kamlotek 30.09.2009 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2009 ..... a kawka poczęstowałam,bo właśnie piję,jestem uzależniona od niej ,jak od fm i papierosów od razu mi lepiej gdy ktoś ma tyle nałogów co ja witamy w klubie,jak miło wiedzieć,ze człowiek nie jest osamotniony spox. W piekle będzie nam razej weselej a co ono ma do mnie i moich dopalaczy? jakby co to będziemy mieli o czym gadać, moja ciotka mówi,że jeden nie bierze pewnych ludzi,bo boi się stracić tron i prawo pierwszeństwa głosu. A jak wiesz z wnerwionym inwestorem lepiej nie wdawać się w dyskusję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naLeśnik 30.09.2009 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2009 heheh pd razu w piekle?? ..... przecież człowiek musi mieć jakieś przyjemności na tym świecie....... piwko, fajki, sex (to chyba na pierwszym miejscu) i wiele innych a tu od razu do piekła ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madmegs 30.09.2009 08:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2009 hyhyhy ja to w pozytywnym kontekscie... Że jak od tych przyjemności szybko umrzemy to będzie nam cieplutko i wesoło. No i tematy do rozmów wspólnych hyhyhyhy Ide sobie zatem zrobic kawkę Z seksem i piwem może jednak zaczekam do wieczora, buhahahha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 30.09.2009 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2009 no to tak jak ja. Chociaz od dzisiaj ograniczam palenie bo doszlam do zawrotnej ilosci fajek. Palilam po dwie, jedna po drugiej. szok! Asia ile dokładnie dałas za okna? To sa jednostronne kolor zloty dab? tak jednostronny kolor, na zew.złoty dąb w środku białe i kosztowały z 7% vat 6.200,są 6 komorowe i mają specjalną uszczelkę zapobiegającą parowaniu a co do nałogów,to ja mówię,że palę coraz więcej,bo to wina kryzysu i koncernów,którzy wkładają coraz mniej tytoniu do fajek coś w tym jest Za to jak pięk,knie bulona akcyzą dziure budzetową łatamy! patrioci ze hej, o żesz w mordę Kochana, jakby tak ode mnie chcieli tyle za okna - to będę szczęśliwa. Akurat tyle mi zostało z pożyczki i ani zeta więcej to chyba będzie zależało od wszelkich dodatków,czy anty włamaniowe i jakie inne zabezpieczenia. Właściciel firmy z której mamy okna zadał mi pytanie,czy sądzę,że włamywacz będzie bawił się z oknem,jak łatwiej mu bedzie zbić szybę i wejśc o wiele szybciej. A poza tym pokazywał takie zabezpieczenia ,które kosztowały tyle co okna, osobiście wolę włożyć forsę w dobry alarm i strasznie podobaja mi się okiennice. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 30.09.2009 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2009 Mamy kilka pytaniń odnośnie odwodnienia. Jak głęboko są u was wody gruntowe?ile dryn ma wasza studnia chłonna? My niedługo zaczynamy fundameny i od razu chcemy zrobić wokół nich drenaż. PS. macie piękna okolicę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naLeśnik 30.09.2009 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2009 ......Z seksem i piwem może jednak zaczekam do wieczora, buhahahha ano choć ostatnio czytałem artykuł "co traci bezrobotny?" ........sex w pracy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 30.09.2009 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2009 ......Z seksem i piwem może jednak zaczekam do wieczora, buhahahha ano choć ostatnio czytałem artykuł "co traci bezrobotny?" ........sex w pracy ale zyskuje możliwość picia piwa o każdej porze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madmegs 30.09.2009 08:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2009 ......Z seksem i piwem może jednak zaczekam do wieczora, buhahahha ano choć ostatnio czytałem artykuł "co traci bezrobotny?" ........sex w pracy hyhyhy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 30.09.2009 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2009 Mamy kilka pytaniń odnośnie odwodnienia. Jak głęboko są u was wody gruntowe? ile dryn ma wasza studnia chłonna? My niedługo zaczynamy fundameny i od razu chcemy zrobić wokół nich drenaż. PS. macie piękna okolicę a kogo się pytasz? bo mieszkamy w różnych częściach naszego pięknego kraju. Ja buduję na Warmi i wody gruntowe mam na głębokości 1,60-1,80,gdy jest bardzo sucho,a gdy pada to na głębokości 1 m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naLeśnik 30.09.2009 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2009 sex z sekretarką w pończoszkach? czy piwko a może dwa?? ehhh...chłopie weź się do roboty....koniec marzeń!! idę zakurzyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madmegs 30.09.2009 09:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2009 Mamy kilka pytaniń odnośnie odwodnienia. Jak głęboko są u was wody gruntowe? ile dryn ma wasza studnia chłonna? My niedługo zaczynamy fundameny i od razu chcemy zrobić wokół nich drenaż. PS. macie piękna okolicę Witam serdecznie w moich skromnych i nieco szalonych progach Odpowiedzi: nie mam pojęcia jak głęboko są wody gruntowe. W studni (normalnej) mamy źródło na głębokości 4,5 m. Studnia chłonna ma 2 kregi czyli 1 metr i ciągle jest pełna. My mamay gline i nic głębiej nie wsiąka. Dlatego puścimy rurę do rowu od studni chłonnej. Jak studnia jest na pischu albo co to lepiej zapewne chłonie. U nas jest spadek na dzialce. Deny mamy wokół fundamentu (opaskowe) na głębokości zalanych ław. pozdrawiam i życzę poowdzenia M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madmegs 30.09.2009 09:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2009 sex z sekretarką w pończoszkach? czy piwko a może dwa?? ehhh...chłopie weź się do roboty....koniec marzeń!! idę zakurzyć buhahahhaha! "do roboty - idę zakurzyć" a swoją drogą dlaczego nie można mieć wszystkiego? Trzeba tylko zawód zmienić, tak by można było mieć i to piwo i pończoszki i jeszcze człowiekowi za to płacili hahahhaha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naLeśnik 30.09.2009 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2009 a co to za przyjemność mieć wszystko naraz?? a zawodu zmieniać nie zamierzam..... piwko poczeka do 15 a z tym drugim ..... zawsze można znaleźć jakąś zabłąkaną turystkę w lesie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 30.09.2009 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2009 sex z sekretarką w pończoszkach? czy piwko a może dwa?? ehhh...chłopie weź się do roboty....koniec marzeń!! idę zakurzyć naLeśnik specjalnie dla Ciebie http://www.fotoszok.pl/albums/userpics/13651/albumy40_396587_915164_29371956_dsc01357.jpg nie wiem tylko czy coś będzie widać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madmegs 30.09.2009 09:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2009 buhahahha dziewce bójcie się. :0 W okolicach O. w lasach grasuje napalony wilk hyhyhy Dzizas ale się uśmiałam! Dobra kochani, miło było mi Was gościć, ale teraz wybaczcie, koniec miłości majtki na doopę, trzeba skupić się na robocie. Póki jeszcze jest... Jakby co, to do pogadania wieczorkiem Asia, NaLeśnik - buziaki Wam daję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madmegs 30.09.2009 09:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2009 sex z sekretarką w pończoszkach? czy piwko a może dwa?? ehhh...chłopie weź się do roboty....koniec marzeń!! idę zakurzyć naLeśnik specjalnie dla Ciebie http://www.fotoszok.pl/albums/userpics/13651/albumy40_396587_915164_29371956_dsc01357.jpg nie wiem tylko czy coś będzie widać no...tym rozwalilaś mnie kompletnie!!!!! Normalnie lezę i kwiczę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naLeśnik 30.09.2009 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2009 zajebiste...kwiczę,, ryczę...zwał jak zwał...bomba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 30.09.2009 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2009 też mi się spodobał, narka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madmegs 30.09.2009 09:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2009 no nie mogłam sie oprzeć... "Nie rozumiem kobiet: Przekłuwają sobie uszy, nosy, pępki, brodawki, rodzą dzieci, często mają cesarkę, wstrzykują silikon w różne części ciała, depilują gorącym woskiem włosy na nogach, pod nosem, na wzgórkach łonowych; robią sobie lifting, tatuaże, odsysają sobie tłuszcz, zmniejszają pośladki; usuwają żebra, operują biusty, usuwają skórki na palcach i robią mnóstwo innych bolesnych rzeczy ..... ..... a nie można ich bzyknąć ..... - Bo je ... KURDE........ głowa boli !!! " miłego dnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 30.09.2009 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2009 Jacek z Plackiem ukradli już księżyc, na ich drodze stanęła > czarownica z kotem na ramieniu. Chłopcy wiedzieli już wtedy, że > świadków przestępstwa trzeba się pozbywać. Nie mieli tyle odwagi, by > zabić..> Dlatego Lech wziął czarownicę, a Jarosław kota... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts