,bardziej prozaicznej,zastanawiałaś się nad wielkoscią swojej spizarki i to z której strony dasz do niej drzwi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madmegs 09.09.2009 21:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2009 hahahaha A Ty niby co? Bo ja naturalnie jestem blondynka (ciemna) Rozjaśniam, pasemka. Nie ukrywam że głupia jestem, buhahahhahahahahha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 09.09.2009 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2009 Pa dziewczyny idę obejrzeć CSI LV,a potem lulaśki do poduszki ,do jutra miłego dnia życzę, a Ty Magda trzymaj się i nie daj sobie w kaszę dmuchać,pa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madmegs 09.09.2009 21:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2009 Magda ,a ja tak z "innej" beczki,bardziej prozaicznej,zastanawiałaś się nad wielkoscią swojej spizarki i to z której strony dasz do niej drzwi? Tak, zastanawiałam się. Mam to przemyślane Drzwi będą zewnętrzne prawe. Pod oknem będzie blat z maszyną do szycia. Na wprost płytkie półki na podręczne przetwory, oleje, octy i takie tam. Plus koszyki na dole na ziemniaki , cebule i inne.. Na prawo jest GŁĘBOKA wnęka. Tam będą tzw "harapucie" czyli rzadko używane utesylia kuchenne, słoiki z zaprawami, na dole segregacja odpadów ( czytaj skład moich butelek po winie i wodzie mineralnej , Sopelkiewicza puszek po piwie i śmieci z wytwórni papierów dzieci Na drzwiach od wewnątrz będą płytkie półeczki-koszyki na tabasco, wurstel, maggi, ketchup. musztard ę i inne przyprawy... A co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madmegs 09.09.2009 21:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2009 Pa dziewczyny idę obejrzeć CSI LV,a potem lulaśki do poduszki ,do jutra miłego dnia życzę, a Ty Magda trzymaj się i nie daj sobie w kaszę dmuchać,pa Dzięki, vice versa buziaki M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madmegs 09.09.2009 21:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2009 Mąż mnie zabije Właśnie wypaliłam jego ostatniego papierosa. Narkomani normalnie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madmegs 09.09.2009 21:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2009 Dobranoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 10.09.2009 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2009 Magda ,a ja tak z "innej" beczki,bardziej prozaicznej,zastanawiałaś się nad wielkoscią swojej spizarki i to z której strony dasz do niej drzwi? Tak, zastanawiałam się. Mam to przemyślane Drzwi będą zewnętrzne prawe. Pod oknem będzie blat z maszyną do szycia. Na wprost płytkie półki na podręczne przetwory, oleje, octy i takie tam. Plus koszyki na dole na ziemniaki , cebule i inne.. Na prawo jest GŁĘBOKA wnęka. Tam będą tzw "harapucie" czyli rzadko używane utesylia kuchenne, słoiki z zaprawami, na dole segregacja odpadów ( czytaj skład moich butelek po winie i wodzie mineralnej , Sopelkiewicza puszek po piwie i śmieci z wytwórni papierów dzieci Na drzwiach od wewnątrz będą płytkie półeczki-koszyki na tabasco, wurstel, maggi, ketchup. musztard ę i inne przyprawy... A co? czyli nie zmieniasz ustawienia drzwi,tzn do spiżarki będziesz wchodziła od kuchni,tak jak jest w projekcie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taka_ja taki_on 10.09.2009 15:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2009 Witam... Kurcze takie bebskie spotkanie mnie ominęło... Ja tam na kolejny raz zamawiam winko ewentualnie drineczka Raz poszłam do sklepu, a napisze, że najlepszy w winach jest Misiek - w ich wyborze... Ale ja jestem w sklepie, nu są różne..stoję i dumam, baba mi wzdycha już za plecami w kolejce a ja pytam pani eksedientki które dobre... Ale myślę, skoro te tez wiśniowe i za 10 zeta, 0,75 l - to kurcze zrobię jeszcze inetresa na tym zakupie... Kupiłam wróciłam do domu dumna Miśkowi pokazuję zakup a ten chichra, że mogłam juz lepiej kupić te nalewki co piją No i faktycznie takiego interesa zrobiłam, że kupiłam niby wino -a siki Weroniki Wremut to wermut, chociaż wiem, że jak nie kupi się winka za conajmniej te 20 zeta, to będzie bo będzie... Kjafa nawet mi smakuje... Z piwem mam mniej problemu - bo Żywiec lubię... Chociaż inne też kupuję -czasami Ja też brunetka naturalna... majtek nie będe ściagać na dowód tego Gosiu mi tez od tego farbowania zjeśniały na taki ciemny brąz... Ale siwki wolę zatuszować... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taka_ja taki_on 10.09.2009 15:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2009 a kasia w gdzies zniknęła Ciekawe co z tymi kunami u niej -bo nie za wesoła to sprawa miec takich lokatorów... Ale te skrzaty to na takie małe domki wyglądają, a tutaj proszę... niespodzianka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 10.09.2009 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2009 a Ty Magda trzymaj się i nie daj sobie w kaszę dmuchać,pa hm hm ..... czy to o mnie mowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 10.09.2009 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2009 M. co dziś robiłaś może to http://www.cosgan.de/images/midi/haushalt/h074.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madmegs 10.09.2009 18:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2009 Magda ,a ja tak z "innej" beczki,bardziej prozaicznej,zastanawiałaś się nad wielkoscią swojej spizarki i to z której strony dasz do niej drzwi? Tak, zastanawiałam się. Mam to przemyślane Drzwi będą zewnętrzne prawe. Pod oknem będzie blat z maszyną do szycia. Na wprost płytkie półki na podręczne przetwory, oleje, octy i takie tam. Plus koszyki na dole na ziemniaki , cebule i inne.. Na prawo jest GŁĘBOKA wnęka. Tam będą tzw "harapucie" czyli rzadko używane utesylia kuchenne, słoiki z zaprawami, na dole segregacja odpadów ( czytaj skład moich butelek po winie i wodzie mineralnej , Sopelkiewicza puszek po piwie i śmieci z wytwórni papierów dzieci Na drzwiach od wewnątrz będą płytkie półeczki-koszyki na tabasco, wurstel, maggi, ketchup. musztard ę i inne przyprawy... A co? czyli nie zmieniasz ustawienia drzwi,tzn do spiżarki będziesz wchodziła od kuchni,tak jak jest w projekcie? tak Drzwi do spiżarki będę miała zaraz obok kuchenki. A po drugiej stronie tych drzwi jeszcze nie wiem. Warianty są takie: a) lodówka b) mały stoliczek kuchenny c)wyspa kuchenna przesuwana d) kaloryfer na ścianie a nad nim półka na moją kolekcję młynków e) kredens f) całkiem możliwe że jeszcze coś innego, bo kobieta zmienną przecież jest, nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 10.09.2009 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2009 a Ty Magda trzymaj się i nie daj sobie w kaszę dmuchać,pa hm hm ..... czy to o mnie mowa chciałabyś nie,chodzi o pracę http://www.cosgan.de/images/midi/haushalt/k040.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madmegs 10.09.2009 19:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2009 M. co dziś robiłaś może to http://www.cosgan.de/images/midi/haushalt/h074.gif Tak tak DOKŁADNIE to posadziłam lilie i tulipany ( na przyszły rok) 8 róż, w tym trzy pnące dwie krzewuszki i berberysa. Jestem pokłuta, obolała od walki sztychówką z gliną, ale szczęśliwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 10.09.2009 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2009 zgadzam się z f) całkowicie zmienną i nic na to nie można poradzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madmegs 10.09.2009 19:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2009 a kasia w gdzies zniknęła Ciekawe co z tymi kunami u niej -bo nie za wesoła to sprawa miec takich lokatorów... Ale te skrzaty to na takie małe domki wyglądają, a tutaj proszę... niespodzianka... No brakuje mi Kasi Muszę ją odkopać innymi sposobami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts