Perłóweczka 29.09.2009 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2009 nie. Bednarka zaczyna się w skrzynce -łączy się z uziemieniem słupa czy jakoś tak... - potem idzie wraz z kablem - tym czarnym grubym i drogim - do domu i tam się do tej bednarki przez dziurę w ścianie podłącza ten "trzeci" kabel prądowy czyli uziemienie. Tak to zrozumiałam... Mimo czerwonych pasemek nadal blondynka jestem i wiele rzeczy ciągle nie kumam teraz juz wiem bo mąż mnie uświadomił my mamy takie cuśśśśśś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 29.09.2009 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2009 Houston mamy problem .Kabel gruby już dawno zakopany i przez otwór tzn.rurę dla niego nic więcej się nie przeciśnie,a poza tym my mamy póki co 4 szt bednarki na każdym roku przytwierdzone od ław,a z tego co piszesz i co wyczytałam ,to mniemam,że brakuje nam dodatkowej opaski z czegoś tam dookoła domu . Czyli co znowu odkopywanie i poprawianie baboli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 29.09.2009 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2009 nie. Bednarka zaczyna się w skrzynce -łączy się z uziemieniem słupa czy jakoś tak... - potem idzie wraz z kablem - tym czarnym grubym i drogim - do domu i tam się do tej bednarki przez dziurę w ścianie podłącza ten "trzeci" kabel prądowy czyli uziemienie. Tak to zrozumiałam... Mimo czerwonych pasemek nadal blondynka jestem i wiele rzeczy ciągle nie kumam teraz juz wiem bo mąż mnie uświadomił my mamy takie cuśśśśśś no to masz szczęście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 29.09.2009 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2009 Madzia,żegnam się do jutra,trzeba niestety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madmegs 29.09.2009 20:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2009 no też Ci daję buziaki A to o czym piszesz, na rogach domu to masz uziemienie do instalacji odgromowej z dachu chyba. Masz takie druty co po gąsiorach lecą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madmegs 29.09.2009 20:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2009 nie. Bednarka zaczyna się w skrzynce -łączy się z uziemieniem słupa czy jakoś tak... - potem idzie wraz z kablem - tym czarnym grubym i drogim - do domu i tam się do tej bednarki przez dziurę w ścianie podłącza ten "trzeci" kabel prądowy czyli uziemienie. Tak to zrozumiałam... Mimo czerwonych pasemek nadal blondynka jestem i wiele rzeczy ciągle nie kumam teraz juz wiem bo mąż mnie uświadomił my mamy takie cuśśśśśś no to masz szczęście a to o czym ona i ja mówimy to jest uziemienie pradu z domu. Ze środka Chyba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madmegs 29.09.2009 20:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2009 jakby co, to będę tu jeszcze 32 minuty, bo tyle zostało do końca prania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naLeśnik 30.09.2009 06:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2009 jakby co, to będę tu jeszcze 32 minuty, bo tyle zostało do końca prania wyprało się?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madmegs 30.09.2009 06:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2009 Wyprało. Nawet powiesiło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 30.09.2009 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2009 M. jesteś,bo widzę,że po długiej przerwie wróciłaś z banicji przedpołudnioweja może kawkahttp://www.fotoszok.pl/albums/userpics/13651/L3GMp3egr0Wu73ts6A.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madmegs 30.09.2009 07:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2009 no Informatykom się chyba coś pokickalo i odblokowali stronę . Yuuuuhuuuuu Tylko nie mogę przeginać bo u nas to permanentna inwigilacja jest na razie będe czytać, nie chce sie wychylac za bardzo z pisaniem. Zresztą akutrat dzis tfu tfu od niepamiętnych czasów trochę luźniej, ale wiadomo, nie codzień swięto Słuchaj odnosnie tej bednarki to mi wychodzi że sa dwa rodzaje. Ta co Ci pisała do uziemienia prądu z domu ( z gniazdek) i druga ( to chyba ta Twoja? ) do uziemienia piorunochronu czy jak mu tam ( no... te druty na dachu) Ja wogóle chyba tego nie będę robić... Nam kiedyś piorun walnął w chate i nic się nie stało poza tym że wywaliło korki. No zobaczę jeszcze... Masz juz plan kuchni i salonu? Wrzuć coś I jak urzadzisz górę, bo ciekawa jestem. Musze poszukac tez inspiracji na łazienki na razie jestem w proszku. buziaki M. PS Sorry za brak polskich liter ale alt mi sie zacina i wkyurza mnie to strasznie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 30.09.2009 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2009 nie mam na razie nic,żadnych projektów,póki co podglądam u innych,daję sobie czas.Na wiosnę ,jak będę wiedziała co chcę,to zacznę chodzić po sklepach i salonach. Choć po mału czuję coś ,że moga mi się plany zmienić w związku z moimi planami przeprowadzki. Zakładałam,że wprowadzimy się za 2 lata,a niedawno usłyszałam wiadomość ,która może to zmienić.Nie wstawiam emotikonek,bo dowiedziałam się,że dziś dzień bez emotikonek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madmegs 30.09.2009 08:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2009 ło matko! Dzień bez emotikonek! A ja myślałam że środa hyhyhy.... Wiesz, ja sie zastanawiam, czy mozna to planowanie tak odwlekac. jak ma sie projekt umeblowania to latwiej gniazdka umiejscowic , wneki i wykusze i takie tam... Chyba... A co sie zmienilo w kwestii przeprowadzki? Opozni sie czy przyspieszy? Jakbys miala jakas linkownie do fajnych stron z wykonczeniem wnetrz to ja Cie bardzo prosz, podziel sie z kolezanka. PS dzieki za kawke. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 30.09.2009 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2009 podzielę się oczywiście,a włączniki,gniazda już mam tak rozplanowane w kuchni,bo wiem co gdzie ma stać,nie jestem tylko zdecydowana jakie to mają być meble jasne czy ciemne, proste w kształcie czy w starodawne,najgorsze,że podobają mi się prawie wszystkie,a kawka poczęstowałam,bo właśnie piję,jestem uzależniona od niej ,jak od fm i papierosów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naLeśnik 30.09.2009 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2009 ..... a kawka poczęstowałam,bo właśnie piję,jestem uzależniona od niej ,jak od fm i papierosów od razu mi lepiej gdy ktoś ma tyle nałogów co ja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madmegs 30.09.2009 08:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2009 no to tak jak ja. Chociaz od dzisiaj ograniczam palenie bo doszlam do zawrotnej ilosci fajek. Palilam po dwie, jedna po drugiej. szok! Asia ile dokładnie dałas za okna? To sa jednostronne kolor zloty dab? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 30.09.2009 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2009 no to tak jak ja. Chociaz od dzisiaj ograniczam palenie bo doszlam do zawrotnej ilosci fajek. Palilam po dwie, jedna po drugiej. szok! Asia ile dokładnie dałas za okna? To sa jednostronne kolor zloty dab? tak jednostronny kolor, na zew.złoty dąb w środku białe i kosztowały z 7% vat 6.200,są 6 komorowe i mają specjalną uszczelkę zapobiegającą parowaniu a co do nałogów,to ja mówię,że palę coraz więcej,bo to wina kryzysu i koncernów,którzy wkładają coraz mniej tytoniu do fajek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 30.09.2009 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2009 ..... a kawka poczęstowałam,bo właśnie piję,jestem uzależniona od niej ,jak od fm i papierosów od razu mi lepiej gdy ktoś ma tyle nałogów co ja witamy w klubie,jak miło wiedzieć,ze człowiek nie jest osamotniony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madmegs 30.09.2009 08:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2009 no to tak jak ja. Chociaz od dzisiaj ograniczam palenie bo doszlam do zawrotnej ilosci fajek. Palilam po dwie, jedna po drugiej. szok! Asia ile dokładnie dałas za okna? To sa jednostronne kolor zloty dab? tak jednostronny kolor, na zew.złoty dąb w środku białe i kosztowały z 7% vat 6.200,są 6 komorowe i mają specjalną uszczelkę zapobiegającą parowaniu a co do nałogów,to ja mówię,że palę coraz więcej,bo to wina kryzysu i koncernów,którzy wkładają coraz mniej tytoniu do fajek coś w tym jest Za to jak pięk,knie bulona akcyzą dziure budzetową łatamy! patrioci ze hej, o żesz w mordę Kochana, jakby tak ode mnie chcieli tyle za okna - to będę szczęśliwa. Akurat tyle mi zostało z pożyczki i ani zeta więcej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madmegs 30.09.2009 08:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2009 ..... a kawka poczęstowałam,bo właśnie piję,jestem uzależniona od niej ,jak od fm i papierosów od razu mi lepiej gdy ktoś ma tyle nałogów co ja witamy w klubie,jak miło wiedzieć,ze człowiek nie jest osamotniony spox. W piekle będzie nam razej weselej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts